Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

I mene zanima ovo oko računa. Upravo online naručujem s24 fe (ne znam sta sam čekao do sad). Da li ce oni da kucaju fiskalni cim vide porudžbinu ili dok ga kurir dostavi, pa dok ja platim, dok oni prime uplatu... To ode sigurno na avgust. Jel menja nešto ako kao opciju plaćanja izaberem uplatu sa kartice, a ne pouzećem? Da li će onda štampati fiskalni odmah? Kako to ide? Msm ne uplacuju mi se 65k nekim no name firmicama na slepo...ako ne mora.

I mene zanima ovo oko računa. Upravo online naručujem s24 fe (ne znam sta sam čekao do sad). Da li ce oni da kucaju fiskalni cim vide porudžbinu ili dok ga kurir dostavi, pa dok ja platim, dok oni prime uplatu... To ode sigurno na avgust. Jel menja nešto ako kao opciju plaćanja izaberem uplatu sa kartice, a ne pouzećem? Da li će onda štampati fiskalni odmah? Kako to ide? Msm ne uplacuju mi se 65k nekim no name firmicama na slepo...ako ne mora.
Zavisi, kod koga narucujes, msm koji je prodavac u pitanju?

Ja sam danas uzeo u Yettel-u S24 FE (256GB) po ceni 63.576 din. Registrovao sam se za promociju i piše mi ovako (foto) , zanima me koliko je vama trajalo od Confirmed do Approved ?
20250730_130914.jpg

Što se tiče Tehnomanije, kucaju račun na dan poručivanja. Moja žena poručila telefon onlajn 19. jula, telefon stigao 22. jula. Platili ga pouzećem. Unutra bio račun koji je glasio na 19. jul. Nakon tri dana jedva uspeli da ga registrujemo jer samsung members opasno zeza. Danas stigla potvrda da je registracija odobrena i da će isporuka poklona biti izvršena do 30.11.

Ja znam da Ananas kuca racun taj dan kada kurir preuzima paket. Pitao sam na chatu Samsunga malo pre i receno mi je da ako imam dokaz da sam porucio do 31og jula vazice promocija i ako se racun stampa u avgustu.
I mene zanima ovo oko računa. Upravo online naručujem s24 fe (ne znam sta sam čekao do sad). Da li ce oni da kucaju fiskalni cim vide porudžbinu ili dok ga kurir dostavi, pa dok ja platim, dok oni prime uplatu... To ode sigurno na avgust. Jel menja nešto ako kao opciju plaćanja izaberem uplatu sa kartice, a ne pouzećem? Da li će onda štampati fiskalni odmah? Kako to ide? Msm ne uplacuju mi se 65k nekim no name firmicama na slepo...ako ne

Od koliko gb i gde je ta cena?

Bitno da je confirmed kroz koji dan ce biti approved i mejl sa potvrdom. Jel to uz neku akciju u yettelu povodom obnove ugovora ili redovan paket ta cena?
Obnova ugovora , M paket + "reciklaža" pa je ta cena i stvarno mislim da je 2 kom S24 FE za 63k din odlična kupovina (da ne spominjemo 2g prave garancije) .

Naručiš online na sajtu radnje i izabereš da preuzmeš u radnji telefon, da ti ne donose na kućnu adresu.
Kada dobiješ potvrdu porudzbine, kontaktiraš kol centar te prodavnice i kažeš da želiš da uplatiš avans za taj uređaj, da ti izdaju račun kako bih mogao da ostvariš pravo na tu promociju.
A kada stigne uređaj ti se registruješ (svakako registracija traje do kraja avgusta meseca) i učestvuješ u promociji, dobijaš još jedan uređaj.

Uđem u ovu temu jednom u nedelju dana i dalje se razglaba o registraciji od 24fe, dakle, S24 serija radi odlično čim niko ne kuka.
S24U radi vrhunski posle svih sw update nema neke spec razlike u odnosu na S25U, šta više ima bolji S Pen 😎

S24+ posle svih ažuriranja. Smrdljivi Exy 😎

Prilozi

• Screenshot_20250730_211625_Device care.jpg
    Screenshot_20250730_211625_Device care.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 116
Uđem u ovu temu jednom u nedelju dana i dalje se razglaba o registraciji od 24fe, dakle, S24 serija radi odlično čim niko ne kuka.
Ja ne razumem šta ste se opteretili toliko ljudima koji imaju pitanja za promociju. Promocija traje 30 dana i posle toga niko skoro neće ni pomenuti promociju. A na kraju te promocije biće jedno 3 puta više članova sa kojima ćete moći da podelite iskustva o S24 seriji.

Chill pill, preskoči par postova i uživaj, uskoro je sve gotovo.

Ja ne razumem šta ste se opteretili toliko ljudima koji imaju pitanja za promociju. Promocija traje 30 dana i posle toga niko skoro neće ni pomenuti promociju. A na kraju te promocije biće jedno 3 puta više članova sa kojima ćete moći da podelite iskustva o S24 seriji.

Chill pill, preskoči par postova i uživaj, uskoro je sve gotovo.
To je bila šala, znaš, ono, malo se sprdamo, da si malo manje opterećen promocijom shvatio bi da je poenta mog posta bila da S serija radi savršeno.
Svakako hvala što mi persiraš al nema potrebe.

PS naredni deo mog posta preskoči, ne tiče se promocije, čisto da se ne bi previše uznemirio.
juče slikana "mikrofonka" na BGH2O, razdaljina vazdušnom linijom 7.6km :)

Prilozi

• 20250730_193336.jpg
    20250730_193336.jpg
    197.6 KB · Pregleda: 84
  • 20250730_193339.jpg
    20250730_193339.jpg
    204.1 KB · Pregleda: 66
  • 20250730_193350.jpg
    20250730_193350.jpg
    100.3 KB · Pregleda: 66
Telefon je jako dobar testirao sam ga sa s22 ultra i s24 ultra i prijatno me iznenadio,radi leti,kamere jako dobre,video snimanje ima isto onaj slow motion dobra stvar mislio sam da to samo ima s24 ultra.Zvuk jako dobar,osecaj u ruci odlican.Sve u svemu jos u ovoj ponudi top kupovina.

Sorry nisam mogao editovati predhodno post , evo upravo 2 dana koristim FE i Ultra i prvi utisak je da je brzina i fluidnost u radu ista , na ultri su za nijansu jači zvučnici ... Kamere nisam još testirao na FE . Evo trajanje baterije na S24FE prvo punjenje sa podešavanjima i korišćenjem svihScreenshot_20250801_174504_Device care.jpg app isto kao na ultri (samo na WIFI)
Screenshot_20250801_174441_Settings.jpgMessenger_creation_8F68843D-7D31-4FCF-BAEF-911A3FD59AD0.jpeg

Sorry nisam mogao editovati predhodno post , evo upravo 2 dana koristim FE i Ultra i prvi utisak je da je brzina i fluidnost u radu ista , na ultri su za nijansu jači zvučnici ... Kamere nisam još testirao na FE . Evo trajanje baterije na S24FE prvo punjenje sa podešavanjima i korišćenjem svihPogledajte prilog 500894 app isto kao na ultri (samo na WIFI)
Pogledajte prilog 500885Pogledajte prilog 500887

Nisam poredio ekrane kontrast i boje spram s24 ultra ali pored s22 ultra ekran bas sa bojama nije ni prici 😅Mislim dobar je ekran dok ne pogledas u s22U.

Potpuno si u pravu, ja sam imao s22u a sada s24fe i s25u - da nisam imao ovaj prvi, ne bih ni znao šta je to lepa i prirodna boja ekrana, ovo sada bi mi bilo normalno.

Nazad
Vrh Dno