Šta je novo?

Mobilni do 100-150 evra

bladeshadow

Poštovan
Učlanjen(a)
07.06.2019
Poena
80
Treba mi pomoc za odabir mobilnog za ovaj novac moze jeftinije ili ta cena , polovan ili nov . Kupujem prodajem ili radnje . Treba mi za prvenstveno drustvene mreze poput instagrama, facebooka vibera i nekoliko aplikacije od banke etc . Igrice neigram u opste . Kamera mi nije prioritet ali bar da ne bude neki ocaj . Nisam neki zahtevan korisnik .

Pogledaj cene telefona na eponuda sajtu.
Neke prodavnice ne naplacuju dostavu.
Na punjac za telefon ces morati da potrosis jos 1500 dinara.

Da li je ovaj najbolji izbor nasao sam Redmi note 12 pro za 100 evra Realme c67 za nekih 95 evra polovni naravno i Realme c53 za 80 evra .

Honor X6c u laptopu centru 9.500 rsd (80 evra) telefon izašao pre 2 meseca, nećeš pogrešiti sa njim

Ja sam planirao da kupim Realme c67 ali sam odustao jer je to malo stariji model tog proizvodjaca.
Mozes da poslusas kolegu koji je predlozio kupovinu telefona preko KP oglasa i potrosis manje novca na Redmi 14.
Mislim da se neces razocarati ako za 150e kupis Redmi 14 ili Honor X8c 8/256.
Ako ne zelis da potrosis toliko novca onda trazi jeftinije telefone od ova dva proizvodjaca.
Pogledaj na Bencmark-ovom youtube kanalu recenziju Realme c67, procitaj recenziju na sajtu casopisa Svet kompjutera i pogledaj komentare na sajtu Mobilni svet.

Pogledaj Tecno Spark 20 ,zahvalan telefon.Bili su malo preko 100e.

Da li je ovaj najbolji izbor nasao sam Redmi note 12 pro za 100 evra Realme c67 za nekih 95 evra polovni naravno i Realme c53 za 80 evra .

Zaobiđi Realme C67, moja majka ima ovaj model, i pored toga što nije zahteva korisnik telefon baguje i malo malo pa se izgube navigacije sa tri tastera

Probaj da se isprsiš za CMF phone 2 pro, ima par komada na kp za 180e

Odličan ulov, uzdravlje!

Kupio za ćaleta. Njemu ce ispunjavati sve zahteve

Možda je lite ili smart model? Eno ga lik na KP što prodaje Honor 200, a kad otvoriš oglas na kutiji od telefona piše Honor 200 Smart :)

Vrh Dno