Znači da je pročitao i potpisao ugovor u kome je 12x1din ili u goroj varijanti nije ni čitao pa je moglo da piše "Poklanjam kuću/stan MTS-u" ...Da je tako pisalo (kao npr. kod mene gde piše "Usluga/Kampanja: (fiksni, IrisTV, Internet) - 18meseci po 1 dinar - GF (veća cena)") ne bi mogao niko nikad da ga prevari.
Ako od MTS-a dobiješ papir a na kome tako ne stoji, NE POTPISUJEŠ ni pod razno pa makar ti momci već sve postavili i montirali, kažeš im samo nema nikakvih problema donesite mi drugi put kad budete u prolazu pa ću vam onda naknadno potpisati.
Nije pisalo jer "nije po zakonu i ne smeju da stave u ugovor"Zašto? Da li si imao ugovor u kome je pisalo 18x1din?
Ovo bi trebalo da je opticki kabal....Da li bi neko znao da kaže da li je ovo kabl vezan za internet ili nešto drugo?
To su razvukli pre par godina.
Pretpostavljam možda koaks?
Pogledajte prilog 499559
Trazi raskreiranje BOX paketa na pojedinacne usluge i onda zahtevaj demontiranje IPTV usluge i vrati opremu (STB, daljinski, adapter za napajanje), potpišeš ugovor za Net 100 na 24 meseca (ili bez UO ako ti tako odgovara, ali je veća cena) i plaćaš dva odvojena računa za fiksni i internetDa li neko ima iskustva u prelasku sa BOX paketa na NET pakete sto nudi MTS?
Код мене су сигурно суперновини каблови једино ако су део коаксијалних каблова заменили оптичким.Moguce da je optika ali dostupna samo pravnim licima
Iz licnog primera, MTS optika prolazi pored moje bandere i ide 200-300m nize do dve kladionice, ali naravno niko pored cije je kuce prosla nema uslova za istu![]()
NA manji Box ne daju (bilo Xlatni na Plavi ili 4 na 2..).Hvala!
Tako ce i biti sacuvao sam zivce sa svim cimanjima,i ovako sam vec 2x vracao STB uredjaj i nisu prihvatili jer ne postoji mogucnost prelaska na BOX2 sa 100mbit. Sto se tice kvaliteta sa tehnicke strane ne mogu da se zalim jer sam zadovoljan sa stabilnoscu samog interneta
Ima prekida u PPPOE vezi ali to je sve na tren sto je neprimetno.
Retko se desavaju prekidi.
Otkad sam resetovao MIKROTIK imam ukupno 9 prekida sto se i vidi na slici
Pogledajte prilog 499645
Pogledajte prilog 499644
Hvala puno na savetu, videću šta će mi ponuditi za ovaj BOX4, pa ću odatle da odlučim.@Nikola P
možeš i da ''raskockaš'' boks paket ako ti nije bitan fiksni broj i da vidiš dal ti je A1 4G signal dobar na lokaciji, jer je njihov 4G kućni net sad skroz neograničen, a dobro papira VDSL pristupu, jer nudi brzine do 50/10 ili do 100/10
TV vidi da od nekog nabaviš nalog za TV slot ( eon, mts, yettel, orion ... ).
A mob broj možeš solo da ostaviš u MTS sa 50% bez uređaja ili Globaltel MTS pripejd, pa te mesečno ispadne solo net i solo mob zajedno oko 3000 din.
Naravno, sve ovo uzmi u obzir ako ti prvo MTS ne da 50% na cele nove dve godine, jer se BOX4 paketi jedino tako danas isplate.
Od kad je bilo ono poskupljenje početkom godine, gde sam morao da im šaljem mail da me vrate na staro, ovaj sajt sam stavio da mi se otvori svaki put kad uključim komp haha. Da mi ne promakne još jednom nešto tako 🤣ovde kače vesti poskupljenja:
![]()
Servisne informacije | mts
Pratite najnovije servisne informacije u MTS korisničkoj zoni. Sve važne vesti i obaveštenja o uslugama, ažuriranja i promene na jednom mestumts.rs
Beotel mi jutros javio da na mojoj lokaciji ne mogu da mi daju ni bakar ni optiku, tako da videću šta kod ovih drugih ima.@Nikola P ako igraš dosta multiplayer igrice, onda ti je bolje da ostaviš solo aktivan fiksni broj u Telekomu, pa na njega da vežeš solo VDSL BeoTel internet sa ili bez ugovorne obaveze 50/8 ( ili 100/10 ako može ). Ostale VDSL opcije su: Yunet, Orion, Astra isto mogu VDSL, samo što ispadnu dosta skuplje u VDSL varijanti, plus ne daju opciju bez ugovorne obaveze.
Telekom Srbije je konacno objedinio sve svoje usluge u jedan paket!!! Konacno su se setili. Ima 4 BOX paketa i po mom misljenju dosta su povoljni. Sadrze internet 6\1 mb\s, postpaid mobilni paket sa 500 minuta, 500 poruka i 1GB interneta. Po izboru korisnici mogu u okvitu BOX paketa uzeti i IPTV. Sta mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari