Je l to ona crna sa sajta?Stigla danas kartica, jedno pitanje za nas koji smo aktivirali yettel sve
Preciznije, boja MasterCard kreditne kartice Yettel banke je napribližnija mastrihtško plavoj boji (Maastricht Blue Color).Je l to ona crna sa sajta?
Radije fizičke zbog toga što GPay/RaiPay ne rade ako je otključan BL bez Magiska i ostalih čuda, a meni je bitno samo da stavim xiaomi.eu rom ili pobrišem bloatware preko twrp. Jedino Poco F2 8/256 nisam dirao, ponekad provučem Yettel Master telefonom i to pošto su popustili kriterijume za Max, ali uglavnom plastiku.Koristite fizicke kartice?
Je li ima neka web strana gde se moze videti ta kartica?Mislim da misle na MasterCard World debitnu karticu, koja je crna.
Ubija sa kontrastom boja![]()
Početna
Spoji svoju banku i mobilnu uslugu i bez ikakve naknade otključaj pogodnosti kao što su 36GB rominga, 90 dana putnog osiguranja za celu porodicu, 500RSD keš-beka i još mnogo toga.yettelsve.rs
Eh, pa ne može to tako prijatelju, kreditna kartica Yettel banke je nešto što mora da se zasluži.
Ja sam prvi put aplicirao tamo negde 2015. i bio glat odbijen jer sam u to vreme bio paušalac. Onda sam ponovo aplicirao tamo negde 2021. kad sam imao uredan ugovor o radu, na neodređeno, ali sam opet bio odbijen jer je pravno lice bilo mlađe od 2 godine, iako je mesečna plata bila značajno veća od republičkog proseka. U to isto vreme, Intesa mi je odobrila čak 2 kreditne kartice (MC Gold i AMEX Blue) na keca i to samo uz potvrdu o proseku plate u poslednja 3 meseca.
Posle sam opet aplicirao 2023. kada sam otvorio sopstveni DOO i ponovo bio odbijen iako je plata bila još veća nego ranije, uz obrazloženje da pravno lice postoji jako kratko. Intesa je u tom trenutku odobrila AMEX Gold na keca, a Raiffeisen je isto tražila da budem zaposlen minimum 18 meseci pa da onda možda razmotre.
I eto, tek pre mesec dana, nakon 10 punih godina staža sam uspeo da dobijem tu silnu povoljnost zvanu kreditna kartica Yettel banke, nakon što je banka izmenjala 3 imena i promenila 3 rukovodstva, a jedino što se u međuvremenu promenilo je što sam i kao DOO izgradio kakvu-takvu kreditnu sposobnost, tj. imao sam odobren dozvoljeni minus kao preduzeće godinu dana i to je sada uredno upisano u Kreditnom Birou kao uspešno servisiran kredit, pa kontam da je to prevagnulo da me najnebitnija banka u državi uzme malo ozbiljnije u obzir.
Pre nego što me neko pita šta će mi kreditna u Yettel-u ako već imam silne kreditne u Intesi - volim da imam backup za sve bankarske proizvode koje koristim na dnevnoj bazi, plus je kreditna u Yettelu besplatna, tj. ne plaća se mesečno održavanje, a sve što mi ne traži mesečno održavanje je moj prijatelj.
Naravoučenije - ako ste sam svoj gazda, krenite da budžite kreditnu istoriju što pre, valjaće vam kasnije.
Pozoveš banku i kažeš da si dobio pre-approval za keš kredit koji ti ne treba, ali ti treba kreditna.Nikada nisam dobio pre-approval za kreditnu karticu ni u jednoj banci kod nas. Za dozvoljeni minus i keš kredite jesam, ali za kreditnu nikad.
Hvala ti na detaljnom objasnjenu,Eh, pa ne može to tako prijatelju, kreditna kartica Yettel banke je nešto što mora da se zasluži.
Ja sam prvi put aplicirao tamo negde 2015. i bio glat odbijen jer sam u to vreme bio paušalac. Onda sam ponovo aplicirao tamo negde 2021. kad sam imao uredan ugovor o radu, na neodređeno, ali sam opet bio odbijen jer je pravno lice bilo mlađe od 2 godine, iako je mesečna plata bila značajno veća od republičkog proseka. U to isto vreme, Intesa mi je odobrila čak 2 kreditne kartice (MC Gold i AMEX Blue) na keca i to samo uz potvrdu o proseku plate u poslednja 3 meseca.
Posle sam opet aplicirao 2023. kada sam otvorio sopstveni DOO i ponovo bio odbijen iako je plata bila još veća nego ranije, uz obrazloženje da pravno lice postoji jako kratko. Intesa je u tom trenutku odobrila AMEX Gold na keca, a Raiffeisen je isto tražila da budem zaposlen minimum 18 meseci pa da onda možda razmotre.
I eto, tek pre mesec dana, nakon 10 punih godina staža sam uspeo da dobijem tu silnu povoljnost zvanu kreditna kartica Yettel banke, nakon što je banka izmenjala 3 imena i promenila 3 rukovodstva, a jedino što se u međuvremenu promenilo je što sam i kao DOO izgradio kakvu-takvu kreditnu sposobnost, tj. imao sam odobren dozvoljeni minus kao preduzeće godinu dana i to je sada uredno upisano u Kreditnom Birou kao uspešno servisiran kredit, pa kontam da je to prevagnulo da me najnebitnija banka u državi uzme malo ozbiljnije u obzir.
Pre nego što me neko pita šta će mi kreditna u Yettel-u ako već imam silne kreditne u Intesi - volim da imam backup za sve bankarske proizvode koje koristim na dnevnoj bazi, plus je kreditna u Yettelu besplatna, tj. ne plaća se mesečno održavanje, a sve što mi ne traži mesečno održavanje je moj prijatelj.
Naravoučenije - ako ste sam svoj gazda, krenite da budžite kreditnu istoriju što pre, valjaće vam kasnije.
Meni je stiglo automatski na mejl i to kolko se secam nije ista osiguravajuca kuca ko za proslu godinu.Je l iko dobio obnovljenu polisu osiguranja preko yettel kreditne posle godinu dana?
I dalje primam platu i redovno izmirujem obaveze po kreditnoj, iako je pre tri dana isteklo važenje prethodne polise, nova još nije stigla na mejl. Putujem za par dana pa bi mi dobro došlo da ne moram da uplaćujem putno osiguranje.
Ja mislim da oni pojma nemaju kako kome i sta nude,meni su sami ponudili kreditnu sa limitom 120.000 a bio sam zaposljen ono na svakih mesec dana ugovor,cak mi nije ni jasna ova racunica od 120.000 jer mi je plata bila 90.000.Eh, pa ne može to tako prijatelju, kreditna kartica Yettel banke je nešto što mora da se zasluži.
Pisao sam im sad na chatu, kažu proslediće na proveru nadležnoj sluzbi. Verovatno većini ljudi nije problem ako kasni par dana ali meni se baš potrefilo da putujem tri dana posle isteka polise pa bi mi značilo da sam automatski dobio novu čim je istekla stara.Meni je stiglo automatski na mejl i to kolko se secam nije ista osiguravajuca kuca ko za proslu godinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari