Šta je novo?

Čovek patio 5 godina, ChatGPT mu rešio zdravstveni problem za nekoliko sekundi i izazvao burne reakcije u Silicijumskoj dolini

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
AI-kao-zdravstveni-asistent.webp

Čovek patio 5 godina, ChatGPT mu rešio zdravstveni problem za nekoliko sekundi i izazvao burne reakcije u Silicijumskoj dolini​

Veštačka inteligencija više nije samo alat, sada nudi rešenja koja ljudi nisu mogli da pronađu, a priča o problemu sa vilicom jednog korisnika koji je ostao bez relevantne dijagnoze, pokrenula je nova pitanja o ulozi AI u našem životu

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/nauka-i-...zazvao-burne-reakcije-u-silicijumskoj-dolini/

Bolje A. I. , nego Indijci :D

Ja sam mislio da je sa suljevima.

Ovo bi mu neki Rajesh sto drzi ordinaciju s trotoara na kraju ulice resio jos brze.

al stvarno, kako dobro gleda u dlan i pogađa natalnu, stati pa gledati! 😄

Очекујем провалу добрих фора у овој теми...

Nasuprot očekivanju, podeliću donekle slično iskustvo :)
Kako sam 15ak godina mučio problem s lumbalnim delom leđa, rešio konačno da odradim magnet. A u međuvremenu sam pitao i ChatGPT šta je uzrok uz detaljan opis, u smislu kada i kako se javlja bol, pri kojim pokretima, vežbama, gde je lokalizovan itd. Očekivao sam da kaže da je diskushernija uzrok, ali je AI izolovao to jer se ne poklapa sa mojim simptomima, već je rekao da je problem uklještenje nerva u regiji L5-S1. Snimak magneta je potvrdio :)

Takođe je maltene doslovce rekao ono što mi je rekao i radiolog nakon čitanja snimka - nikakav operativni zahvat nije potreban, samo fizijatar i fizikalna terapija.

Ovo je istina, ja sam bio ChatGPT.

U zemlji gde vade jetru medveda na zivo da bi ih lecila od svih bolesti, kako da ne.

Jao kad ovu vest pokazem supruzi koja je lekar, neprocenjivo!Iskijacu posle ali do tada...

Supruga bi itekako imala koristi od GPT kao pomoćni alat u svom poslu. Odavno kontrolišem ćaletove nalaze sa njim upoređivanjem sa mišljenjem lekara. Možete ceo nalaz da uslikate i date mu na tumačenje. MRI je pročitao u dlaku isto kao kardiolog.

U zemlji gde vade jetru medveda na zivo da bi ih lecila od svih bolesti, kako da ne.

Kinezi integrisu AI svuda brzinom svetlosti, nemaju strah od tehnologije

LLM-ovi danas postavljaju bolje dijagoze od prosečnog lekara opšte prakse. Postoje već relevantna istraživanja. Pričam o opštim LLM-ovima. Kada se bude napravio specijalizovani (ne mislim na specijalizaciju medicine, već za medicinu), rezultati će biti još bolji.
Naravno, uvek će poslednja biti čovekvoa, ali će u mnogome olakšati posao i preciznije postavljati dijagnoze, što će sigirno spasiti milione života. Ne preterujem, na žalost mnogo ljudi umire zbog grešaka lekara, loših dijagnoza i pogrešnih terapija.

Tako je, uvek je poslednja covekova...
i zato ja sam sebi dajem injekcije protiv bolova, cisto preventivno
a i bolji je high, od npr. opium flastera

Sad sam imao čet sa internet doktorom i šta da vam kažem, nije dobro, da se ne ljubimo...

Kad sam pročitao ovo, probao sam da dam ChatGPT-u da protumači moje malo čudne rezultate laboratorije. Smatram da je pokazao solidno medicinsko rezonovanje i prilično smanjio moju zabrinutost.

Pitao si Chat GGT?
Ako da, taj GGT model daje bolje projekcije za jetru, zivotni vek.. njega placaju Hajneken i americki Pabst Blue Ribbon..

Okači krvnu sliku, pa da je prosledim nadležnom hematologu. Nemoj odma da padaš u depresiju.

Вест је добра, и сигуран сам, истинита. Али је наслов требао бити убедљивији, нпр -

Човек цео живот патио, АИ га спасио, и послао јаку поруку

Вест је добра, и сигуран сам, истинита. Али је наслов требао бити убедљивији, нпр -

Човек цео живот патио, АИ га спасио, и послао јаку поруку
Foto / Video / S...

Kad mi vracara i travar predju na catgpt znacu da je krajnje vreme doslo.

Moja odavno tako radi.

1751459561990.png

Nazad
Vrh Dno