Ili ti je dosta loš BH, ili nešto radi u background dosta. I ja sam često na putu sa mapama na 4G i high brightness pa uvek izgura min 5 SOT-a.Baterija ceo dan na 4G, kriminalna
Dobar signal ceo dan
Ne znam sta su sjebali ali ovo je dno dna
Više nemam šta d ubijam od Apps jedino ako konekcija preko Bluetooth sa Suunto satom i Mi band 6 troši toliko baterije...
Apsolutno nikakve dileme nema da updates uništavaju bateriju
Baš dosta apps je na sleep, deep sleep, light profile upaljen, džabe sve, srećom sistem radi ultra brzo inače bi odavno išao na oglase
Dal uzeti S25U nisam pametan, imam 10 maski za ovo čudo mislio može 2-3g bez ******...
Самсунг : " не можете ви да ставите апликација у deep sleep, колико ми можемо да убацимо новог крша након сваког ажурирања".Baterija ceo dan na 4G, kriminalna
Dobar signal ceo dan
Ne znam sta su sjebali ali ovo je dno dna
Više nemam šta d ubijam od Apps jedino ako konekcija preko Bluetooth sa Suunto satom i Mi band 6 troši toliko baterije...
Apsolutno nikakve dileme nema da updates uništavaju bateriju
Baš dosta apps je na sleep, deep sleep, light profile upaljen, džabe sve, srećom sistem radi ultra brzo inače bi odavno išao na oglase
Dal uzeti S25U nisam pametan, imam 10 maski za ovo čudo mislio može 2-3g bez ******...
S23U
Zakloni kameru, pisali su o tome 150 puta na reditu, nije degradirano nego tako svetlost upada
Slažem se. Meni je G Cam omogućio da ponovo koristim 10x senzor u punom sjaju koji možda i najviše volim, a Stock kamera više ni ne nudi te mogućnosti.Koristit expert raw na ovom telefonu nema smisla i to se zna.
Postoji savrsen gcam za njega koji svaku fotografiju moze snimiti u jpeg + raw fileu,
i to ne bezvezni raw file koji samsung inace radi, koji ne podrzava pola funkcija u LR nego pravi, punokrvni raw file.
I kad fino namontirate taj gcam, onda zaboravite na potrebe upgradeanja na noviji mob, expert raw ili stock kameru.
Evo par fotki s tim gcam:
Pogledajte prilog 499263Pogledajte prilog 499264Pogledajte prilog 499265Pogledajte prilog 499266Pogledajte prilog 499267Pogledajte prilog 499268
Pogledajte prilog 499269Pogledajte prilog 499270
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari