Šta je novo?

A1 optički internet

Zdravo, na koji način vi stupate u kontakt sa terenskim agentima ako vas oni prvi ne kontaktiraju? Preselili smo se i treba da vidimo za internet i tv, pa bih došla u kontakt sa njima ako postoji mogućnost da dobijemo duži period bez plaćanja ili makar da plaćamo polovinu..

Net opasno štuca. Naročito je bilo izraženo za vikend, kad su bili kraći prekidi i duži padovi na oko 50/50 Mbps, i to kad je spidtest uopšte mogao izmeri brzinu. Lag je baš smetao.

Primećuju se usporenja tokom radnih dana. Ne znam koliko su stvarno česta, ali ih primetim. Nema veze da li je LAN kablom ili direktno na njihovom wifi.

Uh, ja sam planirao da pređem sa SBB-a na A1 optički net ali sad sam se malo pokolebao. Radim od kuće i baš mi treba stabilna, brza veze, ovo nije ohrabrujuće. Pratiću forum da vidim iskustva pre oktobra kad mi se završava ugovor.

Uh, ja sam planirao da pređem sa SBB-a na A1 optički net ali sad sam se malo pokolebao. Radim od kuće i baš mi treba stabilna, brza veze, ovo nije ohrabrujuće. Pratiću forum da vidim iskustva pre oktobra kad mi se završava ugovor.
Nikad nije dobra opcija bežični internet ako imaš opciju kabla. Bežični internet, bilo wifi bilo mobilni, je samo nužno zlo ako nemaš mogućnist za kabl. Budući da tebi treba za posao, situacija je jasna

Za posao, ako je bitan, trebaju obe varijante. Burazer radi od kuće i uzeo je A1 mobilni internet za rezervu, jer optika povremeno ne radi kod njega.

Jel ima neko da je zadovoljan A1 optičkim netom? 😁 Imam zakazanu instalaciju za 21.07.

Sve zavisi od tvoje lokacije i bazne stanice.
Ima zadovoljnih naravno, ali naravno zavisi i koliko si "zahtevan" korisnik.
Porucis/zakazes online pa imas 14 dana da isprobas kako radi.

Naravno, kabl i dalje bolje resenje.
On uzima optički net, ne bežični.
@sovasovijatičar nam tu mnogo korisnika, pa očekujemo od tebe utiske.

Nagovorio sam roditelje da pređu na A1 optiku, za razliku od mene imaju mogućnost za A1. S obzirom da me za svaki problem oko toga zovu, javljam iskustva.

Ja sam kao i neki u temi dobio ponudu 12 meseci po dinar za 600/300 što mislim da je ubedljivo najpovoljnije u odnosu na ostale ako gledamo samo net.
TV mi nije bitan ali mi jeste bitna stabilnost neta i da pored posla mogu i da igram nešto online povremeno što koliko sam upućen može da bude problem ako sam natovan.

Tako da teška dilema da li se kockati ili ne. :)

Ja sam kao i neki u temi dobio ponudu 12 meseci po dinar za 600/300 što mislim da je ubedljivo najpovoljnije u odnosu na ostale ako gledamo samo net.
TV mi nije bitan ali mi jeste bitna stabilnost neta i da pored posla mogu i da igram nešto online povremeno što koliko sam upućen može da bude problem ako sam natovan.

Tako da teška dilema da li se kockati ili ne. :)
a ostalih 12 meseci ? 50% ili puna cena ?

Zakazah za petak uvodjenje. Videcemo da li sam se zeznuo.

ima jedan iz moje zgrade, kaže da je super
mada sve je to relevantno, sve je super kad pređeš sa bakra 20mb

Ja prelazim sa mts optike 200/200 na 300/150

Ja sam prešao sa MTS optike Box 3 - paket 600/600 dl-up na Duo Plus uslugu 600/300

Da mi je neko pričao da će mi internet pod NATom raditi bolje, (odziv pre svega na svim uređajima) od MTS na kojem sam imao dinamičku IP i podešen DNS na Cloudfare ja mu svakako ne bih verovao.

Nešto je jako čudno u Telekovim “rutama” prema Youtube ili Google serverima.

ovaj ZTE ont ruter koji je dodeljen baš deluje moćno.

O ceni koja je ponuđena preko agenta mislim da nije ni vredno pričati jer toj promociji niko trenutno nije ni blizu.

12 meseci 1 rsd / 12 meseci 3,500

Eto, toliko

Ja sam prešao sa MTS optike Box 3 - paket 600/600 dl-up na Duo Plus uslugu 600/300

Da mi je neko pričao da će mi internet pod NATom raditi bolje, (odziv pre svega na svim uređajima) od MTS na kojem sam imao dinamičku IP i podešen DNS na Cloudfare ja mu svakako ne bih verovao.

Nešto je jako čudno u Telekovim “rutama” prema Youtube ili Google serverima.

ovaj ZTE ont ruter koji je dodeljen baš deluje moćno.

O ceni koja je ponuđena preko agenta mislim da nije ni vredno pričati jer toj promociji niko trenutno nije ni blizu.

12 meseci 1 rsd / 12 meseci 3,500

Eto, toliko
samo internet bez televizije ? ja sam dobio 18 meseci po 1 rsd kod konkurencije.

Poslednja izmena:
Kod mene su se isto pojavili flajeri za A1. Ima samo MTS optika tako da pretpostavljam da će istu i da koriste. Daju 6 meseci za dž plus Netflix i Skyshow time isto 6 meseci.

Nazad
Vrh Dno