Niko ti se nije javio i oma zakljucavanje teme?
Pravi forumas!
Možda je uspela namera da nemate padobrance u ostalim temama ali ste time oštetili sve članove foruma da izvuku neku bolju ponudu. Sad ne smemo u onim temama da pišemo o tome, a ova kao da ne postoji. Možda je vama moderatorima lakše ali nije to valjda poenta majku mu.Da se ponovim po x put:
Tema odlicno radi jer nemamo vise padobrance u ostalim temama i na pm da se samopromovisu.
Takodje nigde nije napisano da ce garantovano biti ista.
I opet: kakvi su zahtevi ovde napisani, uopste me ne bi cudilo da ste rasterali akvizitere.
U tom smislu je tema beskorisna, nikome se niko ne javlja, niko ne kači koje uslove je dobio, ok, objašnjeno je zašto to nije preporučljivo, ali čemu onda sve ovo? Kapiram i da ste iz najbolje namere hteli da očistite ostale teme od upada za potražnju boljih uslova, ali treba priznati onda i da ova tema nema poentu i lepo je ugasiti.
znam za minimum 4 akv koji obitavaju na forumu. Ne znam niti me zanima zasto vam se ne javljaju.Dobra namera od strane foruma je ispoštovana, a akviziteri sem tog gunđanja na ukidanje prava na radpreko pmova moderaciji se nisu nešto previše pokazali ovde gde im je namenski omogućeno da rade.
Inicijalno ogranicenje pm novim clanovima nije nova ideja vec je kao resenje mnogih tema tipa nekada ananas, trakeri i sl.Treba veći vremenski period da neki član foruma da piše negde , 10-15.poruka napise za dan i koliko je verodostojno što on napise kao nov clan , ako uopšte i jeste nov član foruma..
Trazim istu ponudu jedino iz A1 bih presao u mtsPozdrav, dali mogu da dobijem MTS 50% Omoriku, imam yettel i prešao bih u MTS. Akviziteri MTS-a javite se![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari