Šta je novo?

Gasi se veliko ime na tržištu Android mobilnih telefona nakon 15 godina

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
LG-mobilni-telefoni.webp

Gasi se veliko ime na tržištu Android mobilnih telefona nakon 15 godina​

LG definitivno zatvara Android mobilnu diviziju, a od 1. jula prestaju sva softverska ažuriranja, čime se otvaraju vrata potencijalnim bezbednosnim rizicima

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/g...tu-android-mobilnih-telefona-nakon-15-godina/

Otkad su oni prestali da budu relevantni...bukvalno pre 15 godina!

Bezbedosni rizici za telefone koje niko ne koristi vec godinama. :eek:

Lg G3 isto, odlican telefon, kao i V30. Takodje i Nexus 4, 5 i 5X, cuveni Nexus koji je sam od sebe ulazio u bootloop :)

G2, G3 su bas bili dobri telefoni, rame uz rame sa tada S2, S3, onda je izasao G4 koji je izgledao extra, ali HW koji je crkavao posle par meseci koriscenja.

zar G2 nije imao problem sa bootloop-om. Samo se restaruje i cao zdravo. Imao sam ga i cim sam cuo za taj problem prodao i vise nikad LG ali su bili babaroge u ono vreme...

G2 nije. G4 i čuvena Nexus 5 serija jesu.

Bootloop i prženje matične ploče. Kad su me odbili za reklamaciju zbog te njiove fabričke greške, tad su za mene umrli

Sledeci su Samsung telefoni... jer kad neko sam sebi biva konkurencija u raznim modelima, a fanove tretira kao zagarantovane, onda to vodi ka dnu.
Tj. ka Poco sekti,
ciji sam redovan i dugogodisnje zadovoljni clan. :)

Izgleda da većina ne zna da je LG proizvodio mobilne komponente za mnoge druge brendove
Inače, zar ovo nije vest iz 2021-e?

Nazad
Vrh Dno