Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Prevrteh 8 strana ostalo mi još 12, baš ste se raspisali.

Aj da pitam za optiku. Da li posle prodaje se koristi optika preko yettela. Šta me interesuje. Na coaxu sam a u zgradi ima sve optike osim sbb. Da li sada sbb mozda usluzno koristi yettel(mts) optiku? Pitam jer sam bio u jednoj zgradi na nbg gde je stara instalacija coax a nova opt. Mada moguce da je ta stara instalacija od pre 15ak god a da je sam sbb doveo optiku u medjuvremenu.

Tako je, ali bar uvek ima prenose PL, ako je vise prenosa u isto vreme, uvek uzmu tekmu koja je najjaca i najbitnija za prvenstvo. Jos kad bi Arena seljana prestala da ubacuje svoje komentatore na direktne prenose na tom kanalu bilo bi idealno. Ja uglavnom samo taj kanal gledam i kad se zeznu i zaborave da ubace svoje komentatore na tekmu, milina je slusati engleze koji znaju sta pricaju!
Steta sto nema opcija da se izabere za kanal naprimer:
1) Original (engleski) audio prenos
2) srpski audio prenos

jer ova nasa dvojica komentarisu kao da su ispred prodavnice, i prvi put se sreli

Na tom PL kanalu od 16 časova subotom originalno bi trebalo da se emituje multi prenos takozvani ''goal rush'' naravno sa engleskim komentatorima, inače mnogo bolje odrađen nego ovaj na areni. Pa pošto već postoji multi na areni, oni puste tu jednu najzanimljiviju utakmicu nažalost sa našim komentatorom. Iako je to očigledno skrnavljenje programske šeme, sada ne ispada toliko loša opcija s obzirom na ovaj cirkus što su napravili sa premimum kanalima.

Istice mi ugovor sredinom septembra (optika light), zvali me jutros i samo nudili 12 meseci po staroj ceni (4k), uz to da su mi dali jaci paket (koji nisam ni trazio) posto su menjali pakete i posle godinu dana ce mi biti skuplji racun... a do tad ko zna sta sve ne moze da se desi, da postanu yettel ili da imaju jos neko poskupljenje. Zvao lokalnog agenta on mi rece da su im ukinuli one dobre akcije, za dinar ili 50% na racun na godinu dana 😔
Ne znam sta da mislim, ostaje mi ili da otkazem fiksni da umanjim racun (to sam trebao odavno, i on je u paketu a dzaba postoji), ili da trazim migraciju bilo gde jer ne vidim da ce se ista promeniti...

Potvrđujem. EON Premium - radi Adrenalin.
Mamicu im... Taman da vratim subotnji MotoGP sprint.

I ja sada provalio da rade arene 4 i 5 itd... Premium trio odavno. Pa debilno da to nemamo, a kao premium sam korisnik :)

Bolje da ste ćutali. Sad će svima sa starim Premium paketima opet da ukinu te kanale.

BTW, kanali su otključani već nedelju dana.
Naravno da neće, tj. ako to urade sigurno neće zato što je neko to ovde javio. Otključali su jer su shvatili da niko nije veverica i da će ljudi iz inata da menjaju operatera.

Pa kad skontaju da 4ti operater daje sve te kanale u najnižem paketu i 6 zvanično a 12 meseci nezvanično gratis i dalje (neka info do 01.09.) menjaće sigurno.

Bolje nemoj. Sa zvaničnog sajta SBB-a. Važe cene bez UO.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    38.5 KB · Pregleda: 132
Da li se prilikim preseljenja sa jedne adrese na drugi (na obe postoji SBB prikljucak) potrebno zvati servisere? Ja mogu preneti opremu i povezati je ali da li oni (SBB) mora nesto dodatno da podesi na licu mesta (sam hardware) ili mogu preko call centra ili netreba nista da se podesava, samo se poveze i sve treba da radi.

Za manje od mesec dana su mi dva puta menjali modem + kablove + strujni adapter + one racve , i sada kada je treći put došlo do prekida interneta stavili su mi modem na 48h monitoring. Jedan njihov majstor mi je čak rekao da mi je struja upitna i da možda ona pravi problem. U pitanju je Braće Jerković, ne neko selo sa pola bandere. Šta god da je, braća ne mogu da ga reše mesec dana, ostaje da vidimo šta će monitoring da pokaže. Jedino još mene nisu promenili.

Vrh Dno