Šta je novo?

Yettel Hipernet

Bezobrazno i za to ih treba nagraditi!

Novi Yettel cenovnik:

Iskoristili su pogodnu priliku da podignu cenu i net paketima, paket 300/150 je sa 2800 otišao na 3300, a 500/250 sa 3500 na 4100.
Podigli cenu za nove korisnike. Postojeći korisnici imaju stare cene.

Bezobrazno i za to ih treba nagraditi!
Manje bezobrazno nego recimo MTS prilikom poslednje dve prisilne migracije na nove pakete.

Poslednja izmena:
jel ovo znaci da su lan i hdmi kablovi potrosni materijal vidim da ih nema u specifikaciji ako se ne vrate.Pitam posto sam izgubio 1 lan i 1 hdmi kabl pa sam kupio sam za 1 stb

Ne
Odes kod MTS i kazes da oces kod njih - pod uslovm da ti je UO istekla . A sve drugo , kod Y da najavis ili raskineš UO .

Lopovi, ovde vredi jedino staticka adresa.

Koliko vidim na trazistu najjeftiniji sa optickim internet paketima (samo internet) je Orion, pa Yettel. MTS ima bezobrazne cene ovih jacih brzina 500mbps.

Istekao mi je ugovor sa sbb... Koje su najbolje pogodnosti koje se mogu dobit prelaskom na yettel i na koji nacin ?

samo neki akviziter, ovako nemas nikakve pogodnosti. Nije lose ni na nekog drugog u domacinstvu da uzmes ugovor

Da li je moguce dobiti kablovsku od jetela da ide preko kabla kao kod sbb-a? Presao bih i na skuplji paket , kasni na aplikaciji nekih 15 sekundi u odnosu na lajv

Nazad
Vrh Dno