Šta je novo?

Honor 400 (pro)

Imam ponudu za Honor 400 pro (+poklon tablet) za 570e. Da li je to okej ponuda po vama? Unapred hvala

Taj tablet moze na dobar dan da se proda za 5000 (ja bih ga prvi uzeo na tu cenu), a ako mu nije zurba moze i hiljadu dve vise da uzme. Obzirom da se Honor 400 sa ovim tabletom prodaje za 40 hiljada, sa umanjenje izadje oko 300e, sto je odlicna kupovina.
Gde ima za 40 hiljada da se uzme ?
Ja gledao neke cene i sve su 45.000 DiN..

Imas KP pa udri,nov ili polovan ,kome je sta skupo je subjektivna stvar
Drugo dobio je link ka radnjama gde telefon sa tabletom kosta manje od 400e,ali treba citati postove ....

Samo sam pitao jer ne znam, na KP nigde nisam video da košta manje od 600e (i ne dobije se tablet, okej nije wow tablet ali svakako. Nigde u tim "predloženim" radnjama nije Honor 400 pro SA tabletom 400e. Ili manje. Ja jesam potpuno van dodira sa cenama, poslednji fon jesam kupio pre 5 god i zato sam i pitao za mišljenje. I da u G radnji je cena "prava" malo više od 83k samo su kao smanjili ti se zato čini da je 10% na tu cenu. Ako neko ima neki predlog ili bolju cenu/ponudu, neizmerno bih bio zahvalan da mi pusti PM ovde.
Hvala svima zaista, zaista ovaj forum pomaže, ne samo kod ovog telefona, nego oko svega vezano za današnji svet.

Kad se odbije cena tableta, koji je u rangu sa Xiaomi Pad Se 8.7 a koji na akcijama ide oko 9000 (znači realno je da može da se proda najmanje za 60e) dobija se telwfon za nekih 500e, možda čak i jeftinije. Voleo bih da vidim Samsung sa Snapdragonom 8 3rd gen, sa ovakvim kamerama, podrškom od 6 godina i odličnim ekranom na 120hz za 500e :)

Kad se odbije cena tableta, koji je u rangu sa Xiaomi Pad Se 8.7 a koji na akcijama ide oko 9000 (znači realno je da može da se proda najmanje za 60e) dobija se telwfon za nekih 500e, možda čak i jeftinije. Voleo bih da vidim Samsung sa Snapdragonom 8 3rd gen, sa ovakvim kamerama, podrškom od 6 godina i odličnim ekranom na 120hz za 500e :)
Bukvalno! Škoda Oktavia vs BMW 5 😅😄

Izvinjavam se pobrkah sa Honor 400
U svakom slucaju ostajem pri onome da je cena subjektivna stvar.Definitivno je da je Pro verzija trenutno najbolja kupovina
Uvek ima ona druga strana sa toalet papir garancijom ali ja to ne radim sebi niti predlazem drugima

Poslednja izmena:
Pa naravno da takav Samsung nikad neće toliko koštati. Prodaje se ime i ono NEŠTO. E sad to nešto, da li je sofver, dizajn ili nešto treće nije ni bitno.
Kao što neko reče: škoda vs bmw.
Ja bih ispravio: škoda vs audi. Isti motor, isto vešanje, ista mehanika u svakom segmentu ali audi košta skoro duplo više. A opet se prodaje, zašto ne znam

Pa naravno, ali reći da nešto ne vredi a da se ne sagleda odnos uloženo dobijeno a onda se plati 50% više za odštampano ime na slabijem uređaju je pokazatelj stanja društva kod nas i u svetu. Samsung S24FE 8/256 košta 20% više u odnosu na krajnju cenu 400 Pro na akciji, a realno treba da bude barem 20-30% ispod njega. Jedina prednost je metalno kućište. I onda neko kaže Samsung vredi, Honor ne vredi. A samo se treba podsetiti drugog kvartala 2020te kada je Huawei postao prvi po prodaji mobilnih telefona globalno i da su kupci jednako plaćali i Samsung i Huawei.

Pa naravno, ali reći da nešto ne vredi a da se ne sagleda odnos uloženo dobijeno a onda se plati 50% više za odštampano ime na slabijem uređaju je pokazatelj stanja društva kod nas i u svetu. Samsung S24FE 8/256 košta 20% više u odnosu na krajnju cenu 400 Pro na akciji, a realno treba da bude barem 20-30% ispod njega. Jedina prednost je metalno kućište. I onda neko kaže Samsung vredi, Honor ne vredi. A samo se treba podsetiti drugog kvartala 2020te kada je Huawei postao prvi po prodaji mobilnih telefona globalno i da su kupci jednako plaćali i Samsung i Huawei.
Huawei je bio ime ali je imao prejak marketing, da ne govorim o inovacimaja... Kada smo sa p30pro slikali u mraku s10+ je video samo ulicno svetlo... Honor nije blizu toga danas nazalost.

Naravno da su pojedini brendovi u nebesa sa cenama kada se ogorman procenat od zarade ulaze u marketing. A sto se tice kamere na P30 pro, sve moze da se napravi, samo treba da se plati. A kamere na Honor 400 Pro su sasvim uporedive sa vecinom Samsung modela.

Honor 400 pro npr sa yettel 20 paketom i reciklazom izadje oko 72000din / 600e. sto se mene tice to je vise nego ok cena za ovaj telefon i ono sto pruza.

Ne fotografisem mnogo, pa kamere mi nisu primarne prilikom izbora. A ako gledamo specifikacije telefon je trenutno realno TOP. Odlican ekran , 12/512gb, sve radi fluidno.

A zamerke za plasticno kuciste koje ljudi iznose su tek smesne jer 99% korisnika nosi masku.

Tablet koji se dobija kakav god da je nekome ce spustiti cenu, neko ce ga pokloniti nekome tako da ce se istom sigurno naci svrha.

Nazad
Vrh Dno