Kojoj drugoj?Gde tu ? Na ovoj temi je zabranjeno da se oglasavaju AP, a u onoj drugoj mozes da pitas, javi se poneko povremeno.
Moja supruga je htela da pređe u A1. U Virtuelnoj prodavnici su nam rekli da ne može da se dobije oboje. Dali su nam neku ok cenu za paket i telefon. Međutim, zvali su iz MTSa i ponudili oboje: i paket u pola cene i telefon na rate. Plus umanje je za 3 uređaja, plus prvih 6 meseci još jeftiniji paket.Jesam li dobro razumeo, mogu da dobijem za prelazak 50% na tarifu plus telefon na rate? Kontaktirao sam virtuelnu prodavnicu, nadam se da brzo zovu.
Ako neko ima slična iskustva ili zna konkretno kako, neka mi piše u pp.50% na tarifu i telefon na rate je samo ako se prebacuje broj iz druge mreze u A1 ili ako se uzima nov broj, na postojeci A1 broj verovatno nije moguce da se to dobije. To je akcija koju daju A1 agenti, da li nakon kontakta virtuelne prodavnice prebacuju na agenta ili ne, to mozda zna neko ko je vec na taj nacin zavrsavao nov ugovor.
Je l daju i telefon da se uzme sa popustom ili teskoKo podnese za prelazak u mts sa 50 posto popusta dobija od A1 kontra ponudu 12 meseci dzabe i 12 meseci 50 posto popusta.
Jedina mana je sto po punoj ceni hoce da zarade na tebi jer tek od sledećeg obracunskog perioda kreće popust, a taj jedan mesec moras da platis po punoj ceni
Nemam pojma samo nam je trebala tarifa tako da mogu da pitam u poslovnici kakvi su uslovi za telefon pa javljamJe l daju i telefon da se uzme sa popustom ili tesko
Dobilo tu opcija ovde par kolega javio se. Samo što A1 sve gleda, ako ih neko košta (stalno zove brojeve iz mts I yettel, to placaju) mnogo neta trosi. Nije isto kao neko ko ih malo košta I njemu ponude to. Ko ih košta pustice oni njega. Ima tihi rat izmedju mts I a1 , masovna bezanija u A1 , tako da njima nije frka moramo pošto poto da zadrzumo korisnika kao mts-u .Ko podnese za prelazak u mts sa 50 posto popusta dobija od A1 kontra ponudu 12 meseci dzabe i 12 meseci 50 posto popusta.
Jedina mana je sto po punoj ceni hoce da zarade na tebi jer tek od sledećeg obracunskog perioda kreće popust, a taj jedan mesec moras da platis po punoj ceni
Nema ništa od telefona, moras jedan mesec platiti po ekstra punoj ceni. Tipa neo neo za taj mesec 4500 dinara. Pa tek onda kreće popust od 12 meseci 100% pa 12 meseci 50% popustaJe l daju i telefon da se uzme sa popustom ili tesko
moja pretpostavka je da su ponudili neo surf i mozda neo 5 posto su ista cena samo razlika u jednom net u drugom neo minuti i sms… bravo, korisna informacija! Da li je ov jedini paket koji su ti ponudili..?
Chat and send unlimited messages in
Nego samo kad si u zapadnom balkanu imas minute ka zemljama ZB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari