I ne treba da diskutujes onda, ako ti je svaka klima u istoj ceni ista.
Navijanja je uvek bilo i bice, kao sto i ti navijas za Mitsubishi.
Ja primera radi za sve sto kazem, imam razlog zasto je receno.
Od najboljeg drugara je na moju preporuku keva uzela Hisense Pro X u Zrenjaninu, a onda da narucim kumu klimu, dodjem na forum i vidim u temi koji je to krs od klime...pitam par ozbiljnih ljudi iz struke sta misle Pro x ili Flexis, rekli nikako Hisense, Flexis super, pogotovo veci modeli 18 i 24 koji imaju Mitsubishi twin rotary kompresore.
9ka ima Panasonic, 12ica Hitachi, svakako sve super brendovi kompresora.
Imam ih u 12, 18 i 24k btu i rade bez problema vec nekoliko godina.
Nemam licnog interesa za bilo sta, zna me licno ovde dosta ljudi, ne bavim se ovim, cak ne radim u Srbiji nista.
A kada bih se vodio samo licnim iskustvom, svakome bih rekao da su Gree i Haier neuporedivo kvalitetnije od Mitsubishija i Fujitsua.
Imao Fujitsu Luca od 100k, radila losije od Gree Viola od 50k. Imam sada Mitsubishi LN 9ku od 1500e, dolazili majstori 6x u 6 meseci, zamenjena unutrasnja i lezajevi turbine na drugoj. I evo, opet zvukovi neki tokom pomeranja krilaca. Da li mislim da je LN krs? Ne, mislim da sam ja baksuz nabo tako, jer ih ima ovde barem jos 5 sa istom i prezadovoljni su.
Drugar je zbog mene uzeo LN, a barem jos 2 osobe ovde na forumu, a Fujitsu sigurno preko 10 ljudi, jer se nisam vodio mojim baksuznim primerom.
Pre nego sto nekome odgovoris da navija i radi za neki brend, proveri malo i istoriju pisanja...
Cisto primera radi, evo i ss...