Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Pozdrav
Starijoj osobi ističe SN , inicijalno bila samo TV i fiksni, onda dodali besplatan internet i poskupeli ga sad 67%
Neka ponuda za nastavak, prvenstveno samo Fiksni i TV? Novi Beograd, Blok 70A
Poželjno ako može da se koristi samo jedan daljinski :)

Takodje A1 KućniNet za ozbiljnu poslovnu devojku...

Hvala na Vašem vremenu

Poslednja izmena:
Uskoro istice MTS Box 3, plus otac bi najverovatnije spojio mobilni u Box 4 pa moze neka ponuda za Suboticu.

Samo da kažem da su se Orion i A1 odmah javili, ostali (koji su zapravo jedan te isti) posle 3 dana ništa...

Zvezdara, SBB optika, tražim ponudu za obnovu ugovora ili prelazak na MTS optiku ili Yettel hipernet.

Dorcol, imam trenutno box 3 i mobilni odvojeno u mts-u koje bih spojio u box 4, pa trazim ponudu povoljniju od one na sajtu mts-a.

Mts Box 4 mi ističe u decembru ali su me već zvali da mi nude neke stvari, a nisam jedini koga su tako rano cimali. Tražim najbolju ponudu za produžetak box 4 paketa. Trenutno imam box 4 plavi, to je okej, ali bi i box 4 beli bio prihvatljiv uz dobru ponudu. Novi Beograd, optika.

Trazim ponudu za MTS/SBB/Yettel opticki internet, zgrada ima pokrivenost, moze i kablovska ako je ista ponuda. Posto sam nov korisnik, zanimaju me ponude 24 meseca 50% popusta / 12 meseci po dinar, svejedno je.

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora za mts box 3 paket, ugovor istice ovog meseca

Trazim ponudu za 2x produzenje SBB, moze i na novog korisnika.
Takodje i ponudu za Internet i TV, mts optika je u stanu, trebalo bi da su i drugi provideri u zgradi.
Hvala na vremenu.

Pozdrav, istice mi ugovor u Yettel za nedelju dana.Trazim ponudu za produzenje ugovora u Yettelu ili za prelazak kod drugog operatera mts ili SBB.Hvala

Pozdrav, istice mi ugovor SBB, trazim ponudu za prelazak kod drugog operatera sa optickim internetom + tv. (Yettel, A1); Novi Sad.

Sbb ističe za nekih mesec dana. Za produženje ponuda? Postoji mogućnost i prekida a zatim paket na novog korisnik.

Tražim najbolju ponudu za obnovu-produženje ugovora za MTS, Boks 4 crveni, ugovor ističe za 3 i po meseca ali obzirom da je u pitanju prelazak sa VDSL na optiku to verovatno može i pre isteka 3 meseca. Znači novi ugovor za optiku je u pitanju, Užice. Hvala.

Poslednja izmena:
Da li mts ima ponude za produženje ugovora za pravna lica optika, prijatelju su ponudili samo mesec dana 50 %, a ugovor na 2 godine, razmišlja se da pređe u jetel ili sbb, ako može neka ponuda pa da mu prosledim. Hvala

Tražim ponudu za produžetak ugovora za Supernova Internet paket.

Nov ugovor za SBB potreban.

17.07. ističe ugovor za Box u MTS-u. Tražim ponudu za prelazak kod drugog operatera, korisnik sam yettel mobilne mreže. Zrenjanin

Trazim najbolju ponudu za Yettel/MTS/SBB/*** opticki internet+tv, zgrada je kablirana. Nov korisnik.

Yettel Net L 50% popusta tokom 24 meseca samo optički net mi treba bez televizije ili ako ne može 50% popusta 24 meseca onda da vidimo koliko meseci može free a posle po punoj ceni.

Istekao mi je ugovor sa SBB, tražim najbolju ponudu za optiku internet/tv/fixni. Gornji Milanovac

Poslednja izmena od urednika:
Potrebna mi je ponuda za Supernovu na coax kablu kao potpuno novon korisniku.Prethodni vlasnik je odjavio uslugu.

Поздрав!
Београд, Врачар је у питању.
СББ истиче уговор, отворен сам за све понуде најпре само интернета али ако је довољно примамљива комбинација са ТВ-ом, може и тако, може и кабловска прича, није нужна оптика али јесте добродошла.
Тренутно би ми можда највише одговарао неки припејд однос јер је употреба превасходно везана за сурф и сервисе за филмове и серије, такорећи класичан информативно-забавни садржај, није за пословне потребе.
Хвала!

Trazim najbolju ponudu za produzenje ugovora kod Supernove.
Trenutno imam samo internet (200/20) sa besplatnom televizijom, dodao bih i fixni koji je sada na mts-u ,i onda bi uzeo Plan 3M .
Subotica, coax

Potreban nov ugovor za SBB van mreze (samo televizija).

Istekao Supernova Ugovor - Internet optika 1000/500 i TV Super Max. Trazim najbolju ponudu samo za internet, bez televizije.

Nazad
Vrh Dno