US Amazon nalog, i sa tim nalogom i vpn prijava na stik
Iako nemam direktan odgovor na tvoje pitanje imam jednu sugestiju cisto da ne bude zabune.Prilikom svakog prvog ukljucenja fire Tv sticka 4k (2gen.)2023 na tv stick prikazuje rezoluciju filma u 1080p.To isto stoji na Developer Tools Meny na sticku.Podesavanja su na 4k na stiku kao i na tv.Koristim Netflix Premijum paket gde su jasno oznaceni filmovi u 4K.
Neki put pomogne reset iskljucenjem napajanja stica i tv(Hisense U7QF).Koristim ARC HDMI. Da li neko ima objasnjenje i savet?
Gde tacno si preuzeo ako nije problem?Meni radi onaj iz Yettel-ovog paketa, najnormalnije sam ga preuzeo sa njihovog app store-a.
Meni na search ne izlazi yettel?!?Fire tv 》Home 》Appstore 》 Search
Zabuna na mojoj strani, sorry. Tražio sam po threadu "yettel" app pa mi izašao tvoj post koji je vezan za hbo.Ne Yettel nego HBO, pa ako ga imas besplatno kroz Yettel samo ga aktiviras
kako instaliras? Adblink? Avtools? Mislim da avtools za telefone podrzava xapkPozdrav. Gledao sam ali nisam uspeo ništa da nadjem pa možda neko može da mi pomogne.
Pokusašvam drugaru da pomognem oko firetv, ja ga nemam i nisam ga do sada koristio tako da je i meni ovo novo.
Hteo je da instalira na njega Adria Telekom koju koristi na drugom uredjaju. Medjutim nikako ne uspevam da instaliram.
Skinem na telefonu jednu apk verziju, pošaljem na fire tv, instaliram je ali neće da je pokrene. Mada je ta verzija starija, negde iz 2022.
Problem je sto najnoviju verziju aplikacije nalazim jedino u formatu xapk koji nisam siguran kako da instaliram na firetv.
Da ok, tako sam radio sa apk. Samo nista od ovih menadzera mi nije na firetv dalo da pokrenem xapk instalaciju, ne prepoznaju taj format fajla.Skines xapk fajl prebacis na fire uredjaj a na njemu instaliras neki od xapk ( apks) instalera ( svi koji nude xapk fajlove da se skinu daju i objasnjenje i kako instalirati i program za to ) da se skine i preko njega instalis Adria ( videces nije nista komplikovano ) ima i program da raspakuje i odradi xapk to apk ( AntiSplit M )
Prebacivao sam preko Send Files to TV ili Local Send. Pa sam posle nekog od file menadžera pokretao apk instalaciju.kako instaliras? Adblink? Avtools? Mislim da avtools za telefone podrzava xapk
Pored ove dve ne vidim razlog traziti trecu al dobro , sa nekim xapk ( apks) instalerom zavrsi se posao za manje od minut ( jedan klik kao i sa apk ) kad ga navedes na fajl koji ti je vec prebacen , ako zelis da istrazujes i isprobavas druge mogucnosti i to postujemPrebacivao sam preko Send Files to TV ili Local Send
Probaj sa ove dvije instalirati koje sam ti predlozioDa ok, tako sam radio sa apk. Samo nista od ovih menadzera mi nije na firetv dalo da pokrenem xapk instalaciju, ne prepoznaju taj format fajla.
Pošto sam prebacivao pa pokretao instalaciju na njemu, nisam diretno instalirao sa telefona pošto sam video da može i to. Tek se igram sa ovim i pokušavam da nadjem dobre aplikacije za prebacivanje.
Proguglaću malo kako da instaliram xapk, ili da ga raspakujem pa da probam, nisam znao da to može.
Prebacivao sam preko Send Files to TV ili Local Send. Pa sam posle nekog od file menadžera pokretao apk instalaciju.
Video sam i Easy Fire Tools da mogu direktno sa telefona da instaliram na tv aplikaciju, ali nisam stigao da probam.
Ajde može neki predlog aplikacije za prebacivanje fajlova na firetv?
Važi hvala. Probaću.Ako fire stick prihvata .apk ekstenzije za instalaciju samo preimenujte xapk u apk
Local Send je odlična, koristim je odavno nevezano za ovo. Nego istražujem sve i igram se kada već imam uredjaj sada kod sebe.Pored ove dve ne vidim razlog traziti trecu al dobro , sa nekim xapk ( apks) instalerom zavrsi se posao za manje od minut ( jedan klik kao i sa apk ) kad ga navedes na fajl koji ti je vec prebacen , ako zelis da istrazujes i isprobavas druge mogucnosti i to postujem
Hoću, hvala.Probaj sa ove dvije instalirati koje sam ti predlozio
E vrh. Prvo ću probati sa ovim da li radi, pa ću se posle igrati i sa xapk da vidim kako funkcioniše.Evo vam apk Adria Telekom 1.4.7:
Radi li ovaj apk?Evo vam apk Adria Telekom 1.4.7:
Evo sada sam seo da se igram sa ovim. Da apk definitivno radi.Evo vam apk Adria Telekom 1.4.7:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari