Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Evo meni refundirali 8500NGN bas su cudni.
Drugi put me kikuju u ovom krugu i vrate novac, sledeci mail me zovu da se vratim.....
Here are 3 great reasons to come back to Netflix:​

•​

Discover brand new TV shows & movies everyone’s talking about. We’ll suggest new titles tailored to your taste.​

•​

Rewatch old favorites. We saved your viewing history so you can pick up where you left off.​

•​

Download and go. That way you can watch Netflix even without WiFi.​

New plans start at ₦2,500. Ready to come back?​
To je neki sado mazo stil :ROFLMAO: Prvi put čujem da su nekom refundirali ukinutu pretplatu. Da li si tražio da ti vrate?

Jesi uzimao opet?

Kakvo je stanje kod forumaša u Turskoj i Egiptu? Jel ovo bilo samo za nas Nigerije ili sve?
Sudeći po drugim forumima, i turski nalozi su bili zahvaćeni juce.

Egipatski imaju oduvek konstantno blokiranje naloga plaćenih stranom karticom. Prođe pa onda otkazu + refund.

Ја имам турски налог, уплатио прошлог месеца претплату до октобра и синоћ ме сачекало непријатно изненађење. Никад ми се раније није десило. Само ми је тражио да се улогујеш опет, одаберем пакет и ставим средство плаћања. Начи одоше паре у ваздух. Сад размишљам да ли уопште опет да узимам нетфликс.

Ја имам турски налог, уплатио прошлог месеца претплату до октобра и синоћ ме сачекало непријатно изненађење. Никад ми се раније није десило. Само ми је тражио да се улогујеш опет, одаберем пакет и ставим средство плаћања. Начи одоше паре у ваздух. Сад размишљам да ли уопште опет да узимам нетфликс.
Da li si dodao balance na nalog?

Ne bi trebalo ako imas balance.

Тражио ми је нови начин плаћања,да бих се улоговао. Имао сам опцију картице, турски број или купон. Како више нисам имао купона, мрзело ме да купујем нови, а картицу нисам хтео да стављам. Било је касно, па сам одлучио да сачекам. На налогу би требало да је остало 30ак евра (тј у лирама 1000 и нешто).

Sudeći po drugim forumima, i turski nalozi su bili zahvaćeni juce.

Egipatski imaju oduvek konstantno blokiranje naloga plaćenih stranom karticom. Prođe pa onda otkazu + refund.
Znači generalno čišćenje.

Sad ga vide da velika većina nije uzela opet i po većoj cijeni, možda opet dopuste na par mjeseci kao ranije..😁

Da probamo preko neke druge zemlje? Kakvo je stanje sa Pakistanom?

Kako se na apple tv boksu moze uopste ukucati username i pasword? Ne vidim tu opciju uopste da ima. Sve je vezano za apple account. Ako je to tako onda nema ni taj streaming uredjaj tu funkciju da mozes unijeti podatke od necijeg netflix racuna i koristiti. Govorim u kontekstu da dijeljenje naloga ne pogadja apple uredjaje

^Trebalo bi da na početnom ekranu imaš qr kod.
“Slikaj” ga i dalje sve oko prijave završavaš na telefonu/tabletu.

Ma ne daje mi uopste opciju da skinem app i da dobijem qr i ostala s…daje mi samo opciju get - start watching i onda mi daje samo opciju da unesem pasword od apple accounta…ne kontam stvarno

Ne dobijem ovakav prozor..ne nudi mi ove nacine prijave uopste

Ma ne nudi mi uopste opciju da skinem app…kad nadjem u app store odmah me baca na watch now i nudi mi opcije za prijave putem apple accouna..ne kontam ovo nikako

Ma ne nudi mi uopste opciju da skinem app…kad nadjem u app store odmah me baca na watch now i nudi mi opcije za prijave putem apple accouna..ne kontam ovo nikako
Možeš li da izbrišeš app pa da je onda skineš opet?
Koji je Apple TV?

Opet me ne razumijes. Aplikacija nije skinuta jer ne znam kako da pokrenem download, ne daje mi opciju downloada. Nego odmah ide na watch now kad kliknem to polje Netflix u app store

Zadnji model 4k 128 wifi + ethernet, 18.5 os
Ne znam onda u čemu je problem da ne možeš da skineš app. Ulogovan si sa Apple nalogom na Box, možeš skidati druge app? Kod mene nije bilo nikakvih problema, isto Apple TV 4K zadnja verzija, tvOS 18.5.

Gana je prijateljska zemlja. Neka neko proveri cenu... :)

Nazad
Vrh Dno