Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
I sve to jeste tako. Samo treba da se plati
Ček, ček, da li to onda znači da ako sad potpišem aneks da mogu da zadržim stari popust i HBO/Cinemax kanale? Ja konkretno od marta ove godine imam L paket 1 dinar 18 meseci i posle puna cena 6 meseci. Ako je tako, ja se ne bunim, odmah prihvatam da 6 meseci plaćam višu cenu za N1 i Novu S do kraja ugovorne obaveze.Ja sam pre tri meseca potpisao ugovor sa akcijom, L po ceni M minus 50%, dakle 1600 na 2 godine, sad sam samo potpisao anex, popust ostaje tako da cu placati PREMIUM 2100 do kraja ugovorene obaveze.
Sta je samo njegov slucaj? Eto, u aplikaciji, o promeni paketa, izmedju ostalog pise - "Osim promenjenog tarifnog paketa, u preostalom delu ugovorni odnos ostaje nepromenjen"Kako je to korisna informacija, kad je to samo njegov slučaj?
Bas tako. Trebalo bi da ti ostane popust samo sa novim paketom.Ček, ček, da li to onda znači da ako sad potpišem aneks da mogu da zadržim stari popust i HBO/Cinemax kanale? Ja konkretno od marta ove godine imam L paket 1 dinar 18 meseci i posle puna cena 6 meseci. Ako je tako, ja se ne bunim, odmah prihvatam da 6 meseci plaćam višu cenu za N1 i Novu S do kraja ugovorne obaveze.
Sama činjenica da si 50-ti koji je promenio paket govori u prilog tome da je manevar uspeo.Pričao sa advokatom i sa pravne tačke gledišta su čisti. Nigde nemam napismeno da mi je akviziter potvrdio da će UM kanali biti u M paketu ako produžim ugovor. To što su moralno dno i prevaranti ipak ide njima na dušu.
Progutao sam ponos i otišao do poslovnice da promenim na Bejzik paket. Ostao mi popust koji sam izboksovao prilikom produženja ugovora i to je to.
Ljudi u poslovnici kažu da sam bar pedeseti koji je danas došao da promeni paket i da su svi besni.
Dugoročno gledano ovo će se Jetelu obiti o glavu, a ja im iz sveg srca želim da propadnu i ugase se
Kolika je doplata onda na 1600din inicijalno sa promenom?Pričao sa advokatom i sa pravne tačke gledišta su čisti. Nigde nemam napismeno da mi je akviziter potvrdio da će UM kanali biti u M paketu ako produžim ugovor. To što su moralno dno i prevaranti ipak ide njima na dušu.
Progutao sam ponos i otišao do poslovnice da promenim na Bejzik paket. Ostao mi popust koji sam izboksovao prilikom produženja ugovora i to je to.
Ljudi u poslovnici kažu da sam bar pedeseti koji je danas došao da promeni paket i da su svi besni.
Dugoročno gledano ovo će se Jetelu obiti o glavu, a ja im iz sveg srca želim da propadnu i ugase se
Kolika je doplata onda na 1600din inicijalno sa promenom?
4200 je, na sajtu je prikazana cena sa popustom za eRačun4100 dinara je puna cena novog Osnovnog
Meni ugovor sa MTS-om ističe u ponedeljak, 3.avgusta. Prešao u SBB, uzeo NET TV Premium. Cena sa e-računom 4999. Dobio popust 50% za prvih šest meseci. SBB mi je privlačniji od Yettel-a pre svega zbog EON-na.Da li neko ima informaciju kakav popust daju za nove korisnike? Ja sam u MTS do septembra pa da vidim da li je isplativije preći na Yettel Premijum (zbog Arena).
Hvala, nažalost, u mojoj zgradi je trenutno jedina alternativa Yettel. Pretpostavljam da je i u Yettelu isti popust, jer su, faktički pa i formalno, ista firma...Meni ugovor sa MTS-om ističe u ponedeljak, 3.avgusta. Prešao u SBB, uzeo NET TV Premium. Cena sa e-računom 4999. Dobio popust 50% za prvih šest meseci. SBB mi je privlačniji od Yettel-a pre svega zbog EON-na.
Kontaktiraj njihov call centar, povezaće te sa svojim agentom, pa pregovaraj 🙂Hvala, nažalost, u mojoj zgradi je trenutno jedina alternativa Yettel. Pretpostavljam da je i u Yettelu isti popust, jer su, faktički pa i formalno, ista firma...
Verujem da postoje ljudi koji bi doplatli 600-700 dinara za taj sportski dodatak. Ja bih prvi doplatio toliko.
Imam dva boxa ni na jednom nije stigao update aplikacije.Meni jos uvek nije stigao update aplikacije
Jel si probao u aplikaciji na usluge pa promena paketa da vidiš?Ima neko kontakt nekog agenta koji radi sa starim korisnicima, od 0639000 nema leba.
Malopre bio u poslovnici pojma nemaju o transferu starih paketa na nove, totalna konfuzija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari