Šta je novo?

Periferni uređaji Karura2 K502 RGB

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Mitko

Cenjen
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poena
195
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Wireless provajder
Pretrazujem sve ali nikako da mi podje za rukom gde da kupim ovu tastaturu. Da li neko ima u komsiluku neki manji lokal da zna da je covek ima na zalihama da je porucim.

Karura2 K502 RGB

Ako postoji kakva mogucnost rado bih je otkupuo. Ne treba meni, ja istu koristim vec 5godina - radi bez greske bez izlizanih tipki i bilo cega.
Nahvalio sam je drugaru tako da je zainteresovan da on uzme istu, zato sam i naveo ako ima neka slicna istoj moze kao sekundardna oopcija da bude...

Pitao sam tamo na jedon grupi preko FB ali nista...
Ne znam sta bi bilo dobro slicno ovoj tastaturi da se uzme za te pare.

Ja kazem da je tastatura dobra stavise odlicna za te pare. za ~30-35e

Iz razloga sto ja istu imam preko godinu dana
- radi isto kao prvog dana tako do sada, jedan mi je prodavao polovnu kada sam video da su mu A S D izlizani odma sam mu rekao da mu je ta tastatura 'fals' sto sam mu kasnije i dokazao uocivsi dosta gresaka gde se ne podudaraju moja i njegova.
- kao tipa sama nalepnica na poledjini tastature gde su neke oznake nesto kao ofrlje postavljene
- gde na drnu tastature na zadnjem delu nema gumica za proklizavanje... i
- kao sto rekoh svoju koristim preko pet godina, koristeci je svakodnevno po nekoliko sati, kako za pisanje tako i za igranje igara tipa CS, Dota2, American Truck Simulator gde su znacajni W A S D F tasteri (da znam, taj tip simulatora se igra pedalama i volanom ali to ne posedujem)
- takodje imam dodataj za oslanjanje zglobova, ranije dok sam koristio tastature bez naslanjaca za zglobove uvek sam imao istanjenu kozu na tom delu zglobova i dolazilo je kasnije do iritacija, svraba, i cesanja dok ne bi se pojavila rana na tom delu

Nazad
Vrh Dno