Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Mozes preko agenta prodaje da dobijes 50% popusta na paket i telefon po ceni koja vazi za taj paket. Samo nadji nekog AP.

Neko dobio ovakvu poruku od A1 (na besplatnom mega planu sam do oktobra), pa sta obično nude:

U narednim danima mozes da ocekujes poziv naseg agenta, u vezi specijalne ponude koju smo spremili za tebe.

Tvoj A1

Нуде попуст на постпејд. Мени нудили попуст на Сениор или Јуниор,а нисам ни једно ни друго. Тарифе су апсурдне у односу на Мега план, чак и без промоције.
Ако ти треба постпејд, тражи им попуст на тарифу/пакет која теби одговара. Ништа не губиш

Jesam li dobro razumeo, mogu da dobijem za prelazak 50% na tarifu plus telefon na rate? Kontaktirao sam virtuelnu prodavnicu, nadam se da brzo zovu.

50% na tarifu i telefon na rate je samo ako se prebacuje broj iz druge mreze u A1 ili ako se uzima nov broj, na postojeci A1 broj verovatno nije moguce da se to dobije. To je akcija koju daju A1 agenti, da li nakon kontakta virtuelne prodavnice prebacuju na agenta ili ne, to mozda zna neko ko je vec na taj nacin zavrsavao nov ugovor.

Jesam li dobro razumeo, mogu da dobijem za prelazak 50% na tarifu plus telefon na rate? Kontaktirao sam virtuelnu prodavnicu, nadam se da brzo zovu.
Moja supruga je htela da pređe u A1. U Virtuelnoj prodavnici su nam rekli da ne može da se dobije oboje. Dali su nam neku ok cenu za paket i telefon. Međutim, zvali su iz MTSa i ponudili oboje: i paket u pola cene i telefon na rate. Plus umanje je za 3 uređaja, plus prvih 6 meseci još jeftiniji paket.

50% na tarifu i telefon na rate je samo ako se prebacuje broj iz druge mreze u A1 ili ako se uzima nov broj, na postojeci A1 broj verovatno nije moguce da se to dobije. To je akcija koju daju A1 agenti, da li nakon kontakta virtuelne prodavnice prebacuju na agenta ili ne, to mozda zna neko ko je vec na taj nacin zavrsavao nov ugovor.
Ako neko ima slična iskustva ili zna konkretno kako, neka mi piše u pp.

A da li tih 50% popusta na tarifu daju i telefon na rate sa reciklažom? I da li važi za pripejd korisnike koji bi da uzmu nov postpejd broj?

U mom slučaju, prelaskom iz MTS sam dobio 400 din popusta na Neo Super i 30 hiljada dinara popust na telefon (15 hiljada za reciklažu i 15 hiljada za prelazak iz MTS). To je bilo pre nekoliko meseci.

To mozda sve zvuci lepo ali su cene paketa visoke i to je 24 meseca nema opcije za 12 (ili da bude bez toga)

Kako dobiti tih 50% kao novi korisnik?
Juče sam otišao do njihove poslovnice i ponudili su mi 30%.. kao svaka poslovnice ima neke vaučere od 30 i 50 posto, ali u ovoj nije bilo vaučera od 50% i ne znaju da mi kažu u kojoj poslovnici ima tih boljih vaučera 🤣

Here's a table with European countries, minimum contract months, lowest cost for postpaid mobile plans, and information on month-to-month options:

| Country | Minimum Contract Months | Lowest Cost (€/month) | Month-to-Month Option | Data Allowance | Voice Minutes | Text Messages |
| --- | --- | --- | --- | --- | --- | --- |
| Austria | 12-24 | €20 (A1), €25 (T-Mobile) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Belgium | 12-24 | €25 (Proximus), €30 (Telenet) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Bulgaria | 12 | €10 (M-Tel), €15 (Telenor) | No | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Croatia | 12-24 | €20 (A1), €25 (Hrvatski Telekom) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Cyprus | 12 | €20 (CyTA), €25 (MTN) | No | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Czech Republic | 12 | €15 (O2), €20 (T-Mobile) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Denmark | 12-24 | €30 (Telenor), €35 (Telefónica) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Estonia | 12 | €15 (Telia), €20 (Tele2) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Finland | 12-24 | €25 (Telia), €30 (DNA) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| France | 12-24 | €20 (Orange), €25 (Bouygues) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Germany | 12-24 | €20 (Telefónica), €25 (Vodafone) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Greece | 12 | €20 (Cosmote), €25 (Vodafone) | No | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Hungary | 12 | €15 (T-Mobile), €20 (Vodafone) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Iceland | 12 | €30 (Síminn), €35 (Vodafone) | No | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Ireland | 12-24 | €30 (Eir), €35 (Vodafone) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Italy | 12-24 | €20 (TIM), €25 (Vodafone) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |list all european countries with minimum months and lowest cost in a table
| Latvia | 12 | €15 (LMT), €20 (Tele2) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Lithuania | 12 | €15 (Bitė), €20 (Tele2) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |list all european countries with minimum months and lowest cost in a table
| Luxembourg | 12-24 | €25 (BGL BNP Paribas), €30 (T-Mobile) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Malta | 12 | €20 (Melita), €25 (GO) | No | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Netherlands | 12-24 | €25 (KPN), €30 (T-Mobile) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Norway | 12-24 | €30 (Telenor), €35 (Telefónica) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Poland | 12 | €15 (T-Mobile), €20 (Orange) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Portugal | 12-24 | €25 (NOS), €30 (MEO) | Yes (some providers) | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Romania | 12 | €10 (Vodafone), €15 (Orange) | No | 5GB-10GB | Unlimited | Unlimited |
| Slovakia | 12 | €15 (O2), €20 (T-Mobile) | Yes (some providers) | 5GB-10GB |

Ko podnese za prelazak u mts sa 50 posto popusta dobija od A1 kontra ponudu 12 meseci dzabe i 12 meseci 50 posto popusta.
Jedina mana je sto po punoj ceni hoce da zarade na tebi jer tek od sledećeg obracunskog perioda kreće popust, a taj jedan mesec moras da platis po punoj ceni

Ko podnese za prelazak u mts sa 50 posto popusta dobija od A1 kontra ponudu 12 meseci dzabe i 12 meseci 50 posto popusta.
Jedina mana je sto po punoj ceni hoce da zarade na tebi jer tek od sledećeg obracunskog perioda kreće popust, a taj jedan mesec moras da platis po punoj ceni
Je l daju i telefon da se uzme sa popustom ili tesko

Dobilo tu opcija ovde par kolega javio se. Samo što A1 sve gleda, ako ih neko košta (stalno zove brojeve iz mts I yettel, to placaju) mnogo neta trosi. Nije isto kao neko ko ih malo košta I njemu ponude to. Ko ih košta pustice oni njega. Ima tihi rat izmedju mts I a1 , masovna bezanija u A1 , tako da njima nije frka moramo pošto poto da zadrzumo korisnika kao mts-u .

Ja podnosim zahtev za Yettel pa ako nesto ponude,ponude. Ubio bih se ako bi me pustili 2 meseca u mts.

… bravo, korisna informacija! Da li je ov jedini paket koji su ti ponudili..?
moja pretpostavka je da su ponudili neo surf i mozda neo 5 posto su ista cena samo razlika u jednom net u drugom neo minuti i sms

Tako je, to sam dobio sms za te 2 tarife, i one nize, ove po 535 i nize za 265. Nisu me zvali da pitam za ostale. Ali sam ioak preso u mts, bolje mi je i mreza je bolja, sa a1 bas imam problem.

Da napomenem posto su jako glupo napisali da imas minute i ka zapadnom Balkanu. Da nemas iz Srbije. Nego samo kad si u zapadnom balkanu imas minute ka zemljama ZB. Tacno ne znam jel se prave glupi u A1...

Unlimited minutes and messages
Chat and send unlimited messages in Serbia and the Western Balkans region (Montenegro, North Macedonia, Bosnia and Herzegovina, Albania, AP Kosovo and Metohija)

Formulisano dvosmisleno po ovome moze da se pretpostavi da vazi i za međunarodne pozive ka zapadnom Balkanu. Sto nije slučaj... Cak i chat GPT kaze da je dvosmisleno i ne precizno napisano

Mene zvali da mi ponude neo surf prva tri meseca gratis posle toga 21 mesec po 900 i nešto dinara.

Pitao za Neo Super, kazu može 24x1425 dinara.

Trenutno sam na mega planu gratis od prelaska u A1, to mi ističe za mesec i po.

Chat and send unlimited messages in

Donekle se slažem da je to trebalo poštenije da se napiše, ali naglasak je u ovome "in", znači kad si u zemljama Zapadnog Balkana 😃

Mogli su da bar ubace onu zvezdicu, kao napomenu i da ispod napišu da to ne znači da iz Srbije možeš da u ove zemlje zivkaš i šalješ besplatno poruke.

Nazad
Vrh Dno