Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Evo info iz prve ruke, uglavnom kako smo i pretpostavljali

"Svi korisnici yettel-a su već trebali da dobiju ta dva kanala ali ih telekom ucenjuje i sabotira pošto oni rade preko njihove optike... I oni ne smeju da puste ta dva kanala, pošto će Telekom raskinuti saradnju sa njima..."
Pa ovo je hit 😂

MTS je kriv, mi smo jadni nevini kao francuske sobarice 🤣🤣🤣🤣

Najcrnje slutnje su da treba svi da se opustimo... Da počnemo svoju korist da gledamo. Da vidimo kakve će cene biti (ako budu promenjene). Zašto bi plaćali više ako ne moramo.
Apsolutno 👍

@spaad verovatno je mislio na već postojeće korisnike koji su skoro pa svi preko MTS optike.
Apsolutno se slažem sa tobom da SBB ima ozbiljnu mrežu u Srbiji plus im je sada omogućeno da "udju" u gradove gde do sada nisi mogli, evo je Jagodine primer toga.

SBB ima izuzetno ozbiljnu mrežu u Srbiji. Yettel na optici (MTS) malo, u odnosu na celokupan sistem interneta i tv-a u SRB. Unosite ozbiljne zablude ovde na forum. Ništa lično.
SBB ima ozbiljnu mrežu ali bakar, optiku nema raširenu ni blizu kao MTS..nikakvu zabludu nisam rekao....ako poažljivo počitate videćete da sam napisao optika, a ne mogućnost prenosa signala ili mreža ili mogućnost širenja ili slilčno....u budućnosti će možda da ima i bolju raširenost što se optike za fizička lica tiče ali sada nema, bar koliko ja znam...mada uvek dozvoljavam i da ne znam. I da mislio sam na postojeće korisnike, za buduće će budućnost da kaže.

Poslednja izmena:
300 dinara nije strasno za najeftiniji paket sve preko toga ne prihvatam.

SBB ima izuzetno ozbiljnu mrežu u Srbiji. Yettel na optici (MTS) malo, u odnosu na celokupan sistem interneta i tv-a u SRB. Unosite ozbiljne zablude ovde na forum. Ništa lično.
SBB ima široko rasprostanjenu mrežu, ali kvalitet varira od sjaja do očaja, a 90% je bakar.
Rade na optici, ali kasne značajno za MTS-om jer su godinama bili blokirani.

Npr. na Vidikovcu bakar radi sjajno, a na Bežanijskoj Kosi - očajno.

Po unutrašnjosti je situacija još šarenija...

Ako je Etisalat stvarno ušao na tržište, sa SBBovom osnovom i njihovim resursima mogu čudo da naprave.

Ako je to Tesna Koža varijanta, onda će Yettel da muze tu SBB mrežu dok god bude mogao uz minimalna ulaganja, a trenutak kad odustanu od MTS optike i pređu nazad na bakar - trenutak za bežaniju kod drugog operatera.

Ako je to Tesna Koža varijanta, onda će Yettel da muze tu SBB mrežu dok god bude mogao uz minimalna ulaganja, a trenutak kad odustanu od MTS optike i pređu nazad na bakar - trenutak za bežaniju kod drugog operatera.
Ne znam zašto mi ovako nesto zvuci kao proročanstvo. Ja bih rekao za 2 do 3 godine

300 dinara nije strasno za najeftiniji paket sve preko toga ne prihvatam.
Ali svi zaboravljamo da 15.7. SBB treba da rasparča svoje pakete i uskladi ih sa Yettel paketima na L i M pakete.
Tako da ćemo videti, šta i kako. Jeste 300 dinara više najjeftiniji paket u SBB, ali u tom paketu net je brzine 150, a nama je trenutno 300.
Ko zna koja kombinacija će ispati na kraju.

Ja sam propustio, o kom SBB bakru govorite?
Coaxial kablu?
Bakarni kabl se koristi za ADSL, zar to iko osim Telekoma u Srbiji ima?

To je jedna od teorija jer je e&PPF u sklopu preuzimanja SBB-a potpisao i višegodišnju licencu za EON platformu.

Pre će biti da će dosadašnje sbb korisnike prebaciti na njihov krš

Odgovori Yettel podrske u ovoj temi.
Kao da nije dovoljno bilo sira u sendvicu.
Jel' ovo sme da se napise, iako je ocigledno...
ili moram da pisem u "perma bodovi" temu, odmah nakon ove poruke? :D

Yettel, sram vas bilo, i ne mislim da cete do kraja jula uvesti ikakve postojece kanale!
Jer ste sami po sebi kanali!
Nista Vam ne verujem, niti cu, Vi ste samo MTS, RTS, Informer, ali borbeniji za dinar...
Podrska, ovde na forumu, Vam je dno dna.
Hvala na paznji.

Poslednja izmena:
Čovek ih pita konkrerno pitanje da ne može biti konkretnije: Da li će od 29.7. biti radio kanala?
A oni mu onakav odgovor daju. Pa to je nepoštovanje tog čoveka i svih nas ovde na forumu, pridružujem se , sram vas bilo!

Lose programirani botovi.

Cudi me da vlasnik foruma, nakon prodaje Telenora Yettelu, i dalje drzi ovu temu.
Integritet.... Peco kralju, wake up!
uvedi pretplatu na forum, nesto simbolicno.. nemoj da nam ovakvi odgovaraju na pitanja, na krajnje bizaran nacin.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno