Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Pa deluje mi kao ok ponuda. Jel propuštam nešto očigledno??

Ja razmisljam da kupim,pa drugi npr uz doplatu da zamenim za Magic 7 Pro.
Jesu po oglasima 400 eura ali polovni,uglavnom bez papira.
Nije ovo los telefon,malo sporije punjenje ali za dva komada za oko 80000 ili ko uzima na rate oko 92000 ok je cena.

Platio sam S24 FE 8/256GB u radnji 450€ nedavno (8/128GB je jeftiniji ali je to malo memorije za današnje standarde, valjda ga zato i rasprodaju).
Meni sasvim vrši posao. Premium izrada, isto izgleda kao S24+, ima eSIM, 5G, telephoto 3x, fotke meni super, gomila AI trikova, obećan 7x update, neočekivano živahan u radu, baterija tokom dana opadne do 60% u kući na WiFi, a napolju do oko 50%... itd. Relativno je težak i ciglast valjda zbog stakla i aluminijuma.

Nije loša ponuda. Kome trebaju telefoni tog tipa neće pogrešiti

Uzeo ja..

Evo aplikacija za prijavu poklona zakucava, ne radi. Ako ne budem dobio mob, ovaj vraćam nazad. Valjda neće da nestane sve danas.

Plus, rok isporuke 6 meseci o_O haos... Nadam se da će ipak malo brže da bude .

I ja sam imao problema sa members aplikacijom. Prošlo mi je kad sam sa ugasio wi-fi, zakačio se preko podataka, očistio keš od aplikacije, restartovao telefon. Posle toga je konačno proradilo.

Bitno je i da region i jezik na telefonu budu podešeni na srpski.

Ko se razmišlja za s24fe telefon je odličan, ja ga kupio još oktobra i zasad odlično radi. Model sa većom memorijom ima brži čitač memorije od telefona sa 128gb.
Ja ga tad platio 500e. bio istog dana uzet u Yetelu i prijavio se za slušalice i sat i to prodao za 140e.

Је л' и даље траје промоција за С24ФЕ за слушалице и сат?

Ја отишао на сајт, ко фол да купим, ништа ми не пријављује, никакву промоцију.
Нађох
9923.jpg

I ja sam imao problema sa members aplikacijom. Prošlo mi je kad sam sa ugasio wi-fi, zakačio se preko podataka, očistio keš od aplikacije, restartovao telefon. Posle toga je konačno proradilo.

Bitno je i da region i jezik na telefonu budu podešeni na srpski.
Ne znam zašto što se tiče jezika. Stavio sam engleski kao jezik telefona (region nije ni tražio) i prošla mi normalno registracija. Dobio sam mail na Srpskom jeziku sa nekim SRB kodom za praćenje..

Ima li neko iskustva kada obično šalju te poklone? Da li čekaju poslednji dan? Možda tek kad prođe rok za registraciju šalju telefone odjednom?

Не верујем да ће слати телефоне док не прође промотивни период, који траје до краја Јула (регистрација за поклон).

Ima jedna bitna začkoljica, a to je da će poklon biti isporučen do 30.11. Šta mi vredi da mi tad isporuče telefon?
Stvano me ovakve bombastične akcija jako nerviraju i njihovi rokovi isporuke. Ako već poklanjate, isporučite mi poklon 10-ak dana posle kupovine, šta me zaj***te

Videćemo kad će slati. Ako stvarno dobijem telefon u decembru, onda sam se zeznuo sa kupovinom.

Mada stvarno ne vidim razlog što ga ne bi poslali čim odobre na osnovu pregleda dokumenta..

Pozdrav, da li je neko imao ovaj problem? Ne dozvoljava mi da otvorim formu za registraciju.1000069964.jpg

Da.

Iz petog puta je ucitalo kako treba.
Samo pokreni iz members aplikacije i dozvoli kolačiće

Evo sad sam se i ja zagrejao za ovu promociju. Telefon mi bukvalno nije bio na radaru, ali sad sa ovom promocijom već..što reče Gavrilo u Prodičnom blagu "to dal' ce nešto da mi se svidi direktno zavisi od toga koliko će da me košta" 😂
Ali kao što već neko napisa ovde jako je bitno kad pošalju taj poklon. Ja pitah curu dal bi htela, ona se nesto zaljubila u pixel pa to ti je. Onda rekoh da uzmem sebi jedan, a drugi da metnem u oglase. Reklo bi se da se trenutno moze uzeti izmedju 350 i 400 evra za 128gb verziju. Ali ako ga dostave tamo pred novu godinu onda ništa ne znači. Plus sto u fusnoti stoji *akcija traje do isteka zaliha. Praktično mogu uvek da kazu istekle zalihe i nema poklona. 😂 Elem, skoro uvek sam kupovao telefone na oglasima, pa nemam bas iskustva kako to funkcioniše sa Samsungom, a znam da stalno dele neke poklone uz uredjaje. Pa bi mogli ovi sto su uzimali nesto skoro da napisu iskustva i ceo proces registracije za poklone, kao i koliko su realno čekali na poklone. Ja se iskreno nadam da ovo sto je Samsung stavio da salju do kraja novembra da je samo da bi se ogradili i zaštitili za svaki slučaj inače u protivnom mi nema mnogo smisla da na poklon čekam pola godine.

Po meni za očekivati je da dodatno padne cena na oglasima ako skoči ponuda tog modela ako dosta ljudi kupi zbog akcije. To mi neka tržišna logika 😀

Evo sad sam se i ja zagrejao za ovu promociju. Telefon mi bukvalno nije bio na radaru, ali sad sa ovom promocijom već..što reče Gavrilo u Prodičnom blagu "to dal' ce nešto da mi se svidi direktno zavisi od toga koliko će da me košta" 😂
Ali kao što već neko napisa ovde jako je bitno kad pošalju taj poklon. Ja pitah curu dal bi htela, ona se nesto zaljubila u pixel pa to ti je. Onda rekoh da uzmem sebi jedan, a drugi da metnem u oglase. Reklo bi se da se trenutno moze uzeti izmedju 350 i 400 evra za 128gb verziju. Ali ako ga dostave tamo pred novu godinu onda ništa ne znači. Plus sto u fusnoti stoji *akcija traje do isteka zaliha. Praktično mogu uvek da kazu istekle zalihe i nema poklona. 😂 Elem, skoro uvek sam kupovao telefone na oglasima, pa nemam bas iskustva kako to funkcioniše sa Samsungom, a znam da stalno dele neke poklone uz uredjaje. Pa bi mogli ovi sto su uzimali nesto skoro da napisu iskustva i ceo proces registracije za poklone, kao i koliko su realno čekali na poklone. Ja se iskreno nadam da ovo sto je Samsung stavio da salju do kraja novembra da je samo da bi se ogradili i zaštitili za svaki slučaj inače u protivnom mi nema mnogo smisla da na poklon čekam pola godine.
Prosle godine sam kupio 24U na samom pocetku promocije, registrovao se, pokloni su stigli oko mesec i po kasnije. Ove godine sam nesto okasnio sa kupovinom ultre, promocija je trajala do 04.05. a registracija je bila moguca jos mesec dana nakon toga. Telefon sam uzeo 02.05., a registraciju obavio 09.05. Uredno je prihvaceno sve, tako da ovo 'dok traju zalihe' verujem da uredno poštuju, jer sam se ja nakon isteka roka registrovao i nije bilo problema. Sto se tice ovogodisnje isporuke, jos uvek cekam, rok je do septembra ako se dobro secam.

Hvala na informaciji. Sad sam se vec malo ohladio. Em su kulovski podigli cene za po 10-15 hiljada od kad je počela akcija em bih čekao na drugi minimum 2-3 meseca.

Nazad
Vrh Dno