Šta je novo?

Vivo x200 Series

Nema lutrije kad ne šalje ni TradingShenzhen ni Giztop ni Geekwills. Neće sa našom carinskom bagrom da imaju posla.
Šalje TrinityElectronic i carini se na punu cenu.

Ne cita covek pa to ti je. Kupi se na tradingshenzen i posalje likovima u skladiste DE prevoz, oni imaju šemu sa našom carinom i nema nikakvih troškova. Mislim da je 20e njihova usluga.. Rade već 10 godina i ne motaju telefone bez kutije u dukseve i trenerke već redovno stigne sve u kutiji kao madjari sto rade tehniku sa ipona.

Vredi to za 20 evra da se odradi. Ja bih išao na tu varijantu.
Da li je neko lično donosio iz Kine ili mu neko blizak doneo?
Pitam jer me zanima da li bi ako neko donosi mogao da donese u kutiju nov telefon i ne plati carinu.
Ili bi morao da otvori kutiju i pravi se da ga koristi?

Ja kad sam ih prošle godine cimao porukom, rekli su mi da telefone ne dostavljaju.

Javi ako ides ponovo :D

X200 FE u Evropi 850e. Vivo poludeo načisto.

Hahahah, ma beži bre. Čeka se to da padne, a padaće sigurno. 700e za ovo max bih dao, ako i toliko.

Mislim da isti ovakav s30 pro mini u Kini oko 500$. A u Indiji neće ići preko 500e.
Sigurno će mu ici cena dole, ali ono.. tada će već biti kasno :)

S30 Pro mini je u Kini od $470 do $550 zavisno od verzije, jedina mana mu je što nema B20. 850E je ludačka cena. 800e je Oppo Find X8 Ultra na tradingshenzhen
bilo bi extra ako od X300 Pro mini, S40 serije itd ubace B20 i za neke kineske modele koji ga inače nemaju

Ne verujem da će ubacivati B20 u kineske modele, to je i fora da naprave global verziju koja ima i onda stave ove više cene. I onda imaš onaj rom koji ne znam da li može da se očisti od kineskih hijeroglifa. Ja ne mogu da svarim ta njihova slova, nerviralo bi me mnogo.

Ne verujem ni ja, ali se nadam, kao što je npr. Xiaomi uradio od 15 serije, Xiaomi 14 CN nema B20, ali Xiaomi 15 CN ima. Ili kao što rade sa nekim svojim CN modelima, poput X200 Ultra. OriginOS je sasvim ok, nema tu nekih većih problema, kad očistiš bloatware više ne viđaš njihove logograme, mada bi mogli da porade na kompletnom prevođenju, tipa Photography guide u kameri.

X200 ultra ima b20 a mislim da sam i na x200 pro imao b20,pricam o kineskoj verziji. U svakom slucaju kvalitet i jacina jsignala je bolja nego na s25u

Poslednja izmena:
Vidim dosta ljudi stavlja da je izašao novi update za 200 pro. Da je kamera bolja i baterija. Jel neko dobio?vja još ne.

X200 ultra ima b20 a mislim da sam i na x200 pro imao b20,pricam o kineskoj verziji. U svakom slucaju kvalitet i jacina jsignala je bolja nego na s25u
Ima i ultra i pro CN ali npr. Pro mini nema.
Vidim dosta ljudi stavlja da je izašao novi update za 200 pro. Da je kamera bolja i baterija. Jel neko dobio?vja još ne.
I ja još uvek čekam. Biće kroz par dana najkasnije. Izgleda da 12/256 verzije dobijaju brže ažuriranja nego 16/512 ako se ne varam

Ostaviću ovih par postova čisto da se zna da opcija sa de prevozom ne može, da se ne ponavljamo i da završimo diskusiju na tu temu.

Čudno.. pa to im je najlakša lova.
Ne znam u čemu je fora generalno cena je 5e/kg ali od 0 do 4kg je 20e i napominju da ako se uzima nesto sto bi moralo da se carini pri ulasku u Nemacku morate sami da resite online jer oni ne mogu da placaju tako nesto. Ja sam pitao za neke tegove konkretno ali su svakako u mailu naglasili da ne dovoze telefone.

Izvinjavam se nisam video poruku iznad, slobodno brišite...

To je i logično, da neće da plaćaju dodatne troškove.
Ove godine ću pokušati preko njih da uzmem laptop tako da ću javiti da li i dalje rade sitne stvari..
Ali nelogično mi je da im se ne isplati nešto od 300g(mob telefon) za 30e a isplati im se veš mašina ili polovne gume. Jedino ako im je "država" zapretila

Naručio sam x200 pro 12/256gb na adresu u DE, pa bi trebalo ortak da mi ga donese za nekih 10ak dana. Usp shipping sa osiguranjem od plaćanja dodatnih troškova 670e.
Posle 10 god I xiaomi mi4 se vraćam na full kineski Rom :) biće zanimljivo..

Taman će biti i mini poređenje iz prve ruke p9pro VS x200 pro :)

Nikako ne stiže update. Zadnje stavio version trial. Može li mi neko reći jel ovo zadnji update što ja imam a vidi se na slici.

Prilozi

• Screenshot_20250704_155834.jpg
    Screenshot_20250704_155834.jpg
    63.2 KB · Pregleda: 28
Naručio sam x200 pro 12/256gb na adresu u DE, pa bi trebalo ortak da mi ga donese za nekih 10ak dana. Usp shipping sa osiguranjem od plaćanja dodatnih troškova 670e.

U zdravlje da te služi, nećeš se razočarati.

Nikako ne stiže update. Zadnje stavio version trial. Može li mi neko reći jel ovo zadnji update što ja imam a vidi se na slici.
Nije, izašao je i junski update, sa poboljšanjima kamere is ultra serije, ni meni nije još stigao. Je l' i tvoj telefon 16/512?

Javi utiske kad bude stigao, možda uzmem za ženu, ovako više ne može, pun mi je telefon tuđih slika jer niko više neće da slika svojim telefonom kad vide kakve slike pravi x100u 🤬

Ista prica. Familija zna ds ja uvek imam najbolji telefon medju njima i samo se nameštaju i poziraju.
Sad kad kupiš srednju klasu koja pravi dobre fotke danju ja svoj telefon ne vadim iz dzep.

Ne prevode ceo log na engleski, inače je kineski kompletan. Taj update valjda donosi negative filter, Zeiss colors I ostale opcije sa ultra na pro
Inače koja je razlika između a,b I c modela? Moj je pd2405b, 16/512

Vrh Dno