Šta je novo?

Vivo IQOO 12 ili Honor Magic 6 Pro ili Vivo X90 Pro?

_Molic_

Zapažen
Učlanjen(a)
30.08.2024
Poena
20
-Ponovio bih se sa polovnim telefonom,prioritet odlicna kamera i odlicna baterija. Honor Magic 6 Pro i Vivo IQOO 12 imaju isti procesor Snapdragon Gen 3,kamere ne znam da li su i koliko bolje na Honoru.Razlika u ceni je minimum 200 eura za isti procesor.
-Vivo X90 Pro znam da je u svemu slabiji ali sam i njega stavio,ako ga neko ima da napise iskustva sa kamerom i baterijom.

-Ponovio bih se sa polovnim telefonom,prioritet odlicna kamera i odlicna baterija. Honor Magic 6 Pro i Vivo IQOO 12 imaju isti procesor Snapdragon Gen 3,kamere ne znam da li su i koliko bolje na Honoru.Razlika u ceni je minimum 200 eura za isti procesor.
-Vivo X90 Pro znam da je u svemu slabiji ali sam i njega stavio,ako ga neko ima da napise iskustva sa kamerom i baterijom.
Kamera je odlicna, baterija je bila solidna ali obzirom da ima brzo punjenje, to ti nije ni toliko vazno.
Imam i Magic 6 pro, baterija mzoe da izvuce ponekad skoro i dva dana, kamera je odlicna. Koristim ga vec preko godinu dana i po mom misljenju, odlicn telefon.

Ja nisam imao Vivo X90 Pro već Vivo X80 Pro. Sada imam Honor Magic 6 Pro. I pravo da ti kažem - nema neke razlike u kamerama. Čak mi je Vivo X80 Pro bio mnogo gotivniji fon nego HM6P. Samo ga je baterija ubijala, jutro-veče max uz neko normalno korišćenje. Ni X90 Pro koliko vidim nije puno bolji. Prepostavljam da gledaš polovne telefone. Tu je dodatni problem za Vivo ta loša baterija jer su loše i sa 100% kapaciteta. A kamoli posle 2 godine kada padnu na oko 80%. Honor za sada gura 2 dana a malo je jače od godinu i po star.

Ja sam koristio Vivo x90 pro, ranije, sada koristim Magic 6 pro i zaista sam zadovoljan, pogotovu drzanjem baterije...trenutno mi je na 3,5 sati i 51 posto je ostalo, sto znaci da ce da izgura, siguran sam, preko 7 sati SOT-a. Kamera i kod jednog i drugog je odlicna, pa moj savet je ipak za Magic 6 pro

Ja sam koristio Vivo x90 pro, ranije, sada koristim Magic 6 pro i zaista sam zadovoljan, pogotovu drzanjem baterije...trenutno mi je na 3,5 sati i 51 posto je ostalo, sto znaci da ce da izgura, siguran sam, preko 7 sati SOT-a. Kamera i kod jednog i drugog je odlicna, pa moj savet je ipak za Magic 6 pro
Jel ti na 3.5 sata od 100% do 51% ili ga ne punis do kraja (tipa ono 20-80)?

Meni stoji uključeno u telefonu punjenje i optimizacija baterije i uveče ga stavim na punjač i ujutru ga normalno isključim sa punjača. Svako veče stavim na punjač bez obzira koliko imam procenat baterije na kraju dana, pošto ujutru zbog posla moram da imam punu bateriju. Mislim kada bih ugasio telefon na kraju večeri pred spavanje da bih sutradan izgurao još jedan dan do uveče...

Nazad
Vrh Dno