Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Pisali smo o ovom problemu skoro, vidi par strana unazad.
S obzirom da su jednostrano uklonili neke kanale, sa obećanjem vraćanja do kraja juna (pazi ti to - "obećanje"), to je kršenje ugovora, čini mi se da je takav zaključak bio.
A sve ovo pišem nevezano za puštanje tih novih kanala...

Za ukidanje kanala može raskid ako nije rok istekao za ovo drugo mrka kapa bez penala ili suđenja jel ih u ugovoru koji je potpisan nema niti se pominju u bilo kom obliku...moje skromno mišljenje...

Za ukidanje kanala može raskid ako nije rok istekao za ovo drugo mrka kapa bez penala ili suđenja jel ih u ugovoru koji je potpisan nema niti se pominju u bilo kom obliku...moje skromno mišljenje...
Veliko je pitanje ljudi dal će biti tih kanala ukoliko ne postignu dogovor sa mts. Koriste njihovu infrastrukturu. Šta može biti, da novi korisnici ili ko produžava ugovor ne potpiše a svi stari moraju platiti penale ukoliko žele da raskinu ugovor jer su ugovor potpisali kad nije bilo tih od "životnog značaja 🤔🤔🤔" kanala ni sada ih nema. Tako da mali broj će verovatno napustiti, narodu je bitan stabilan internet, a tv manje više ionako ispiranje mozga.

Bas bi bila fora na 28 da se prikace na struju....ako do kraja juna ne urade i ja bezim

Veliko je pitanje ljudi dal će biti tih kanala ukoliko ne postignu dogovor sa mts. Koriste njihovu infrastrukturu. Šta može biti, da novi korisnici ili ko produžava ugovor ne potpiše a svi stari moraju platiti penale ukoliko žele da raskinu ugovor jer su ugovor potpisali kad nije bilo tih od "životnog značaja 🤔🤔🤔" kanala ni sada ih nema. Tako da mali broj će verovatno napustiti, narodu je bitan stabilan internet, a tv manje više ionako ispiranje mozga.

Nov si clan foruma, suzdrzi se od vaganja, procena i umotvorina.

Da li jos neko ima od jutros problem sa logovanjem na web aplikaciju. Izbacuje mi gresku.

Baronisanju onako jednom reči.
Eto meni fali SatTv i Bella Amie koji su bili u ponudi i rekli da će vratiti.
Opasni muljatori ovi iz Yettel-a niko se do sada nije setio da izbaci kanale i kaže vratićemo ih i tako izbegnu raskide ugovora zbog menjanja programske šeme. 😉

Opasni muljatori ovi iz Yettel-a niko se do sada nije setio da izbaci kanale i kaže vratićemo ih i tako izbegnu raskide ugovora zbog menjanja programske šeme. 😉
Ali ukoliko ih ne vrate do kraja juna, znači da imamo pravo na raskid ugovora zar ne?

O čemu se ovde raspravlja, o dva kanala da li će ili neće biti uvršteni u ponudu. Umesto da se raspravlja o tehničkim pitanjima i uslovima.
Valjda treba da ubace 25 a ne 2 kanala. Naravno da će korisnici usluge da pričaju o nečemu što je Operater zvanično objavio ("obećao") kao što se priča o svakoj promeni bez obzira kakva ta promena bila, utiče na korisnike koji te usluge plaćaju.

Da, tako ispada... Uz polovično i netačno informisanje korisnika, najblaže govoreći neoficijelno informisanje, a zapravo potpuno neprofesionalno... Verovatno ima osnova za raskid ugovora, no to je pitanje za nekog advokata.

Meni ovako laički deluje da su se oni upetljali kao pile u kučine.

U SBB temi pišu da će od 1. 7. biti neki novi M i L paketi (a promocija Telekomovih kanala traje do 30. 6.) tako da će verovatno ponuda SBBa i Yettela biti usklađena od utorka, i verovatno tada ujedno stižu i Nova S i N1. :)

Ne, ali pošto ne shvataš, da ti napišem.
Radi se o zavlačenju i laganiju korisnika od strane operatera-pružaoca usluga koje isti

Valjda treba da ubace 25 a ne 2 kanala. Naravno da će korisnici usluge da pričaju o nečemu što je Operater zvanično objavio ("obećao") kao što se priča o svakoj promeni bez obzira kakva ta promena bila, utiče na korisnike koji te usluge
Pa šta ako su obećali. Kome se ne sviđa neka menja operatera. Možeš misliti zavlače nekoga.

@Ataman opasno mašiš poentu i izgleda čitaš samo one postove koji ti odgovaraju da bi nepotrebno ušao u raspravu.
Kako da se promeni operater ako si vezan ugovorom, kanali izbačeni još u martu pod izgovorom da će se vratiti za 3 meseca i samim tim "obećanjem" stavili korisnike pred svršen čin (prošlo više od 30 dana kako je izmenjena programska šema) da raskinu ugovor bez penala.

@Yettel Srbija izmenila tj. falsifikovala vest na web sajtu o privremenom ukidanju kanala:
25. mart: Povratak navedenih TV kanala na Yettel TV platformu možete očekivati tokom juna 2025, kada se očekuje završetak radova.
30. jun: Povratak navedenih TV kanala na Yettel TV platformu možete očekivati u narednih nekoliko meseci, kada se očekuje završetak radova.

Ne verujem da je ovo odgadjanje uvodjenja kanala uradjeno namerno, nego da je posledica njihove nesposobnosti i kulture ćutanja o problemima, a koja definitivno postoji u firmi.
Nova TV platforma se najavljuje već neko vreme - interno je bila najavljena za proleće 2025. Zato vest iz marta najavljuje uvodjenje kanala do kraja juna. Jun je došao i prošao, kao i proleće, ali nove platforme još nema, pa sledi nova vest, sa pomerenim rokom...
Inače, interna friendly user testiranja su počela tek pre par nedelja (možda i mesec dana), tako da nova platforma neće tako brzo.
Pozdrav

Vrh Dno