Od tada je prošlo godinu dana. Nema više za taj novac ni na AliExpress.Dugo ne pratim šta se dešava sa android boxevima. Jel ima neki box od 20-30e na aliexpressu da može da služi za eon, yt, znam da se pre uzimao Vontar W2, kakva je sad situacija?
HAhah, meni to bas i odgovara sto je obican android, sa njim na jesen planiram i neki tv da kupim malo bolji, neki miniled pa ce on biti zaduzen za streaming servise. Navikao sam na beelink GT1ultimate i zato i jurim obican android. Merkao sam ovaj SK1 li je bgm ozbiljno skup, ovaj AM9 ima noviji procesor, kontam da ima svoje prednosti jer je u 6nm. Ima li razlike u ceni preko makedonije i nas?Pa odličan box ako ti ne smeta što nije AndroidTV i ako ne koristiš striming servise...
Ne znam šta si to probao kad nisi tunein i Spotify?Ne znam gde ovo pitanje pripada, u koju temu, ako sam omašio neka moderator reaguje. Elem, zanima me ima li neka aplikacija za slušanje/stream muzike na android TV -u? Probao sam neke, ali većina njih nije optimizovana za TV sistem.
Дизер, спотифај, тидал... Имају за андроид ТВ. Е, сад... у коликој су мери оптимизоване? Па треба да јесу јер постоје за андроид ТВ.Ne znam gde ovo pitanje pripada, u koju temu, ako sam omašio neka moderator reaguje. Elem, zanima me ima li neka aplikacija za slušanje/stream muzike na android TV -u? Probao sam neke, ali većina njih nije optimizovana za TV sistem.
i niko nema ni jedan s905l3 box?kakvi su ovi boxovi sa S905L3?
konkretno me zanima H96 Max S905L3
za njega nema slim box koliko vidim, u opste nema za taj cip?
jel neko probao taj?
Ima google like daljinski samo zato mi je zanimljiv.
Sporo je to.i niko nema ni jedan s905l3 box?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari