Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Ja sam pre tri meseca potpisao ugovor sa akcijom, L po ceni M minus 50%, dakle 1600 na 2 godine, sad sam samo potpisao anex, popust ostaje tako da cu placati PREMIUM 2100 do kraja ugovorene obaveze.
Ček, ček, da li to onda znači da ako sad potpišem aneks da mogu da zadržim stari popust i HBO/Cinemax kanale? Ja konkretno od marta ove godine imam L paket 1 dinar 18 meseci i posle puna cena 6 meseci. Ako je tako, ja se ne bunim, odmah prihvatam da 6 meseci plaćam višu cenu za N1 i Novu S do kraja ugovorne obaveze.

Ček, ček, da li to onda znači da ako sad potpišem aneks da mogu da zadržim stari popust i HBO/Cinemax kanale? Ja konkretno od marta ove godine imam L paket 1 dinar 18 meseci i posle puna cena 6 meseci. Ako je tako, ja se ne bunim, odmah prihvatam da 6 meseci plaćam višu cenu za N1 i Novu S do kraja ugovorne obaveze.
Bas tako. Trebalo bi da ti ostane popust samo sa novim paketom.
Ja nista spec nisam trazio, okrenuo ih i pitao koje su opcije... Dobio odg i to je to

Pričao sa advokatom i sa pravne tačke gledišta su čisti. Nigde nemam napismeno da mi je akviziter potvrdio da će UM kanali biti u M paketu ako produžim ugovor. To što su moralno dno i prevaranti ipak ide njima na dušu.
Progutao sam ponos i otišao do poslovnice da promenim na Bejzik paket. Ostao mi popust koji sam izboksovao prilikom produženja ugovora i to je to.
Ljudi u poslovnici kažu da sam bar pedeseti koji je danas došao da promeni paket i da su svi besni.
Dugoročno gledano ovo će se Jetelu obiti o glavu, a ja im iz sveg srca želim da propadnu i ugase se

Pričao sa advokatom i sa pravne tačke gledišta su čisti. Nigde nemam napismeno da mi je akviziter potvrdio da će UM kanali biti u M paketu ako produžim ugovor. To što su moralno dno i prevaranti ipak ide njima na dušu.
Progutao sam ponos i otišao do poslovnice da promenim na Bejzik paket. Ostao mi popust koji sam izboksovao prilikom produženja ugovora i to je to.
Ljudi u poslovnici kažu da sam bar pedeseti koji je danas došao da promeni paket i da su svi besni.
Dugoročno gledano ovo će se Jetelu obiti o glavu, a ja im iz sveg srca želim da propadnu i ugase se
Sama činjenica da si 50-ti koji je promenio paket govori u prilog tome da je manevar uspeo.

Sa njihove tačke gledišta, pun pogodak...

Naravno, kratkoročni, pošto to jedino i zanima menadžment - kompanija koja planira da dugoročno gradi imidž sigurno ne pribegava ovakvim manevrima...

Kolika je doplata onda na 1600din inicijalno sa promenom?

Kako sam razumeo kolege sa foruma, račun se poveća za otprilike 500 dinara. 4100 dinara je puna cena novog Osnovnog paketa pa pola od toga, ako je korisnik bio u akciji popust 50%. Po toj nekoj računici novi račun je 2050 dinara, ako ne grešim.

Da li neko ima informaciju kakav popust daju za nove korisnike? Ja sam u MTS do septembra pa da vidim da li je isplativije preći na Yettel Premijum (zbog Arena).

Zvali su me iz call-centra. Kažu da je u razmatranju neki dodatak vezano za sport gde bi bile obuhvaćene sve Premium Arene (Arena Premium 1-5) kako bi korisnici koji ne žele da prelaze na Premium paket imali sav sport. Predložio sam da u taj paket uđu i Arena Tenis i Arena Adrenalin kanali.

To bi im malo ublažilo ovaj cirkus koji su napravili sa Premium paketom.

Verujem da postoje ljudi koji bi doplatli 600-700 dinara za taj sportski dodatak. Ja bih prvi doplatio toliko.

Da li neko ima informaciju kakav popust daju za nove korisnike? Ja sam u MTS do septembra pa da vidim da li je isplativije preći na Yettel Premijum (zbog Arena).
Meni ugovor sa MTS-om ističe u ponedeljak, 3.avgusta. Prešao u SBB, uzeo NET TV Premium. Cena sa e-računom 4999. Dobio popust 50% za prvih šest meseci. SBB mi je privlačniji od Yettel-a pre svega zbog EON-na.

Meni ugovor sa MTS-om ističe u ponedeljak, 3.avgusta. Prešao u SBB, uzeo NET TV Premium. Cena sa e-računom 4999. Dobio popust 50% za prvih šest meseci. SBB mi je privlačniji od Yettel-a pre svega zbog EON-na.
Hvala, nažalost, u mojoj zgradi je trenutno jedina alternativa Yettel. Pretpostavljam da je i u Yettelu isti popust, jer su, faktički pa i formalno, ista firma...

Ja plaćam M paket 3400 dinara i sa tih 600 dinara za sportski.paket bi došao do cifre od 4000 dinara ali bih imao ceo sport. Ovako nemam Arena Premium 4 i 5, Arena Tenis i Adrenalin a zaista mi se ne daje još 1700 dinara za Premium paket za ta 4 kanala.

Ima neko kontakt nekog agenta koji radi sa starim korisnicima, od 0639000 nema leba.
Malopre bio u poslovnici pojma nemaju o transferu starih paketa na nove, totalna konfuzija.

Još jedno moje proročanstvo je da će Arena namerno košarku jesenas emitovati na Premium 4 i 5, pa svi mi koji smo se nadali da ćemo moći da gledamo EL preko Yettela u starim paketima, gledaćemo šipak.

Pozdrav ljudi. Ova nova app ne radi tj nece da se pokrene na google Chromecast. Ima li neko slicna iskustva?

Da emituju basket na 100 kanalu od mene ni dinar. MAGS posle onog sto su uradili dobro cu razmisliti za sve

Ne znam tačno, a sada ne mogu da proverim. Ali vidi se jasno da je nova verzija aplikacije. Glavni meni je sada sa leve strane, a ne iznad.

Malopre sam se cuo sa agentom, od sutra im krece ta tranzicija sa starih paketa na nove uz zadrzavanje benefita iz trenutnog ugovora, sve detalje ce znati sutra pa ce mi reci, prenecu naravno ovde sve informacije.
Nadam se onoj ceni od 2100 i da se predje na Premium paket.

Nazad
Vrh Dno