Ima ljudi koji ne zele dodatne funkcije, ne vole komplikovane stvari, zamaraju ih. Kako se bese kaze ono kad nesto ima previse funkcija i dzidzabidza, ne mogu da se setim?!Što da nema?
Bojis se zračenja?😏
Pa nece covek wi-fi. Neko nece da mu se na daljinac horizontalno.pomeraju krilca, vec rucno, kao je npr. Nekome ne treba jonizator, grejac SJ itd..Sta mislis zasto postoje toliki modeli klima, a u osnovi je 95% ista klimaKakve dodatne funkcije?
Potpuno je ista klima sa i bez wi-fi to je dodatni moduli koji ne moraš koristiti nikad a cena je ista.
Ih pa to bi ti valjda trebalo najbolje da znaš kao zagovornik Haier klima kojima po internetu pišu najobimniji opis dodatnih funkcija kao npr:Ima ljudi koji ne zele dodatne funkcije, ne vole komplikovane stvari, zamaraju ih. Kako se bese kaze ono kad nesto ima previse funkcija i dzidzabidza, ne mogu da se setim?!
Ja samo cenim Mideu Forest iz 2013 godine, ona je imala najbolje lagere na el.motorima turbina i ventilatora. Cak sam citao negde da su se isti ugradjivali u Boing 747!Ih pa to bi ti valjda trebalo najbolje da znaš kao zagovornik Haier klima kojima po internetu pišu najobimniji opis dodatnih funkcija kao npr:
• Automatsko čišćenje: Održava unutrašnjost jedinice čistom i higijenskom.
• Premaz sa srebrnim jonima: Sprečava rast bakterija i održava vazduh svežim.
• Integrisani WiFi: Omogućava daljinsko upravljanje i nadzor putem pametnog telefona.
• PAM Control: Automatski prilagođava rad kompresora u skladu sa opterećenjem.
• PID kontrola: Optimizuje radnu frekvenciju radi bržeg dostizanja željene temperature.
• Turbo hlađenje: Brzo snižava temperaturu prostorije.
• Dugačka distribucija vazduha: Osigurava ravnomernu distribuciju vazduha u prostoriji.
• Pametno odmrzavanje vazduha: Smanjuje gubitak energije optimizovanjem ciklusa odmrzavanja.
• Strujanje vazduha gore-dole-levo-desno: Omogućava prilagodljivost raspodele vazduha.
• Topao start: Eliminiše duvanje hladnog vazduha pri početku rada.
• Autorestart: Automatski se ponovo pokreće nakon prekida napajanja.
• 88 displej: Jasno prikazuje sobnu temperaturu u realnom vremenu.
• 10-stepeno grejanje: Precizno podešava temperaturu radi maksimalne udobnosti.
• 5 brzina ventilatora: Prilagođava brzinu ventilatora prema potrebama korisnika.
• Coanda Plus: Specijalni aerodinamički dizajn omogućava snažan protok vazduha uz minimalnu buku.
• Opcija sušenja vazduha: Efikasno odvlažuje prostoriju.
• 3D strujanje vazduha: Osigurava ravnomernu raspodelu vazduha u svim delovima prostorije.
• Automatska dijagnostika: Pruža informacije o stanju uređaja radi lakšeg održavanja.
• Coanda Plus - Self Clean - Integrated Wi-Fi Control - Easy Installation - Blue fin(silver ion coating) - Auto vertical airflow - 3mins protection - Auto restart - 88 display - Auto mode - 3D airflow - Sleep mode - Turbo cooling - Warm start - Self diagnosis - Self defrosting
Ovde još fali da dodaju da klima ima mogućnost isključivanja i uključivanja na el. mrežu i da upotpune lupanje bestpotrebnih informacija na MAX
Tako da hajde reci nam kako se zove to kad Haier promoteri koriste previše funkcija i džidžabidža?
Sudeći da se Midea dokazala kvalitetom i da njeni proizvodi rade po par decenija ne bi me čudilo da su ih ugrađivali u boingJa samo cenim Mideu Forest iz 2013 godine, ona je imala najbolje lagere na el.motorima turbina i ventilatora. Cak sam citao negde da su se isti ugradjivali u Boing 747!
Znam na šta je mislio ali ti ne znaš da on to u tom postu u stvari nije ni mislio xD.Nije to mislio, hteo je reći da su lager iz Midee Forest ugradjivali u Boing.![]()
Blago nama kad ima ko da misli za nas. Lepo je rekao jedan, da te nema trebalo bi te izmisliti 😉Znam na šta je mislio ali ti ne znaš da on to u tom postu u stvari nije ni mislio xD.
Ne valja 5d, zraci vise od Wi-fi-jaMožda 5d?
Da li ima 88 displej kao neki najpoznatiji kineski brendovi?Uzeo sam Tesla ex81 po preporuci. Za hladjenje odlična. 4d duvanje. Wifi. Tiha. Čini mi se da je tiša od gree pulara. 5god bezuslovne garancije. Šta dodati? Cena 35000
Brate da nisi ti montirao 🤣Da li ima 88 displej kao neki najpoznatiji kineski brendovi?
Što? Šts joj fali.Brate da nisi ti montirao 🤣
Je l' svuda daju bezuslovnu garanciju od 5 godina ili samo gde si ti kupio?Uzeo sam Tesla ex81 po preporuci. Za hladjenje odlična. 4d duvanje. Wifi. Tiha. Čini mi se da je tiša od gree pulara. 5god bezuslovne garancije. Šta dodati? Cena 35000
Ulazna snaga hlađenja | 3400 W |
Ulazna snaga grejanja | 3800 W |
Rashladna snaga | 3200 W |
Grejna snaga | 3300 W |
Imaš sreće da ti nudio Hisense, da si naleteo na prodavce i distributere Haier klima ubeđivali bi te kako duvaju po dubini i u 3DVidim da za ovu drugu pise da ima: "Grejač tacne spoljašnje jedinice", a prodavac u radnji me ubedjivao da i ova prva to ima.
Ne vidim šta je bolje od ove ex81 što sam jaa uzeo? Još i skuplja.Imaš sreće da ti nudio Hisense, da si naleteo na prodavce i distributere Haier klima ubeđivali bi te kako duvaju po dubini i u 3D
Od te dve bez razmišljana uzmi Hi Comfort a prva nema grejač ćisto da znaš.
Mislim da ti je best buy od jeftinijih klima Tesla https://ananas.rs/proizvod/tesla-inverter-klima-12k-btu-tt34tp21-1232ia-wt-bela/2125284
Sve joj je super i cena i ima sve i horizontalno/vertikalno pomeranje krilaca na daljinski i grejač i izgled je odličan. Skidanje filtera prašine odozgo bez otvaranja poklopca itd. Aplikacija je isto vrh u odnosu na Hisense mnogo bolja štelovanja putem aplikacije ima za usmeravanje vazduha.
Osim rekla kazala info-a sa foruma gde se vrzmaju gomila promotera pa je jednu godinu Gree top klima pa sledeću Hisense pa ove godine je aktuelna promocija za Haer klime ti i ostali nemate relevantni izvor gde se vidi koja ili koje marke klime su najgore po pitanju kvarova.Ne znam za haier taj ali hisense su medju najgorim klimama sto se tice kvarova
Ako sam lepo video tvoj model nema grejač tacne?Ne vidim šta je bolje od ove ex81 što sam jaa uzeo? Još i skuplja.
Koliko si ih ti lično namontirao i koliko su tebi crkle?U mom gradu skoro niko vise nece da dirne Hisense, osim ovih neodgovornih šustera koji su u stanju da namontiraju bilo šta, a posle kad ih zoveš da je nešto crklo nema ih nigde, tako da ih bas to i ne zanima. Među serviserima, loš glas stoji i svi beže od njih, makar ovde ali koliko vidim pocinje i okolo. Kaže mi kolega, od 3 komada što je namontirao za jednu radnju, sva 3 su crkla i to na različite načine.
Ja odbijam da ih montiram, vise sam puta to pisao. A informacije koje sam napisao su direktno iz Hisense/Gorenje servisa, i od drugih montera, kolega po graduKoliko si ih ti lično namontirao i koliko su tebi crkle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari