Gde ima za 40 hiljada da se uzme ?Taj tablet moze na dobar dan da se proda za 5000 (ja bih ga prvi uzeo na tu cenu), a ako mu nije zurba moze i hiljadu dve vise da uzme. Obzirom da se Honor 400 sa ovim tabletom prodaje za 40 hiljada, sa umanjenje izadje oko 300e, sto je odlicna kupovina.
Toliko izađe preko G sa 10% popusta. Meni je to skupo za taj tel.Imam ponudu za Honor 400 pro (+poklon tablet) za 570e. Da li je to okej ponuda po vama? Unapred hvala
Skupo za takav procesor i kamere... zanimljivo misljenje... Bilo bi lepo da bude niza cena ali nije telefon igracka da bude posto zato ako me razumes.Toliko izađe preko G sa 10% popusta. Meni je to skupo za taj tel.
Bukvalno! Škoda Oktavia vs BMW 5 😅😄Kad se odbije cena tableta, koji je u rangu sa Xiaomi Pad Se 8.7 a koji na akcijama ide oko 9000 (znači realno je da može da se proda najmanje za 60e) dobija se telwfon za nekih 500e, možda čak i jeftinije. Voleo bih da vidim Samsung sa Snapdragonom 8 3rd gen, sa ovakvim kamerama, podrškom od 6 godina i odličnim ekranom na 120hz za 500e![]()
Pa naravno da takav Samsung nikad neće toliko koštati. Prodaje se ime i ono NEŠTO. E sad to nešto, da li je sofver, dizajn ili nešto treće nije ni bitno.Kad se odbije cena tableta, koji je u rangu sa Xiaomi Pad Se 8.7 a koji na akcijama ide oko 9000 (znači realno je da može da se proda najmanje za 60e) dobija se telwfon za nekih 500e, možda čak i jeftinije. Voleo bih da vidim Samsung sa Snapdragonom 8 3rd gen, sa ovakvim kamerama, podrškom od 6 godina i odličnim ekranom na 120hz za 500e![]()
Huawei je bio ime ali je imao prejak marketing, da ne govorim o inovacimaja... Kada smo sa p30pro slikali u mraku s10+ je video samo ulicno svetlo... Honor nije blizu toga danas nazalost.Pa naravno, ali reći da nešto ne vredi a da se ne sagleda odnos uloženo dobijeno a onda se plati 50% više za odštampano ime na slabijem uređaju je pokazatelj stanja društva kod nas i u svetu. Samsung S24FE 8/256 košta 20% više u odnosu na krajnju cenu 400 Pro na akciji, a realno treba da bude barem 20-30% ispod njega. Jedina prednost je metalno kućište. I onda neko kaže Samsung vredi, Honor ne vredi. A samo se treba podsetiti drugog kvartala 2020te kada je Huawei postao prvi po prodaji mobilnih telefona globalno i da su kupci jednako plaćali i Samsung i Huawei.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari