Šta je novo?

Clive Barker's Hellraiser: Revival

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Experience a new chapter in the legendary horror series like never before. Clive Barker’s Hellraiser: Revival takes first-person action horror survival to the next level.

Play the story of Aidan, who must use the power of a mysterious puzzle box – the Genesis Configuration – to help his girlfriend Sunny’s escape from the otherworldly hellscape of the Labyrinth.

Wield the powers of the box to survive your bargain with the infamous Pinhead and do battle with the horrific cult devoted to the Cenobites.

Ако је Баркер укључен као писац, може. Ако је characters created by... ,даље од мене, само ћу да се изнервирам, са или без Даг Бредлија.

videcemo :)

Undying mi prolazi kroz misli :)

Undying je valjao, Jericho je bio smeće. Na koju će stranu ova igra, ostaje da se vidi. Ako bi ispoštovali Hellreiser lore, interesantne stvari bi tu mogle da se naprave. Ali tu nemam mnogo nade, kad su već u trejleru kocku preimenovali, oduvek se zvala Lament Configuration.

Лемаршанова конфигурација је из књиге
Хеллбоунд хеарт

Ламент конфигурација се зове у филмском серијалу.

Иначе Џерико сасвим пристојан. Мада далеко од перфекције зване Андајинг.
Ваљало би да одмрзну отказани пројекат демониак.

Poslednja izmena:
Iskreno se nadam da grešim, ali iz šturog opisa igre, ovo mi deluje da će biti FPS pucačina u BioShock fazonu sa Cenobitima kao bosovima. Jednom rukom pucaš iz pištolja, drugom bacaš magije iz kocke, dakle kao kod Undying. Veliki otklon od filmova gde je kocka samo ključ za ulaz u pakao. A bogami i izlaz, u drugom filmu vidimo da Pinhead je lagao da radi samo u jednom smeru.

Kako mogu onda tek tako da promene kocku u oruzje ako je u loreu filma samo kljuc za ulaz u pakao, lavirint?

Klajv Barkera sam čitao još kao mladi tinejdžer, i filmove sam guta kao klinac. Ne smeta mi menjanje lore-a ni najmanje, nije kao da je nešto što ne može da se objasni maštarijom :D Kanalisanje mađije iz druge dimenzije etc. Radujem se ovome, ali ću morati premestiti Xbox iz dnevne sobe za ovo hahahhaha.

Klajv Barkera sam čitao još kao mladi tinejdžer,

Šta da napišem, kupio sam lično serijal Knjige krvi od Bobana Kneževića :D , mada bih voleo da imam ediciju i od ghoul a. Undying je brutalna kalsika. koliko je bio ispred svog vremena. Čudi me na nema remastera. Jericho mi se nie dopao. Baš me zanima šta će da ispadne sa Clive Barker's Hellraiser: Revival. Mada mi se sve čini "limunadica" za novu decu.

Баркер, свака част. Проблем почиње кад ликове и окружење које је он смислио (први и други део филма, књига) почну да користе којекакви писци у покушају, да измузу "франшизу" а по овлашћењу продуцентских кућа.

Уметност је устукнула пред франшизама, пре него што се добар део чланова овог форума и родио.
То је поражавајуће и срамотно. Нажалост, епилог те приче је контрола јавног говора и вербални деликт, који сад не санкционишу партијски комесари, него адвокати и копирајт клејмови.

U trci za profitom...

Ispade jedini nisam igrao undying, moram da bacim oko

Под обавезно. Једна од 5 најбољих игара свих времена

U trci za profitom...

Ispade jedini nisam igrao undying, moram da bacim oko
Zaista igra ispred svog vremena. Prošla je nekako manje više nezapaženo po izlasku i sećam se da je nisam odmah uzeo da igram, već na preporuku jednog mojeg priajtelja. Nakon što sam je završio bio sam stvarno oduševljen. Sećam se da su mi neke stvari promakle pri prvom igranju pa je odmah pao popravni, a vraćao sam joj se još nekoliko puta i u narednim godinama. Apsolutna preporuka. (y)

Vidim po gameplayu da mehanika izgleda kao da je igra koja je izasla u zadnjih 10ak god ali grafika odaje vremenski pečat. Da se razumemo grafika mi je uvek iza priče i mehanike. Probaće se kad tad.

Не кад-тад. Одмах.
Тако ћеш моћи да упоредиш са овим новим "Баркеровским" урадком , и стекнеш прави увид у квалитет, и оригиналност, истог.

Не кад-тад. Одмах.
Тако ћеш моћи да упоредиш са овим новим "Баркеровским" урадком , и стекнеш прави увид у квалитет, и оригиналност, истог.

Igra je prastara. Ako i uzme verziju sa GOG koja radi na modernim operativnim sistemima, matora grafika će ga verovatno brzo odbiti od igranja. Bila je to dobra igra u svoje vreme, ali to je bilo onda. Gameplay nije bog tna šta, uglavnom tamanjenje karakondžula uz povremeni dijalog i poneku zagonetku. Strah je u početku baš jak, ali se brzo igrač navikne, kako sam koknuo prvog bosa, više se nisam plašio.

Ако је Баркер укључен као писац, може. Ако је characters created by... ,даље од мене, само ћу да се изнервирам, са или без Даг Бредлија.
Ne mora značiti. Ni na Witcheru pisac nije bio uključen Bog zna šta pa eno kakve su igre.
Btw, ovo rade naši i vrlo je verovatno da će biti najbolja igra u smislu produkcije koja je izbačena na našim prostorima. To kakva će biti videćemo.
Neki developeri su se već javili i kažu da jedva čekaju da prikažu više a ne bi trebalo da se čeka dugo.
Elem, MadHeadGames radi na još jednoj "ogromnoj" igri, i ta franšiza je takođe poznata. Daj Bože da je neki medival-magic RPG.

Извини Драгонбејн, Шжапковски и Клајв Баркер су ред величина Фјодор Достојевски и Отон Жупанчич.
Буквално толико. Поздрав и саучешће ако мислиш другачије.

Zasto saucesce ako mislim drugacije... Zasto je tako tesko imati razumevanje za drugacije misljenje a ne osudu, saucesce, kao da je nase uzviseno i jedini spravno.

Извини Драгонбејн, Шжапковски и Клајв Баркер су ред величина Фјодор Достојевски и Отон Жупанчич.
Ne kapiram kakve veze Dostojevski ima sa bilo čim u ovom kontekstu :unsure:
Izvinjavam se i ja tebi a saučešće ostavi "samom sebi" kad si već navedene pisce uspeo da staviš u istu rečenicu :poop: :ROFLMAO:

Ево пошто не разумеш, да илуструјем.

Баркер је добар писац. Шжапковски је лош, писац шунд литературе.

Баркер је онолико бољи писац од Шжапковског, колико је Фјодор Михајловић Достојевски (чувени руски писац класичне литературе) бољи од Отона Жупанчича, Словеначког осредњег писца, аутора дечје збирке песама Цицибан.

Људи који читају шунд литературу, нису за осуђивање, већ за жаљење. Због ниског читалачког укуса и критерија.

Естетска рафинираност захтева највиши степен интелектуалног развоја и предзнања.
Из истог разлога се Естетика подучава на завршној години факултета философије, а не раније.

Poslednja izmena:
Hahaha neš ti devojku imatiiii pa to ti je.
Kakav način da pokušaš da poniziš nekoga, dok u stvari činiš to samome sebi.
Boli me baš briga za estetsku rafinisanost, ako hocu čitaću i Dostojevskog i Tolstoja i Dikensa i Flobera, a ako mi se čita šund čitaću i Kinga od koga ima skoro sve knjige i Barkera i Gudkajnda jer oni su svi bar deset nivoa ispod prvo navedenih.
Ajde bre, elitizam treba banovati odmah sa foruma.

Nazad
Vrh Dno