Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Lose programirani botovi.

Cudi me da vlasnik foruma, nakon prodaje Telenora Yettelu, i dalje drzi ovu temu.
Integritet.... Peco kralju, wake up!
uvedi pretplatu na forum, nesto simbolicno.. nemoj da nam ovakvi odgovaraju na pitanja, na krajnje bizaran nacin.

Poslednja izmena:
Ne znaju oni šta je sramota. Oni su bre ovde instalirali AI da nas zaebava. U svakom slučaju, hvala im na nepoštovanju i nepažnji. Ta podrška ovde je samo fora.

Ne znaju oni šta je sramota. Oni su bre ovde instalirali AI da nas zaebava. U svakom slučaju, hvala im na nepoštovanju i nepažnji. Ta podrška ovde je samo fora.
Prvo sam mislio da pišu odgovore na ChatGPT-u, ali definitivno to nije slučaj - on daje mnogo smislenije i opširnije odgovore. Tako da nije ni AI 😂

Ne znam što se uopšte i javljaju, za 100 i kusur strana jedina pomoć koju su ponudili je bilo ono pojašnjenje za uparivanje daljinskog, koliko se ja sećam... Sve ostalo - žali Bože potrošene struje i kilobajta...
Jer ste sami po sebi kanali!
Nista Vam ne verujem, niti cu, Vi ste samo MTS, RTS, Informer, ali borbeniji za dinar...
Podrska, ovde na forumu, Vam je dno dna.
Hvala na paznji.
Mene su admini za mnogo manje priče o politici upozoravali. A poruka (ovaj citirani deo, sa gornjim se slažem) ti je glupa do zla Boga... Kakve ovo veze ima sa MTS-om (koji je, ipak, poslovniji od Yettela jedno 10 puta - nije da to nešto mnogo govori), RTS-om i informerom (ajde sa ovim zadnjim neke korelacije po poslovnosti ima, ne sporim 😏).

Ako te toliko tangira, odeš kod operatera koji to već ima u ponudi.. Obećanje ludom radovanje je stara narodna, oduvek važeća, i zauvek.

Jedno pitanje... STB led je narandžaste boje... Koliko sam shvatio do sada to signalizira da je neki update dostupan, recimo za daljinski, i kad ga odradim lampica pređe u zeleno. Pre neki dan je bio firmware za daljinski, odradio, ali lampica je i dalje narandžasta. Nema novog ažuriranja za daljinski niti za STB... U notifikacijama ništa. Nešto propuštam?

Upravo si presao sve nivoe Yettel podrske, i dosao na bench dobrovoljac regionalni
menadzer yettel podrska poziciju!
I to bez sendvica, i leprikon supruznika! :)
Za razliku od par linija loseg AI koda (cao, ja sam Laura.. pitaj me sve sto zelis...),
koji su do sad zastupali Yettel u ovoj temi.

Ono što sam saznao od promotera danas je sledeće:
paketi M i L (net+tv) sa ovom cenom koja jeste(3299 i 4299) postojaće do 28.jula), sa rasporedom kanalana i ponudom kakva trenutno jeste.Posle 28. tačnije 29. izjednačava se ponuda i ti paketi će biti 4000i nešto i 5000 i nešto (ne zapamtih).U njima će sadržaj tv kanala biti izjednačen sa SBB-om (nova, n1 i ostali united media kanali, kao i cinestar kanali) ali ce biti rasporedjeni po paketima čak i arene, prve tri arene u niži, a sve arene u viši, isto važi i za cinestar. E SAD ALI... ZNAĆI IMA ALI!!!
Yettel planira da zadriži 2 platforme(mislim ponude) za tv.Svi koji koriste sadašnje pakete i koji se prijave za uvodjenje do 28., plaćaće cenu koja trenutno jeste(znači nema povećanja), ali sa rasporedom kanala koji je trenutni (znači nema ubacivanjanove i n1 i cinestar kanala, ali sve arene ostaju i u najniži paket).Oni koji hoće da predju na nove pakete dobiće kanale iz novih paketa, i plaćaće cenu novih paketa. Izmedju redova se ovo i moglo naslutiti iz onog njihovog obaveštenja a i nekonkretizovanih odgovora koje su davali korisnicima.

Poslednja izmena:
Oni su u svom obaveštenju napisali"Yettel uvodi 25 novih TV kanala, uključujući i N1 i Nova u sve svoje nove pakete". Stare pakete ne pominju de se u njima uvode novi kanali.Mislim da je ovo uradjeno veoma pametno sa njihove strane u njihovu korist, a na štetu korisnika, da ne bi ljudi potezali za raskidom.Da su uveli nove kanale i podigli cenu , ljudi bi raskidali, ovako vi stari, nista vam ne menjamo, cena ostaje, nemate pravo na raskid ali nemate ni nove kanale.Sve ostaje kako je bilo, uslovi iz ugovorene obaveze ostaju nepromenjeni.Vi koji hoćete nove kanale, potpisaćete anex i plaćati novu cenu.

VIdiš, ja sam od zaposlenog u Jetelu čuo drugu priču. N1i NovaS idu svim korisnicima jer je Jetel prilikom kupovine SBB-a pristao i na to da ova dva kanala dobiju prednost. Za ostalo što si pomenuo možda bude tako, ali trenutno najpopularniji kanali UM na ovim prostorima idu svima u Jetel mreži bez obzira na paket

Masala za poskupljenje od 1000+ dinara.

Ako sve Arene ostaju u M paketu po ceni koju sada plaćam (3.400 dinara), neće mi trebati ni N1 ni Nova S ni tih 25 kanala United Medije.

paketi M i L (net+tv) sa ovom cenom koja jeste(3299 i 4299) postojaće do 28.jula), sa rasporedom kanalana i ponudom kakva trenutno jeste.Posle 28. tačnije 29. izjednačava se ponuda i ti paketi će biti 4000i nešto i 5000 i nešto (ne zapamtih).U njima će sadržaj tv kanala biti izjednačen sa SBB-om (nova, n1 i ostali united media kanali, kao i cinestar kanali) ali ce biti rasporedjeni po paketima čak i arene, prve tri arene u niži, a sve arene u viši, isto važi i za cinestar. E SAD ALI... ZNAĆI IMA ALI!!!
Yettel planira da zadriži 2 platforme(mislim ponude) za tv.Svi koji koriste sadašnje pakete i koji se prijave za uvodjenje do 28., plaćaće cenu koja trenutno jeste(znači nema povećanja), ali sa rasporedom kanala koji je trenutni (znači nema ubacivanjanove i n1 i cinestar kanala, ali sve arene ostaju i u najniži paket).Oni koji hoće da predju na nove pakete dobiće kanale iz novih paketa, i plaćaće cenu novih paketa. Izmedju redova se ovo i moglo naslutiti iz onog njihovog obaveštenja a i nekonkretizovanih odgovora koje su davali korisnicima.
A platforma? EON ili nešto drugo? Koji box?

Mada verujem da ni promoteri još ne znaju ove informacije :)

Što se mene tiče, cenu nek' mi ne diraju. Što se tiče tih novih kanala, iskreno ne razumem toliko pomamu za N1 i Novom, znam sve i sam, a informativne potrebe zadovoljim preko njihovih portala. Tih ostalih 25 ne znam ni koji su.
Yettel sam uzeo zbog cene i sporta, i ako se tu nešto poremeti, ticalo se kanala ili cene, tražiću novog provajdera.

U danasnje vreme tesko da ce ici na dugorocni povrat investicije, jer uvek im je cilj vise cene i veci profit tako da ce i ovde to biti slucaj.

E ovo je vec strasno mislim ocekivano, ali BAS starsno...

Ako ne budu vratili kanale koje su nam ukinuli u martu mesecu, ima da trazim raskid ugovora i da se angažujem maksimalno da to bude bez naknade, takođe i za povećanje cene ukoliko to urade i slično. Uopste nije korektno sta se radi...

Meni sad lik u jetelu u kg kaze krecu 29 ne doplacuje se nista braco
Naravno da se ne doplaćuje, napisao sam, ali ti sve ostaje isto ko što imaš, i brzina i raspored kanala.Znači nema ubacivanja nijednog novog.Ako hoćeš pakete koji će biti u ponudi od 29. jer će ovi prestati da postoje, onda doplaćuješ.

A meni sad nije jasno da li će ta opciona doplata ići uz neki aneks postojećeg ugovora ili uz obnovu?

Takođe nisam razumeo da li će biti unapređenje same softverske platforme pored novih kanala?

Naravno da se ne doplaćuje, napisao sam, ali ti sve ostaje isto ko što imaš, i brzina i raspored kanala.Znači nema ubacivanja nijednog novog.Ako hoćeš pakete koji će biti u ponudi od 29. jer će ovi prestati da postoje, onda doplaćuješ.
Svi postojeći korisnici zasigurno dobijaju N1 i NovaS bez ikakve doplate. Novi paketi se formiraju, ali će važiti za nove korisnike. Moj izvor iz Jetela nije još uvek siguran da li svih dvadeset i kusur kanala UM grupe idu korisnicima M i L paketa, al za ova dva je potpuno siguran

Nazad
Vrh Dno