Šta je novo?

AppleCare One

iOS

Uticajan
Učlanjen(a)
06.02.2016
Poena
1,795
Apple je dana predstavio novi proizvod koji liči na već standardni AppleCare vid osiguranja Apple uređaja. Praktično podrazumeva sve isto, samo što jednom pretplatom obuhvatate tri uređaja koje posedujete. Ako imate pretplatu za Apple care pojedinačno za iPhone, iPad i Apple Watch, mesečna ušteda je $11.

Moguće je dodati bilo koji uređaj koji već imate i koji nije stariji od četiri godine i u dobrom je stanju. Za ovo je potrebna onlinr dijagnostika ili pregled uređaja u Apple store. Za slušalice je manje od godinu dana. To znači da je moguće dodati uređaj van onih uobičajenih 60 dana od datuma kupovine.
Ovim je obuhvaćena i theft and loss zaštita za iPad i Apple Watch, za razliku od pre kad je bila samo za iPhone.

Jasna je njihova računica i želja da na ovaj način privuku još više pretplatnika za ovaj plan, ali sigurno ima smisla za ljude koji vole da plate ovu pretplatu za svaki uređaj koji imaju.

Cena je $19.99 mesečno, a za $5.99 može da se uvek doda sledeći uređaj.

003.jpg

004.jpg

Uuuuuuuf, ovo kao poručeno. Trenutno imam apple care za 2 telefona na svom nalogu, mekbuk air i airpods pro - plus ako uspem i ženin telefon da ubacim ovde...

Ako neko uspe da se prebaci na ovo neka napise.Bas bih hteo airpods da dodam u ovo osiguranje ako moze a isteklo mi je 60dana od kupovine

Meni se ovo ne isplati.
1753362278196.png
Plaćam i sinu za iphone 14 pro, nije vezan za moj nalog. Žena za 15 pro nije htela da plaća pa smo malo uštedeli. 🤣

Pa onda ti se isplati. Ovako plaćaš $27,5. A u Apple Care One bi ti iPhone+iPad+Watch bili $20 + $6 još jedan telefon. Do duše nije velika razlika stvarno da se mučiš da povezuješ.

Ja ovo nisam razumeo da možeš da spajaš uređaje sa više naloga. Ako je tako onda bi mogla da se napravi kombinacija koja bi pravila uštedu.

Pa verovatno da mora da bude na istom nalogu samo u procesu registracije. Ali kad ubaciš uređaj u paket izloguješ se i uloguješ u nalog koji želiš.

Pa verovatno da mora da bude na istom nalogu samo u procesu registracije. Ali kad ubaciš uređaj u paket izloguješ se i uloguješ u nalog koji želiš.
Neću da menjam naloge, imam već dovoljno uređaja na svom. A ni sin se ne bi složio 🤣

Tako da ja trenutno svoje AC+ plaćam 17,5€ i ne isplati se ova opcija.

Meni bi se ovo isplatilo, jer trenutno plaćam $14 samo za 16PM. A u kući imamo 4-5 uređaja koje bi mogli da obuhvatimo.

Prilikom pokušaja aktivacije AppleCare One, meni traži da dodam US platnu karticu iako već imam dovoljno sredstava na nalogu. Ne prihvata našu karticu. Da li se još neko susreo sa ovim problemom?

Nisam pokušavao i mogu jedino da nagađam da je možda vezano za to što je tek od juče dostupno kod njih i obuhvata i ukraden ili izgubljen uređaj.

I 16PM mi trenutno ima "Theft and Loss" osiguranje, tako da nije do toga.

Uh kad bi mogao da uglavim ovo na 15pro max koji ispusta dusu, to bi bilo vrh :D
Probacu za vikend da li moze da se napravi, imam zakacen US paypal za apple account pa mozda to pomogne.

I 16PM mi trenutno ima "Theft and Loss" osiguranje, tako da nije do toga.

Znam, i jedan moj telefon je sa tim nakon obnovljene pretplate iako u početku to nije dozvoljavaju pri inicijalnoj uplati. Čisto je nagađanje 😃 Možda relaksiraju to smaranje kao što u početku nije moglo sa gift kartice ni klasičan Apple care ni Familly share.

US paypal za apple account

Ovo bi moralo da prođe kao validan načlin plaćanja.

Meni bi se ovo isplatilo, jer trenutno plaćam $14 samo za 16PM. A u kući imamo 4-5 uređaja koje bi mogli da obuhvatimo.

Prilikom pokušaja aktivacije AppleCare One, meni traži da dodam US platnu karticu iako već imam dovoljno sredstava na nalogu. Ne prihvata našu karticu. Da li se još neko susreo sa ovim problemom?

Uh kad bi mogao da uglavim ovo na 15pro max koji ispusta dusu, to bi bilo vrh :D
Probacu za vikend da li moze da se napravi, imam zakacen US paypal za apple account pa mozda to pomogne.

Nakon prvih reakcija, novinari su kontaktirali Apple i dobili odgovor kako korisnici koji već imaju Apple care plus plan da kupe AppleCare One.

Anna Mitchell iz Apple-a je rekla da trenutni korisnici Apple care plus plana trebaju da prvo kontaktiraju Apple Support, odvežu uređaj za koji plaćaju, ili su u celini platili Apple care plus i onda odrade upgrade na AppleCare One plan. Mislim da je bitan deo i naglasak, još uvek, na onom podebljanom. šta god za značio good standing za Apple 😁

Apple spokesperson Anna Mitchell told me that iPhone Upgrade Program subscribers can contact Apple Support and unbundle their coverage from the iPhone financing, then upgrade to AppleCare One. Keep in mind that AppleCare One is only available in the U.S. at present, and requires a U.S.-based Apple Account in good standing.

https://sixcolors.com/post/2025/07/the-iphone-upgrade-program-is-compatible-with-applecare-one/

Mislim da će to vremenom da olabave kao i za većinu njihovih usluga.

Vrh Dno