Šta je novo?

Snimanje razgovora

SDR

Zapažen
Učlanjen(a)
04.06.2025
Poena
2
Android 15
Da li ima neka aplikacija za snimanje razgovora koja radi kako treba.
Imam Reame telefon i sa novim update mi je ukinuta sistemska opcija snimanja razgovora koja je bila 10/10 i sad sam u fazi dabogda imao pa nemao...

Mislim nije ukinuta mogu i dalje da je koristim ali prilikom svakog pocetka razgovora sam sistem upozori sagovornika da se razgovor snima a to mi ne treba.

Moze i da bude placena aplikacija slobodno samo da radi posao kako treba

Onda izgleda da ja ne umem da ga namestim..on mi pokusava snimati ekran umesto kad nekog nazovem da snimi razgovou u nekom audio formatu i sacuva isti u nekom folderu

Право да ти кажем, не знам ни ја.
Ја сам је инсталирао некада, али је нисам користио давно. Мислио сам да снима разговоре (вероватно може и то), али изгледа да је пре свега скрин рекордер. Мада колико видим и не одржава се више.
Елем, True Phone има опцију за снимање разговора (нисам је испробавао), али мислим да је на верзији са Google Playa та опција скинута. Али то ти је опет потпуно друга апликацџија за телефонирање, која би морала да замени преинсталирану.

Veoma teško je poslije Androida 11 naći aplikaciju koja radi. Google je tada ukinuo sistemski pristup funkcijama koje omogućavaju snimanje.

Kod Samsung se to rješavanja promjenom regiona, recimo na Indoneziju. Možda je i kod tvojeg telefona tu rješenje.

• Like
Reagovanja: SDR
Eventualno da nabaviš Asus Zenfone 9, pošto to ima kao native opciju, plus snima i WhatsApp razgovore. Sva druga rešenja za koja ja znam su slaba.

Veoma teško je poslije Androida 11 naći aplikaciju koja radi. Google je tada ukinuo sistemski pristup funkcijama koje omogućavaju snimanje.

Kod Samsung se to rješavanja promjenom regiona, recimo na Indoneziju. Možda je i kod tvojeg telefona tu rješenje.
Dao si mi odlicnu ideju i uz malo gemini-a uspeo sam da resim problem PERFEKTNO! E ovo je prava poruka ... Promenio sam regio u podesavanjima na Indiju i sve opet radi kao sat.Realme telefon ima vec fabricki snimanje razgovora i sve radi kao sat bez ikakvih dodatnih aplikacija.. Hvala ti puno a i Gemini-ju...

Kod mene na Realme 8 gde je android 13 (novijeg neće biti) ima ona fabrička opcija gde se sagovornik "upozorava" da će se razgovor snimati, nzm da li bi se šta promenilo ako bi region stavio na Indiju ili šta već pa da snima bez tog upozorenja ali i ovako kako je već par godina nije loše.

Isto mu dođe ipak...i kad stavim na Indiju. Pa dobro, nije loše ni ovo što ima kako ima, ne koristim baš toliko snimanje.

samo samsung je sada sigurica da može snimanje da radi
prave se neki alati za xiaomi da se otkuča bl ali ne mora da znači da će raditi

Meni na realme radi savrseno... dosta sam telefona koristio da imaju snimanje i neke aplikacije ali ovo je direkt implementirano resenje i savrseno funkcionise.. automatski snima svaki razgovor osim ako ne podesis drugacije...nema nikakvih upozorenje ili slicne gluposti.. fuinkcionise kako bi stvari trebalo da rade

Koji je konkretno model Realme ? Dosta ljudi ima osmicu kao i ja i koji eto već četvrtu godinu gazi i dobro radi ali ostao je na android 13 a što se snimanja tiče od kako je napravljen ova je opcija da ima upozorenje ali bolje i to nego da se koriste bezvezne aplikacije koje uz to i ne rade posao.

Dao si mi odlicnu ideju i uz malo gemini-a uspeo sam da resim problem PERFEKTNO! E ovo je prava poruka ... Promenio sam regio u podesavanjima na Indiju i sve opet radi kao sat.Realme telefon ima vec fabricki snimanje razgovora i sve radi kao sat bez ikakvih dodatnih aplikacija.. Hvala ti puno a i Gemini-ju...
Одлично ако ради, пробаћу на Мастеру, ја сам разумео да мора Ром да се мења.

Koristim free verziju Cube ACR više od godinu dana na S23U.
Malo smara sa reklamama ali radi OK. Snima i Viber.
Ništa podešavao nisam.

Nazad
Vrh Dno