Nije loša ponuda. Kome trebaju telefoni tog tipa neće pogrešiti
Ne znam zašto što se tiče jezika. Stavio sam engleski kao jezik telefona (region nije ni tražio) i prošla mi normalno registracija. Dobio sam mail na Srpskom jeziku sa nekim SRB kodom za praćenje..I ja sam imao problema sa members aplikacijom. Prošlo mi je kad sam sa ugasio wi-fi, zakačio se preko podataka, očistio keš od aplikacije, restartovao telefon. Posle toga je konačno proradilo.
Bitno je i da region i jezik na telefonu budu podešeni na srpski.
Čuj, za decu!? Auh, a ovi ispod 24fe su za koga, predškolsko, vrtić, senilne penzionere..?Dva telefona po ceni jednog, ko kupuje za decu ili porodicu, nije losa kupovina.
Dobro, nisam napisao za klince, sta bi onda bilo.Čuj, za decu!? Auh, a ovi ispod 24fe su za koga, predškolsko, vrtić, senilne penzionere..?
Hvala na odgovoru, probao sam mnogo puta, probacu opet ujutru. Hteo sam da proverim da li radim nesto pogresno ili postoji neka caka.Da.
Iz petog puta je ucitalo kako treba.
Samo pokreni iz members aplikacije i dozvoli kolačiće
Prosle godine sam kupio 24U na samom pocetku promocije, registrovao se, pokloni su stigli oko mesec i po kasnije. Ove godine sam nesto okasnio sa kupovinom ultre, promocija je trajala do 04.05. a registracija je bila moguca jos mesec dana nakon toga. Telefon sam uzeo 02.05., a registraciju obavio 09.05. Uredno je prihvaceno sve, tako da ovo 'dok traju zalihe' verujem da uredno poštuju, jer sam se ja nakon isteka roka registrovao i nije bilo problema. Sto se tice ovogodisnje isporuke, jos uvek cekam, rok je do septembra ako se dobro secam.Evo sad sam se i ja zagrejao za ovu promociju. Telefon mi bukvalno nije bio na radaru, ali sad sa ovom promocijom već..što reče Gavrilo u Prodičnom blagu "to dal' ce nešto da mi se svidi direktno zavisi od toga koliko će da me košta" 😂
Ali kao što već neko napisa ovde jako je bitno kad pošalju taj poklon. Ja pitah curu dal bi htela, ona se nesto zaljubila u pixel pa to ti je. Onda rekoh da uzmem sebi jedan, a drugi da metnem u oglase. Reklo bi se da se trenutno moze uzeti izmedju 350 i 400 evra za 128gb verziju. Ali ako ga dostave tamo pred novu godinu onda ništa ne znači. Plus sto u fusnoti stoji *akcija traje do isteka zaliha. Praktično mogu uvek da kazu istekle zalihe i nema poklona. 😂 Elem, skoro uvek sam kupovao telefone na oglasima, pa nemam bas iskustva kako to funkcioniše sa Samsungom, a znam da stalno dele neke poklone uz uredjaje. Pa bi mogli ovi sto su uzimali nesto skoro da napisu iskustva i ceo proces registracije za poklone, kao i koliko su realno čekali na poklone. Ja se iskreno nadam da ovo sto je Samsung stavio da salju do kraja novembra da je samo da bi se ogradili i zaštitili za svaki slučaj inače u protivnom mi nema mnogo smisla da na poklon čekam pola godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari