Nova ima, stara nema.Jesi li siguran? Meni komšija koji ima yettel reče da i dalje ostaje stara numeracija bez obzira što ih sortiraš, a to je suština.
Pa njemu je najbolja pripejd varijanta, za tv, internet yettel ima dobar, za sbb ne znam kakav je.Kumu koji živi u inostranstvu i dođe ovde po nedelju dana u par meseci istekla UO za mts box3. U zgradi ima mts i sbb optiku. Šta je najbolja varijanta da uzme? Ko sad daje najbolje ponude? Dal da ide kod sbb, yettel kao novi korisnik ili da traži nešto od mts-a. Vidim da fora sa idp-om više ne funkcuoniše.
Imate li neku preporuku?
Još par dana je tu pa bi bilo dobro da se brzo završi
Gledao sam ponude svih kanala koje imaju. Tu je sbb mnogo povoljniji kažem. Telefon, pa danas slabo ko koristi fiksni. Internet sbb ima sasvim dovoljnu brzinu, čak i preveliku (za moje potrebe).Ih, ma može svašta da se izvuče prilikom produžetka ugovora, ali jasno je da novi korisnici bolje prolaze, što opet ima neku svoju logiku.
Koji MTS-ov paket uopšte gledaš u poređenju? Njihov BOX 3 L košta 5699 dinara mesečno, mada mu fali jedan kombo TV paket, ali može da se dokupi, pa da ima sve kanale. To je onda cena 6k. SBB-ov novi premium paket je 5400. Razlika 600 dinara, ali nije sve u televiziji. MTS-u je internet brži, možda to nekome znači, a i fiksni im je možda bolji utoliko što ima neograničene minute u mreži, u kojoj je veliki broj mobilnih telefona. E, da, SBB ima i uključen HBO. Svakako ništa ja to ne bih gledao apsolutno, već po potrebama.
Jel to samo kod eurosporta? šta je sa arena sport?Malo je konfuzna dok se ne naviknes. Brzo menja kanale,kvalitet istih je odlican. Meni se svidelo sto kod Eurosporta moze da se menja audio srpski-engleski. Daleko je Eon od svih a imam ih sve,Eon,Iris,Move,Xplore i Tivimate.
Auu,pomeri se s mesta!!! Internet nikad nije dovoljno brz. To je sveti gral... Inače fiksni ne koristim preko 15 godina. Čak i ne znam nikog ko ga ima...Gledao sam ponude svih kanala koje imaju. Tu je sbb mnogo povoljniji kažem. Telefon, pa danas slabo ko koristi fiksni. Internet sbb ima sasvim dovoljnu brzinu, čak i preveliku (za moje potrebe).
pa u toj UO što potpišemo na dve godine stoji da kablovska ima pravo dizati cene a i kako ne bi kad svake godine inflacija.Definitivno su svi bezobrazni, 2x godišnje dižu cene. Ne poštuju ugovore, posle kad korisnici beže onda su neljubazni po poslovnicama. Nekada se znalo, ugovor kad se potpiše to je amin. Živo me zanima kako bi oni reagovali kad bi mi korisnici njima slali obaveštenja tipa "Zbog povećanja troškova plaćaćemo vam 300 din. manje nego do sada" Samo oni imaju troškove.
I za nas je inflacija nije samo njima, plata ne raste nego miruje.pa u toj UO što potpišemo na dve godine stoji da kablovska ima pravo dizati cene a i kako ne bi kad svake godine inflacija.
Šteta je samo što Eon boks i Tv aplikacija, nemaju opciju menjanja audija na kanalima koji to podržavaju.Malo je konfuzna dok se ne naviknes. Brzo menja kanale,kvalitet istih je odlican. Meni se svidelo sto kod Eurosporta moze da se menja audio srpski-engleski. Daleko je Eon od svih a imam ih sve,Eon,Iris,Move,Xplore i Tivimate.
druže, ja sam napisao šta svakom ko je potpisao UO sa njima stoji naznačeno. ja ne pričam o platama, penzijama i šta ti ja znam čemu.I za nas je inflacija nije samo njima, plata ne raste nego miruje.
Iris box deifnitivno u kombinaciji sa optikom, em što je live nema kašnjenja kao na MOVE, a s druge strane kvalitet slike i zvuka je znatno bolji na Iris nego na MOVE boxu...Питање у вези move и iris box-ова, истекао ми је уговор у сббу, планирам да раскинем зато што су им нови пакети криминални и јер нема ниједна арена премијум у најјефтинијем пакету. Прошла ми је поред куће мтс оптика, телевизију углавном гледају само баба и деда, има ли неко искуства да ли је прелазак са D3 boxa на неки од ова два downgrade? До сада је D3 шљакао без проблема, пре пар година сам био на мтс adsl-у и сигнал је био ужасан, сада би преко оптике требало да буде боље. И ако будем могао да бирам који од ова два се боље показао?
Nego preko čega ide?Iris, ako ide preko njihovog stb-a, kašnjenje je oko 3-4 sekunde. Zato što ne ide preko interneta.
Intranet a ne internetDa, ali je potrebna veza sa internetom kao što i sam naziv IPTV kaže
SBB da ali 10% samo i to ne na paket nego samo na osnovnu kablovsku, znaci od 1780 dinara ti umanje 178 dinara i to je sve, nekad i nije vredno cimanja. Ja imam to zbog caleta koji je penzioner i realno, jaka usteda al daj sta das@miki92 nude (neki) provajderi poseban popust za OSI i za penzionere (SBB je među njima), pa se treba odlučiti za jedan od ta 2. OSI verovatno svake godine mora da dokazuje da je OSI
*OSI - osoba sa invaliditetom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari