Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Dugo ne pratim šta se dešava sa android boxevima. Jel ima neki box od 20-30e na aliexpressu da može da služi za eon, yt, znam da se pre uzimao Vontar W2, kakva je sad situacija?

kakvi su ovi boxovi sa S905L3?

konkretno me zanima H96 Max S905L3

za njega nema slim box koliko vidim, u opste nema za taj cip?

jel neko probao taj?

Ima google like daljinski samo zato mi je zanimljiv.

Dugo ne pratim šta se dešava sa android boxevima. Jel ima neki box od 20-30e na aliexpressu da može da služi za eon, yt, znam da se pre uzimao Vontar W2, kakva je sad situacija?
Od tada je prošlo godinu dana. Nema više za taj novac ni na AliExpress.

Biće sigurno kad bude black November. Ako imaš vremena da sačekaš.

Ima Mecool A95X W2, oko 21 do 25$ na Aliju uz kupone i novcice, ako EON radi to je to

Stiže Tanix

A posto Walmart za Onn rebrendira SDMC, ovo bi verovatno mogla da bude neka Ultra varijanta uskoro...

Poslednja izmena:

91153c5958e66a1acd8f5cdb2a895da5.jpg

da085877a343ebe9808d052b0b18ce41.jpg

94e11991507f506b2b64dd5d109ce7f6.jpg

Poslednja izmena:
@Stock
Uuuu bas zanimljiv box, cini mi se da ovaj procesor moze da se donekle meri sa S928 . Koliko vidim na sintetickim twstovima ovaj ide na 166 000poena na spram 230 000 za s928. Sa druge strane ugoos SK1 je preko 200$, nisam bas siguran da je ooravdana tolika razlika u ceni? Sta ti mislis?

Pa odličan box ako ti ne smeta što nije AndroidTV i ako ne koristiš striming servise...
Ako ti je SoC presudan onda što gledaš dalje od NVIDIA Shield-a :)

Pa odličan box ako ti ne smeta što nije AndroidTV i ako ne koristiš striming servise...
HAhah, meni to bas i odgovara sto je obican android, sa njim na jesen planiram i neki tv da kupim malo bolji, neki miniled pa ce on biti zaduzen za streaming servise. Navikao sam na beelink GT1ultimate i zato i jurim obican android. Merkao sam ovaj SK1 li je bgm ozbiljno skup, ovaj AM9 ima noviji procesor, kontam da ima svoje prednosti jer je u 6nm. Ima li razlike u ceni preko makedonije i nas?

Poslednja izmena:
Cekaj, procitah da ne podrzava dolby vision? Je li moguce da procesor najnovije generacije to ne podrzava?

Mislis da ce to update-ima resiti? Taman mi se ucinio kao box bez neke mane, ali avaj hahha...

Ne znam gde ovo pitanje pripada, u koju temu, ako sam omašio neka moderator reaguje. Elem, zanima me ima li neka aplikacija za slušanje/stream muzike na android TV -u? Probao sam neke, ali većina njih nije optimizovana za TV sistem.

Bolje nađi drugi način, današnji TV i tehnologija, lampice rade na određeni broj sati.

Ne znam gde ovo pitanje pripada, u koju temu, ako sam omašio neka moderator reaguje. Elem, zanima me ima li neka aplikacija za slušanje/stream muzike na android TV -u? Probao sam neke, ali većina njih nije optimizovana za TV sistem.
Ne znam šta si to probao kad nisi tunein i Spotify?

To obično stoji na glavnom ekranu

Дизер, спотифај, тидал... Имају за андроид ТВ. Е, сад... у коликој су мери оптимизоване? Па треба да јесу јер постоје за андроид ТВ.

Što gledaš box koji nije šire rasprostranjen?

Antutu 3x manji od S905X4. GPU i CPU su bajati, a sam čip iz 2019.

ja uvek gledam ono što nema niko😁

Treba mi vise komada jeftinih boksova

Nema veze imaću uskoro jedan

Pozdrav svima. Da li postoji neki android box koji bi mogao da se spoji na crt televizor putem scarta recimo?

Koriscen bi bio samo za EON na vikendici u kojoj se boravi samo preko leta..

Adapter zenski hdmi na muski ( ili zenski pa scart kabl ) scart i onda moze bilo koji box , ja sam uzeo adapter hdmi sa cincevima

Nazad
Vrh Dno