tozovac
- P. Živković -
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 755
Уливаш ти поверење, него изгледа никоме не треба, сви су успели са студентским налогом 😁izgleda ne ulivam dovoljno ozbiljnosti i umeća tz tz.
Уливаш ти поверење, него изгледа никоме не треба, сви су успели са студентским налогом 😁izgleda ne ulivam dovoljno ozbiljnosti i umeća tz tz.
Sta stoji u Family pretplati, trebalo bi da je u Hi Res, FLAC kvalitetu?Ајмо, људи, још мало па нестало, Тидал фамили, до 6 чланова може, има нас за сад двојица. 8 еура укупно, ако нас буде четворо/ица, по 2 еура, то је мање од студентског налога. Ајмо, ајмо... 👌
Едит: нешто ми кад слушам на бубице Тидал пријављује 96kbps AAC, то је слабо. Не знам јел то до бубица или блуетоотх-а?
Gledao sam al nije imalo: Tj. ima na jednom postu link da je podeljeno ali ili je obrisan ili je link isteko tako da nemože da se skine.
ODLICAN dokument, ime ime univerziteta i na eng i poljsko.
Tacno, jer sa mobile data radi lepo...hvalaVerovatno si iza NAT cija je IP blacklisted.
takođeAko neko bude pravio tidal family, ja sam za
Yt Music je 256 aac.Zato što kvalitet na YT je aac 112kbps, a Tidal maksimalni (flac 16bit High ili 24bit Max). HiFi je sastavni deo pretplate i u Apple Music ili Deezer.
Gde nude tako nešto?Računajte i mene ako bude familije. Mada, sad vidim da mi nudi dva meseca za 1 eur 😂
Nisam imao pretplatu i kad sam ušao da vidim pakete, ispod regularnog individual pri dnu ekrana mi ispisalo nešto na foru produžite free trial na 60 dana i platite samo 1 eur, a posle toga 4.99/mesec. Tidalov sajt.Gde nude tako nešto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari