Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Odgovorio sam prvenstveno na tu čestu miskoncepciju da su cene veće kod nas jer nismo EU pa plaćamo carine i poreze na uvoz i da je to normalno, što aspolutno nije tačno jer carine i poreze na uvoz plaćaju i u Hrvatskoj i u Crnoj Gori. I tamo isto imaju i uvoznike, prodaju fizičke igrice i dodatnu opremu, pa opet cene prate preporučenu cenu, a sumnjam da Soni diktira uslove specifično za Srbiju drugačije u odnosu na region. Trenutno je Days of Play rasprodaja i u Crnoj Gori su cene koznola 400/450 i 750 evra, kao i u zemljama EU. Cene kod nas neću ni da komentarišem.

Zvao sam pomenutog prodavca i onog sto najvise hvalite sa kp, a vidim i na redditu ga hvala... Jedini minus sto se ceka dugo, ja zvao u petak, da rezervisem, oni kazu javice mi u pon i utorak i evo danas jos niko nista ne javlja...A kad javi treba da uplatim pare unapred, pa za koji dan da se posalje...Znaci cekas skoro 10dana a mozda i vise 😅

Uleteo si u nezgodno vreme da naručuješ. Ja kada sam naručio, danas platio sutra stigao.

Oni cekaju da konzole stignu kod njih i tada te zovu da uplatis, ne uzimaju pare dok nemaju konzole.

Od kad uplatis oni posalju istog dana ili sutra.

Evo da dam update, 13.6. sam rezervisao, stiglo mi je danas 27.6.
Sto se tice cene i prozvoda sve top i ako je takva garancija kako oni kazu. 395e ps5 digital i jos jedan dualsense 60e 5/5 ocena
Dosla verzija fortnite ali izvadjen papir sa kodom, al za tu cenu razumljivo ajmo reci...
Ali sto se tice cekanja, komunikacije, javljanja na pozive, odgovaranja na poruke, nekad zovem 2-3 puta niko se ne javi pa me ne nazovu, sutra zovem ne javljaju se pa nazovu za 6-7 sati, tako isto i sto se tice vibera i sms poruka...uplatim novac i pitam na viberu jel sve ok jel leglo niko ne odgovara, pitam kad se salje nema odgovora, i ne kazu da je poslato vec ja moram opet pitati i zvati.... tu je ocena 2/5

Jesam, imaju malu radnju u Bulevaru kralja Aleksandra i bili su najbrža opcija da se ne cimam i čekam dostavu iz Subotice. Poslao sam im poruku, imali su konzolu na stanju i istog dana sam otišao da je uzmem. Po kupovini sam dobio "garantni list" radnje kojim oni kao radnja izdaju 2 godine "garancije" i takođe nude neki program produžene "garancije" do 5(?) godina pod uslovom da na neki vremenski period nosiš konzolu kod njih na čišćenje, ne sećam se tačno, nije me zanimalo. U suštini sve je okej, cena je iz oglasa i prihvatili su plaćanje u evrima bez problema. Nisam imao reklamaciju pa ne znam kako se ostvaruje ta "garancija" i koliko se čeka, ali verujem da je isto kao i kod ostalih KP prodavaca. Cena nije bila najjeftinija koliko se sećam, Pro je kod Ištvana bio 720e + dostava i živci za komunikaciju, kod njih 750e, a u zvaničnim radnjama 900e.

Hvala puno ! Razmisljam se izmedju njih i Virtualshopa stim da je u virtualshopu jeftinije. Isto nude garanciju 24 meseca. Jel neko imao iskustva sa njima

^Kupio sam ja dve konzole kod svojevremeno.
Prvu još 2014 godine dok se nisu tako zvali, a sledeću 2016 i tada su već bili Virtualshop i imali još jednu lokaciju na Novom Beogradu.
Srećem nisam imao potrebe za reklamacijom.

Firma, nije fizičko lice. Svakako je bolje tako nego preko oglasa.

Nazad
Vrh Dno