Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Ta kartica u kontinuitetu prepisuje fajlove preko svog realnog kapaciteta a realan kapacitet joj je plafon izmedju 6 i 64GB i samo imas privid da su podaci tu, pusti h2testw ili npr. fakeflashtest i dobices ovako nesto, nadam se samo da nisi nesto ozbiljno snimao na nju

1754602731749.png

^ imam oko 200gb snimaka i slika na toj kartici , malo pre sam spojio na komp i sve je tu ... Sad šta reći 🤔 , jedino što sam primetio je sporiji prenos / brzina .

Da ne idemo u off više, ali zaista nema teoretske šanse da kartica ima punih 1 tb a košta 5-6 evra.

^ imam oko 200gb snimaka i slika na toj kartici , malo pre sam spojio na komp i sve je tu ... Sad šta reći 🤔 , jedino što sam primetio je sporiji prenos / brzina .
Probaj da otvoris vise velikih klipova i snimaka posto neces da testiras, brzo ces da naletis na ostecene klipove koje ne mozes da pustis, slike koje ne mozes da otvoris, audio zapise koji ne rade i dokumenta koja ne mogu da se otvore.

Fajl kao fajl "postoji" ali neces moci da otvoris jer je prepisan i ostao je samo privid da je tu.

To sto si samo spojio na komp ne znaci nista jer je firmware na toj kartici takav da ti stvori privid da je sve tu sve dok ne bude kasno.

Ostao si bez bar 140GB fajlova nazalost.

Za ovo si na žalost potpuno u pravu. Uzeh prošle godine naivno flešku od 2tb za 6 dolara sa alija...stigla full metal reko do j**a 😂. Kenuo ja da bekapujem račuran na poslu...aj sto je trajalo 4 radna dana, nego sto sam posle toga izvalio da na flešu nema ništa 😂😂😂 istog momenta je išo pod čekić, da ne kažem pod mač. Uzeo prastari hdd 1tb povezao ga sata kablom i za 3h sve bilo gotovo.
300 din mesecno je 200gb Google One, cuvas bitne slike/videe/sta god i imas uvek pristup bez da brines za bilo sta.
Jesam ja totalni ***** ili šta...plaćam 100gb 200 i nešto kinti, a koleginica placa icloud 200gb tipa 5-6 dolara ne znam kolko mi reče. Još ja komentarišem gledaj ove pilićare u guglu namerno stavili 100 pa onda odmah 1000. Reko i meni bi tih 200 bilo idealno, 1tb mi previše, a sa 100gb se natežem. Jesam ja to obnevideo kad ne vidim da google drive nudi 200gb opciju?

Probajte da nešto obrišete sa te 1T/2T fleške/sd kartice. 😂

Za ovo si na žalost potpuno u pravu. Uzeh prošle godine naivno flešku od 2tb za 6 dolara sa alija...stigla full metal reko do j**a 😂. Kenuo ja da bekapujem račuran na poslu...aj sto je trajalo 4 radna dana, nego sto sam posle toga izvalio da na flešu nema ništa 😂😂😂 istog momenta je išo pod čekić, da ne kažem pod mač. Uzeo prastari hdd 1tb povezao ga sata kablom i za 3h sve bilo gotovo.

Jesam ja totalni ***** ili šta...plaćam 100gb 200 i nešto kinti, a koleginica placa icloud 200gb tipa 5-6 dolara ne znam kolko mi reče. Još ja komentarišem gledaj ove pilićare u guglu namerno stavili 100 pa onda odmah 1000. Reko i meni bi tih 200 bilo idealno, 1tb mi previše, a sa 100gb se natežem. Jesam ja to obnevideo kad ne vidim da google drive nudi 200gb opciju?
Ja imam opciju od 200gb ponudjenu, trenutno placam 100 jer jos nisam popunio, ali cu nadograditi u nekom momentu.

Prilozi

• Screenshot_20250808_221839_Photos.jpg
    Screenshot_20250808_221839_Photos.jpg
    93.7 KB · Pregleda: 38
Mislim da sad pricaju o Cloud-u.

Covek kojem je bila namenjena prica je izgleda odlucio da preskoci testiranje i ignorise upozorenje da unistava svoje fajlove i uspomene tom fejk karticom pa stoga nema svrhe da vise trujemo temu karticom.

Da li je nekom stigao poklon telefon S 24 FE iz promocije ??

Pozdrav drugari! Imam ponudu za novi s24U 12/256 za 730 evra. Da li se isplati?

Kako su požurili sa ovim avgustovskim ažuriranjem ne bi me čudilo da sledeće bude UI 8.0

Jel se isplati preci na S25U sa S24U zbog kamere?

Kako ste zadovoljni baterijom, nisam siguran ali kao da je malo bolja nego sa julskom zakrpom kojom sam bio zadovoljan, ili mi se čini? S24u

Jel se isplati preci na S25U sa S24U zbog kamere?
Које камере кад су исте још од 23 серије. Једино је боља ултраширока, ко је уопште интензивно користи. Чувај паре🙂.

Jel samo ja onda imam utisak da mi je kamera losija od izlaska S25U i novih sistemaki updateova :)

Kako ste zadovoljni baterijom, nisam siguran ali kao da je malo bolja nego sa julskom zakrpom kojom sam bio zadovoljan, ili mi se čini? S24u
I kod mene isto, primeti se da je bolja, avgust zakrpa s24u

Nazad
Vrh Dno