Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold 7/Z Flip 7

Uživo odličan, upravo se "igrao" malo. Ovo zaista treba uzeti u ruku pa donositi zaključke. Top će biti za još godinu dve kad mu smanje bezele na spoljnom ekranu i povećaju bateriju mada i ovako razmišljam da se odreknem od hrane jedno 3 meseca i kupim ga 🙈😂

Ja nešto i dalje nisam ubeđen da treba da menjam Flip 6-icu za 7-icu. Oni to lepo rade sa izmenama da svake godine po nešto malo da i osvežili ponudu ali tu realno nema razlike prilikom korišćenja telefona. Imao sam i 4 i 5 i sad 6. Ali mislim da je sad bolje preskočiti 7icu i sačekati 8icu jer ću tu tek moći da osetim da je zapravo nešto urađeno a u međuvremenu ću pratiti kako se ponaša novi spoljni ekran

@Paraglajder 4 5 i 6 su isti telefoni praktično, ovo je prva radikalna izmena. U krajnjem slučaju, obzirom da si ljubitelj folda, dok uzmeš telefon u ruke samo će ti se kazati šta trebaš da radiš.

Auh, Flip 7 mi se baš dopao, ozbiljno se razmišljam da ga uzmem mada najviše zbog toga da probam neki flip telefon a sad mi se čini pravo vrijeme (prethodnici mi nisu bili interesantni).
Šteta što nema 45w punjenje ali dobro, bar je baterija odlična (8.30h SOT-a), tako da ni Exonys nije dealbreak, barem ovako na papiru i posle prvih testova.

Fin je i flip mada mislim da će top da bude kad i njega stanje da bude poput folda sad kako je.

Auh, Flip 7 mi se baš dopao, ozbiljno se razmišljam da ga uzmem mada najviše zbog toga da probam neki flip telefon a sad mi se čini pravo vrijeme (prethodnici mi nisu bili interesantni).
Šteta što nema 45w punjenje ali dobro, bar je baterija odlična (8.30h SOT-a), tako da ni Exonys nije dealbreak, barem ovako na papiru i posle prvih testova.
Šta ti se dopalo na flip 7 i kojih 8:30h SOT-a? 🤣

Odavno sam htio da probam Flip, interesantno mi bilo da probam ali su mi do sada svi bili "bljutavi". Ovaj konačno fino izgleda, sa skroz iskorišćenim sekundarnim ekranom. To za 8.30h sam i ja skeptik, ovaj lik testirao Flip nedelju dana i kaže tako

Odavno sam htio da probam Flip, interesantno mi bilo da probam ali su mi do sada svi bili "bljutavi". Ovaj konačno fino izgleda, sa skroz iskorišćenim sekundarnim ekranom. To za 8.30h sam i ja skeptik, ovaj lik testirao Flip nedelju dana i kaže tako

Pa ovaj je ispoliran flip 6 sa eto kao ful ekranom koji takođe iziskuje otvaranje telefona za neke aplikacije. Taj SOT može ali na s25u. Imaš i Mr Mobile recenziju on voli flip-ove, baterija kanta kao i pre jer je prednji ekran veći sada tako da će biti oko 4-5h max kasnije sve manje. Ja na flip 4 imao i do 6h kada je bio nov a sada oko 4 max.

Nazad
Vrh Dno