Šta je novo?

Mobilni telefon Telefon do 400e

Koji mobilni telefon kupiti

Fostex

Poznat
Učlanjen(a)
02.05.2023
Poena
25
Pozdrav ljudi tražim telefon do 400e . Ali kamera mi ne treba. Bitno da radi brzo imam Poco f3 prezadovoljan sam ali je vreme da se menja pa bi nešto slično .

Ne vredi ti cekanje, video si sve sto imas za dati novac. Nesto moras progutati, i smanjiti nesto od zahteva.
Imam upotrebljiv zamenski telefon, ne zuri mi se toliko, ovo sada iskreno ne znam, mrsava ponuda i popusti, koliko vidim sve mi se svodi na mi 14T, honor 400, realme gt 7t i realme 14 pro+, samsung ne bih, ne volim onaj njihov UI i generalno su skupi za ono sto nude.

Već godinama ne pratim situaciju, a došlo je vreme za nov telefon.
Prelazim sa mi9t s kojim sam prezadovoljan i hteo bi da me nešto služi bar par godina.
U ovoj nekoj cenovnoj klasi 400-500e jel postoji nešto sa 3.5mm?
Koliko vidim otključavanje bootloadera je postalo retko dostupno, to me tera od xiaomi i naginje ka oneplus i nothing.

Sony Xperia 10 VI ispunjava navedene zahteve
I neke novije Motorole imaju 3,5mm i opciju otključavanja bootloadera, ali ne znam koji model može šta, morao bi malo da pročešljaš

Taj Sony ne vredi ni upola redovne cene. Neki polovan 1 ili 5 model bi već imao smisla, ali mislim da je vreme da se jedandva navikava na USB-C/3.5mm adaptere.

Preživeću nekako bez 3.5mm, samo je nezgodno kad treba da se puni istovremeno dok je dongle uštekan.
Više bih se fokusirao na performanse, kameru i da može da se rootuje.
Kad gledam semplove fotografija ne primećujem neke spektakularne pomake kod mid range telefona u odnosu na pomenuti mi9t.
Recimo uzeo sam u obzir Nord 4 ali nema eis @ 4k video što bih očekivao da ima manje više svaki mid range telefon danas.
Šta se može smatrati "dobro zaokruženim" mid range telefonom u smislu da mu ne fale takve sitnice? Ili je za to već neophodno da gledam skuplje opcije?

Već godinama ne pratim situaciju, a došlo je vreme za nov telefon.
Prelazim sa mi9t s kojim sam prezadovoljan i hteo bi da me nešto služi bar par godina.
U ovoj nekoj cenovnoj klasi 400-500e jel postoji nešto sa 3.5mm?
Koliko vidim otključavanje bootloadera je postalo retko dostupno, to me tera od xiaomi i naginje ka oneplus i nothing.
Ja sam isto tako razmisljao za sluske, a sada ne bih uzeo zicane opet ne znam sta da bude,probaj solidne TWS i videces koliko su prakticne. Ja gledam ravne ekrane bez pilule,moj trenutni izbor je Mi 14t, realme 14pro+,realme gt7t i honor400. Ne znam da li ima jos neki telefon a da ima ravan ekran i rupicu u ekranu?

Ne, slaba baterija plus ne volim sansung i exynos jer se greje. Drug ima a56, a55, rodjaka ja mislim ultru s22 i prvo sto sam zapazio da se svi greju i to kod normalnog koriscenja,ne znam sta bi bilo da se malo opterete. Ne znam, mozda na kraju kupim nesto i na KP gledam oneplus 13r i jos neke modele i dosta su bgm jeftiniji telefoni nego u prodavnicama, e sada ipak garancija, sta znam, a razmisljao sam da uzmem f24e za mene i zenu i da iskoristim onu akciju, ali sam odustao, nikako exynos posle cackanja ova 3 telefona.

@cekipa

Vala ovaj a56 se greje , klinjo od ovog druga malo gledao youtube, posle drugar pisao neke poruke, ja rekoh daj da vidim kakav je bez maske, on bese dobro vruc. A55 ima pasenog, par puta sam ga koristio nesto mu podesavao ikonstantno mi je bio topliji taj telefon nego moj mi9t, ns znam mozda ljudi naviknu, ja primecujem razliku. Najgori je s22 ultra, na poslu kolega gleda utakmicw i orati rezultate na bet365, uzari se telefon, dal mu to ipterecujw pricesir ne znam sta je, brate vreo bude telefon.

@cekipa

Vala ovaj a56 se greje , klinjo od ovog druga malo gledao youtube, posle drugar pisao neke poruke, ja rekoh daj da vidim kakav je bez maske, on bese dobro vruc. A55 ima pasenog, par puta sam ga koristio nesto mu podesavao ikonstantno mi je bio topliji taj telefon nego moj mi9t, ns znam mozda ljudi naviknu, ja primecujem razliku. Najgori je s22 ultra, na poslu kolega gleda utakmicw i orati rezultate na bet365, uzari se telefon, dal mu to ipterecujw pricesir ne znam sta je, brate vreo bude telefon.
Sto gledas , ako te ne zanima. I

Gledam sve telefone, mene brend ne zanima iskreno,jedino iphone ne dolazi u obzir, svi android telefoni da. Od samsunga mogu samo da gledam a seriju, a ona mi se ne svidja iz gore navedenih razloga.

Nazad
Vrh Dno