cybergiollo
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 30.11.2023
- Poena
- 15
Ви који возите редовно, јел убацујете теретану или шипке?
Davno sam prestao da vozim ujutru, najviše zbog posla i ostalih obaveza, ali i zbog toga što su već od 09h velike vrućine. A da ustajem u zoru da bih vozio, ne isplati mi se.Ja sam od prošle do ove subote baš lepo vozio. Dva puta po 100 km, jednom od 125 i jednom od 65 km.
Danas opet ustao rano, popodne ne vredi da se vozi definitivno još uvek.
Kada smo završili vožnju, pogledali na garminu, 40 stepena.
I ako dete reši da hoće zeleni, uzimaj zeleni, ne gledaj da li je plavi bolji. Dete ne razume finansijsku vrednost i šta je bolje, ali ako već ima barijeru, nemoj da ga boja odbije....Hvala, imam to u vidu mada pošto je visina nekih 136cm (možda i koji centimetar više) mislim da bi trebao da se uklopi bez problema i sa biciklom sa točkovima od 24"...
Apropo toga, ono što me prvenstveno buni je da li ići na 24" što je dugoročno gledano bolje rešenje ili ipak s obzirom da je reč o početniku ići na 20"...
Naravno da podleže, nemoj uopšte da sumnjaš u to.
Ovo se vidi da je propust u montaži ili loš kvalitet delova. Nažalost kontrola kvaliteta danas ...
Jeste, uzet je 22maja ove godine.Pretpostavljam da je bajs još uvek u opštoj garanciji, naravno da ne treba da čačkaš sam. Ponavljam, ovo je itekako slučaj za reklamaciju.
Bio sam na prvi servis 9.7.2025Samo da ne bude ona fora kao za e-skutere koju ti ne napomenu. Da ako ne dolazis na redovan servis valjda svaka 3 meseca garancija 😄
Pa jeste u pravu siNemoj brzo da odustaneš jer oni jedva čekaju da neko to uradi - ako je njihova obaveza da reše problem i otklone nedostatke ostani istrajan i teraj do kraja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari