Slozio bih se skoro u potpunosti. Autoput ka Atini, pa zatim ka jonskoj obali su skoro pa savrseni.Znaci u Grckoj putevi ne valjaju samo u tom severnom delu koji vodi do Makedonije. Presao sam celu Grcku uzduz i popreko i svuda su odlicni putevi osim tu. Pre par dana sam se vratio iz Grcke, isao sam kolima na Syros, vozio do luke Lavrio na samom jugu Grcke. Nisam isao samo autoputem, vec i magistralom od Larise do Lamije preko nekih brda, i posle do Delfija opet preko nekih brda i planina, i svuda je put bio perfektan!
Nisu ni svi na severu loši, ne sećam da je nešto falilo putu od GP Niki, nije svuda autoput ali je dobar asfalt (sređen pre 2 godine npr).A sto nije uradjen taj deo ka severu? Iskrebo mislim da je samo iz politickih problema sa Makedonijom i da je to tako namerno.
Pozdrav! Zna li neko da li na izlasku iz CG u Srbiju traže potvrdu o prijavi boravka ili boravišnoj taksi? Hvala!
Žive od turizma valjda a ipak se više ide preko severa i Evzonija a tu je put najlošiji i što je najgore, izuzezno opasan. A to gde ko letuje valjda nismo u vrtiću mada vam je to postala praksa da vređate sve koji ne idu na Skiatos ili Mikonos.Inače žive od Paralije.
Kojih problema, valjda je to rešeno sa promenom naziva države? To je rešeno 2019. prošlo je 6 godina, obe države su članice NATO a put je i dalje gori nego autoput u Srbiji.Slozio bih se skoro u potpunosti. Autoput ka Atini, pa zatim ka jonskoj obali su skoro pa savrseni.
A sto nije uradjen taj deo ka severu? Iskrebo mislim da je samo iz politickih problema sa Makedonijom i da je to tako namerno.
Ocigledno nikad nisi cekao na Evzoniju kad je makedonski drzavni praznik 😅Kakve veze ima odnos severne Makedonije i Grčke sa stanjem puta. Makedonci, kao i mi, gravitiraju zapadu, a ne Grčkoj. Stvarno je sramota u kakvom stanju se nalazi put ka Evzoniju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari