Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Treba mi SkyShowtime 4K,u zamenu nudim Nord VPN,Max standard ili Netflix 4K ali ne za tv.

Ostalo je jos jedno mesto. Da napomenem da je u pitanju srpski YT nalog. Takodje, imam i Orion TV jedan slobodan slot, paket sa svim kanalima.

Iskljucivo za Disney Premium ili Max Premium nalog.

Razmenjen Orion za Disney.

I dalje potreban Max Premium, nudim YT Premium srpski nalog.

Nudim SkyShowtime premium ( moguce i jos ponesto, za dogovor na pm) za Supernovu login za app ( Apple 4k tv uredjaj).

YouTube premium aktuelno 1 mesto.

Potrebna dizni plus 1 ili 2 slota, u zamenu po dogovoru, HBO max npr.

Nudim SkyShowtime premium ( moguce i jos ponesto, za dogovor na pm) za Supernovu login za app ( Apple 4k tv uredjaj).

U stvari, treba mi ArenaCloud ili MTEL. Te app su mi instal na Apple Tv.Zeznuo sam se za Supernovu.

Nudim: HboMax Standard, Eon van mreže za mobilne uređaje/racunare, Showtime Standard, Voyo, Dezzer.

Potrebno: HboMax 4k, Youtube Premium

Nudim i surfshark VPN nalog u trajanju od 1 god za YT premium family 1 mesto

Nudim: Slot za Microsoft 365

Tražim: Neki Full TV paket koji može pomoću koda da se aktivira na Mi Box prve generacije (EON, Iris, Yettel)

Interesuje me isključivo razmena na duže vreme pošto MS 365 ne planiram da otkazujem.

U pravu si, kupio sam pretplatu :) .

Nudim Orion Classic paket (sve Arene) u zamenu za neki od striming servisa osim HBO Max-a.

Potreban EON tv app slot, može i na mesec dana. Nudim Prime tv code.

menjam srpski yt premium za disney-showtime-apple tv

Nudim Max Standard, tražim Disney+, Tidal i Spotify

menjam srpski yt premium/office 365 za VPN

Jel ima neko slot za Apple TV, gleda mi se ovaj novi F1 film? :)

Baš tako, verovatno krajem godine. Teško da će pre, ako bude i tad, a ne kasnije.

Ma nemam pojma, nisam u tom svetu :). Hvala na odgovorima.

Nudim YT za tidal

Apropo F1 filma, pokupio sam sa nekog sajta procenu:
Expected Apple TV+ streaming release: Late August to early September 2025

Tražim Disney+, Spotify. Nudim HBO Max - standard

Takođe nudim SkyShowtime, a tražim sve ovo iznad i YT Premium

Potreban A1 XPLORE TV za kompjuter, nudim move.tv slot za telefon ili PC, ili HBO MAX slot za bilo sta.

Pravimo grupu za tidal
Nudim YT premium za tidal mesto

Potreban A1 XPLORE TV za kompjuter, nudim move.tv slot za telefon ili PC, ili HBO MAX slot za bilo sta.
Može i Iris Go umesto A1 Xplore :). Inače na mom MOVE imate i sve HBO kanale, video klub HBO i Apollon.

Poslednja izmena:
Vrh Dno