Nemoguće jer onda mogu da kažu pa pa usluzi za optiku na bar 80 posto lokacija.Verovatno znaci da ce moci da se oslone na sbb i njihove kablove/optiku umesto mts.
Nemoguće jer onda mogu da kažu pa pa usluzi za optiku na bar 80 posto lokacija.Verovatno znaci da ce moci da se oslone na sbb i njihove kablove/optiku umesto mts.
Koje su najcrnje slutnje?Pa eto recimo nije chatbot, a najcrnje slutnje ce se obistiniti.
Bestraga mu glava kuda sve ovo vodi?
Najcrnje slutnje su da treba svi da se opustimo... Da počnemo svoju korist da gledamo. Da vidimo kakve će cene biti (ako budu promenjene). Zašto bi plaćali više ako ne moramo.Koje su najcrnje slutnje?
Pa ovo je hit 😂Evo info iz prve ruke, uglavnom kako smo i pretpostavljali
"Svi korisnici yettel-a su već trebali da dobiju ta dva kanala ali ih telekom ucenjuje i sabotira pošto oni rade preko njihove optike... I oni ne smeju da puste ta dva kanala, pošto će Telekom raskinuti saradnju sa njima..."
Apsolutno 👍Najcrnje slutnje su da treba svi da se opustimo... Da počnemo svoju korist da gledamo. Da vidimo kakve će cene biti (ako budu promenjene). Zašto bi plaćali više ako ne moramo.
SBB ima izuzetno ozbiljnu mrežu u Srbiji. Yettel na optici (MTS) malo, u odnosu na celokupan sistem interneta i tv-a u SRB. Unosite ozbiljne zablude ovde na forum. Ništa lično.Nemoguće jer onda mogu da kažu pa pa usluzi za optiku na bar 80 posto lokacija.
SBB ima ozbiljnu mrežu ali bakar, optiku nema raširenu ni blizu kao MTS..nikakvu zabludu nisam rekao....ako poažljivo počitate videćete da sam napisao optika, a ne mogućnost prenosa signala ili mreža ili mogućnost širenja ili slilčno....u budućnosti će možda da ima i bolju raširenost što se optike za fizička lica tiče ali sada nema, bar koliko ja znam...mada uvek dozvoljavam i da ne znam. I da mislio sam na postojeće korisnike, za buduće će budućnost da kaže.SBB ima izuzetno ozbiljnu mrežu u Srbiji. Yettel na optici (MTS) malo, u odnosu na celokupan sistem interneta i tv-a u SRB. Unosite ozbiljne zablude ovde na forum. Ništa lično.
SBB ima široko rasprostanjenu mrežu, ali kvalitet varira od sjaja do očaja, a 90% je bakar.SBB ima izuzetno ozbiljnu mrežu u Srbiji. Yettel na optici (MTS) malo, u odnosu na celokupan sistem interneta i tv-a u SRB. Unosite ozbiljne zablude ovde na forum. Ništa lično.
Ne znam zašto mi ovako nesto zvuci kao proročanstvo. Ja bih rekao za 2 do 3 godineAko je to Tesna Koža varijanta, onda će Yettel da muze tu SBB mrežu dok god bude mogao uz minimalna ulaganja, a trenutak kad odustanu od MTS optike i pređu nazad na bakar - trenutak za bežaniju kod drugog operatera.
Ja ne znam ko bi prihvatio da pređe sa optike na bakar, prvi bih odbio.a trenutak kad odustanu od MTS optike i pređu nazad na bakar - trenutak za bežaniju kod drugog operatera.
Ali svi zaboravljamo da 15.7. SBB treba da rasparča svoje pakete i uskladi ih sa Yettel paketima na L i M pakete.300 dinara nije strasno za najeftiniji paket sve preko toga ne prihvatam.
Valjda neće...Ne bih da mračim ali (nama/starim korisnicima) crno nam se piše.
Coax, da... na to sam mislio.Ja sam propustio, o kom SBB bakru govorite?
Coaxial kablu?
Bakarni kabl se koristi za ADSL, zar to iko osim Telekoma u Srbiji ima?
Približavamo se važnom koraku u integraciji SBB-a i Yettela, a to je lansiranje nove, zajedničke TV ponude. Ona će doneti više sadržaja za korisnike, nove kanale i usluge. Više informacija podelićemo uskoro.Pitanje da li će od 29.07 biti u aplikaciji i radio programi
Pustite vi tu TV ponudu i nove cene, sta je sa platformom, zadrzavate li ovaj krs uz neka kozmeticka "poboljsanja" ili prelazite na EON?...lansiranje nove, zajedničke TV ponude.
A zašto bi prelazili na eon, kada eon nije njihov. Eon platforma nije prodata.Pustite vi tu TV ponudu i nove cene, sta je sa platformom, zadrzavate li ovaj krs uz neka kozmeticka "poboljsanja" ili prelazite na EON?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari