Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Poker Face S02, lagano i pitko kao i do sada.
Harizmaticno, duhovito i bez velikih ambicija.
Zapravo, seriju kao takvu bih mogao da gledam do beskonacnosti. :)
Mozak na pasu.

Murderbot početak obećavao ali je posle sve otišlo do...zaobići .

Da li je neko gledao Animal Kingdom nakon 4 sezone? Krenuo sam sa 5 sezonom i neke epizode su bas za premotavanje.

Ceo koncept serije “Animal Kingdom” je prikaz klasične porodice koju bi na našoj strani planete nazvao “East European white trash”. Serija može da posluži gubljenju vremena pored TV-a u vrelim letnjim ili hladnim zimskim danima.

Langer na SkyShowtimeu jaka trojka od 5
6 epizoda teska radnja tj.tema malo predvidljivo ali o ekivano napeto

Možda imdb nije merilo kvaliteta, ali ocena 4.8 za seriju je da se uopšte ne uzima u razmatranje da li gledati.

Les revenants 2012
Počeh sa ovom francuskom verzijom, a vidim da ima i američka. Brzo me uvukla u priču, ide glatko...
Ne znam ima li smisla poslije gledati i američku verziju, jer koliko sam vidio početak, priča bi trebala biti identična...

Ceo koncept serije “Animal Kingdom” je prikaz klasične porodice koju bi na našoj strani planete nazvao “East European white trash”. Serija može da posluži gubljenju vremena pored TV-a u vrelim letnjim ili hladnim zimskim danima.
A koju seriju preporucujete da se pogleda da nije trash,a da je slicna Soprano porodici i Gomorri? Samo nemojte Wire,posto njega nisam uspeo da svarim.

A koju seriju preporucujete da se pogleda da nije trash,a da je slicna Soprano porodici i Gomorri? Samo nemojte Wire,posto njega nisam uspeo da svarim.
Preporučih par postova iznad "Top boy".. ili "Peaky blinders" (početak 20. veka).. Ozark.. mađarska "Golden life" ili rumunska "Shadows".

Preporučih par postova iznad "Top boy".. ili "Peaky blinders" (početak 20. veka).. Ozark.. mađarska "Golden life" ili rumunska "Shadows".
Hvala na preporuci.Peaky blinders i Ozark sam gledao ostalo je da pogledam Top boy,a nadam se da cu uspeti negde da nadjem da odgledam Golden life i Shadows. Animal kingdom sam poceo da gledam zato sto sam video ocenu 8.2,pa sam pomislio da ne moze biti toliki trash jer tako visoke ocene uglavnom budu ok serije.

Hvala na preporuci.Peaky blinders i Ozark sam gledao ostalo je da pogledam Top boy,a nadam se da cu uspeti negde da nadjem da odgledam Golden life i Shadows. Animal kingdom sam poceo da gledam zato sto sam video ocenu 8.2,pa sam pomislio da ne moze biti toliki trash jer tako visoke ocene uglavnom budu ok serije.
Top boy je najsurovija od svih navedenih, nemaš maltene lika za koga ćeš "navijati". Pred sam kraj isplovi možda jedan, da ne spojlujem sada.

Rumunska serija Umbre ili Shadows nekada je bila dostupna preko HBO. Vredi da se pomučiš da je nađeš jer zaista je vrhunska serija ako govorimo o toj tematici. Top Boy imaš preko Netflix-a. Samo obrati pažnju da je tu, za razliku od linka na imdb podeljena na dva dela. Prvi deo na Netflix-u od dve sezone se zove Top Boy - Summerhouse (inače prikazane 2011-2013).

Red Eye.Vrhunski spijunski/triler rolerkoster, u samo 6 epizoda,engleska produkcija.Fin pokusaj UK duboke drzave da posalje.poruku USA dubokoj drzavi:)Pazite kad pocinjete sa gledanjem, da ne ostanete duboko u noc.

Imaš i aktuelni Mobland ali meni je on prosek i preterivanje Gej Ričija 😁

Bitten (2014-2016)
2. sezona
šta je ovo? kakve su ovo magije? vukovi i veštice? nakon solidne 1. sezone napraviše ovo u kojoj je glavni (ženski) lik takoreći postao sporedan. CGI je bolji, vidi se veći budžet. ima nedoslednosti pošto se ova sezona nastavlja nekoliko dana nakon prve a frizure i garderoba kao da je prošlo nekoliko meseci, čak je porasla kosa jednom liku

Stavljam na listu i Mobland i Boardwalk empire.Poceo sam sa gledanjem Umbre i za pocetak je fina.Vise volim evropski prikaz kriminala nego holivudski gde je sve izvestaceno.Koliko sam u pocetku zavoleo Animal Kingdom toliko mi je kasnije postala van svake realnosti
braca kradu gde stignu i policija kao da ne postoji/ ubijaju FBI agenta,ma nikom nista,idemo dalje.Strumfetu kao zatvore na mesec dana pa je lagano puste,u fazonu nemamo dokaza.Tako nesto bar u SAD ne postoji

A ako hoces i malo nerealniju gangs seriju, u smislu da je na momente terminator stajl, onda mozes i Gangs of London. Jos nisam odgledao trecu sezonu, ali mislim da sam cuo da su mu tek jk u toj sezoni 😄

Zadovoljan sam. Tačno ono šta sam očekivao, jedna skromnija verzija Boscha sa ženskim likom, u sezoni koja je taman skromnija toliko da podseti na prve sezone Boscha, uz malo dodate da kažem opuštencije u određenim postavkama pa serija u određenim momentima podseća malo na one Fox Crime serije. Ne sviđa mi se upliv nekih woke momenata, ali izgleda da je slabo šta imuno na to danas.

Doku serija od 4. dela Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer. Samo za one sa jakim zeludcem.

Jel ispratio neku Dept Q na netflixu? Kakva je? Jel vredi gledati? Pogledao sam 3ep za nedelju dana, nešto mi dosadna.

Ja sam odgledao, meni je bila skroz ok

Nazad
Vrh Dno