Ostalo je jos jedno mesto. Da napomenem da je u pitanju srpski YT nalog. Takodje, imam i Orion TV jedan slobodan slot, paket sa svim kanalima.
Iskljucivo za Disney Premium ili Max Premium nalog.
Nece niko Deezer? uuuuu sto ste finiNudim Dezzer premium (mts),na 6,7 meseci . Trazim Tidal ako neko ima familiju da me ubaci. Moze i Disney+.
Otkada postoji Supernova za Apple tv i koja tačno aplikacija? Move za sada postoji samo za iPhone i iPad. Izvinjavam se za off topic.Nudim SkyShowtime premium ( moguce i jos ponesto, za dogovor na pm) za Supernovu login za app ( Apple 4k tv uredjaj).
Nudim SkyShowtime premium ( moguce i jos ponesto, za dogovor na pm) za Supernovu login za app ( Apple 4k tv uredjaj).
Mislim da za Arenu ne postoji mogućnost na više uređaja da se gleda, samo na jednom.U stvari, treba mi ArenaCloud ili MTEL. Te app su mi instal na Apple Tv.Zeznuo sam se za Supernovu.
Može i Iris Go umesto A1 XplorePotreban A1 XPLORE TV za kompjuter, nudim move.tv slot za telefon ili PC, ili HBO MAX slot za bilo sta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari