Da li moze meni malo objasnjenje kako I koji su kredencijali?Bas takoi nisam
VLAN je bio problem, radi sadi kako treba, veliko hvala
![]()
Da se odjavim sam sebi - radi ovo odlično. Yettel mi je poslao kredencijale, ja sam namestio pppoe i vlan i leti. Zte router je ostao iskopcan iz struje, zlu ne trebalo. Ovo mi deluje manje destruktivno od bridge moda.Da li moze meni malo objasnjenje kako I koji su kredencijali?
Ja bih da skinem zte router, I da ostavim samo svoj tplink koji mi svakako daje wifi.
Kako i od koga si trazio želim i ja da zaobidjem ZTE ruterDa se odjavim sam sebi - radi ovo odlično. Yettel mi je poslao kredencijale, ja sam namestio pppoe i vlan i leti. Zte router je ostao iskopcan iz struje, zlu ne trebalo. Ovo mi deluje manje destruktivno od bridge moda.
Korisnički centarKako i od koga si trazio želim i ja da zaobidjem ZTE ruter
Hvala pozKorisnički centar
Da, ali to je totalno nepotrebno. Zašto bi imao još jednu kariku u lancu kada možeš skroz da izbaciš njihov ruter?Pitanje, ako zamolim tehnicku podršku da Yettel modem ruter prebaci u bridge mode, da li ce moj Asus modem biti onda glavni za wi fi i lan konekcije i da li ce onda trebati neka posebna setovanja za Asus
Prebacili ali nikako da dobijem Internet na Asusu, šta treba na Asusu da uradim, iz Yettel lan kabl sam stavio u Asus wlan ulaz, ali uradio automatski ali ništa internet, probao na drugom ruteru tu mo traže pppoe user name i password a to mi nisu daliDa, ali to je totalno nepotrebno. Zašto bi imao još jednu kariku u lancu kada možeš skroz da izbaciš njihov ruter?
Objašnjeno više puta. Traži kredencijale podršci. Meni su zahtevali da ruter prebace u bridge da bi poslali kredencijale, ali to je nebitna stvar.
Na mail dobiješ podatke za pppoe i onda to koristiš na svom ruteru da komplet zameniš yettel ruter.
Podešavanje je jako lako, u WAN ubaciš da je pppoe konekcija (username i password koji si dobio), auto ip, vlan id 710 (ovo je vrlo važno). DNS mislim da ne moraš da uneseš. Ako ga uneseš u WAN opcijama, onda će ruter da pravi dns zahteve pa da ih prosledi korisniku. DNS namesti u LAN da bi uredjaji samostalno koristili DNS.
Odvojeno od toga, LAN, HDCP, WLAN podešavaš apsolutno kako želiš i to nema veze sa netom.
Hvala dobio probamRekao sam ti da im tražiš kredencijale. Bez toga ne možeš ništa.
U jednom mailu dobiješ zip, a u drugom, nakon verifikacije, password za zip.
Mora pppoe i moraš da uneseš to što dobiješ. Nema fora, caka i zaobilaznica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari