Meni danas ceo dan izlazi ova torbica za 3.8e sto je odlicna cena, ako je nahvatas poruci slobodno, extra jeStigao Easysmx x20 bez dodatnih troškova. Odličan gamepad, zaista premijum deluje što samo kućište, tasteri fenomenalni, pogotovo me oduševio trigger lock dosta je prijatnije za vožnje i sportske igre. Imam machenike g5 pro i easysmx s05 ali ovaj je za klasu iznad.
Gledam sad ovaj moj koji sam uzeo na Temu i taj tvoj, ima razlike u nalepnici iza, kod tebe je rukohvat tamniji, a i sa donje strane je hrapav kod mene nije. A nekako vise verujem AliuStigao Easysmx x20 bez dodatnih troškova. Odličan gamepad, zaista premijum deluje što samo kućište, tasteri fenomenalni, pogotovo me oduševio trigger lock dosta je prijatnije za vožnje i sportske igre. Imam machenike g5 pro i easysmx s05 ali ovaj je za klasu iznad.
Sad vidim da mi glasovne komande nisu ni potrebne. Ta cena nije loša, jer ispod toga teško je naći nešto približno. Jedino smara ono glasovno obaveštenje kad se uključuje, jer i pored opcije u aplikaciji da se to isključi ona i dalje priča, pa sam isključio sva gl. obaveštenja.Koliko ste plaćali Kawa D6? Da li uzeti sa glasom ili bez njega? Jel ima neka bolja za toj nekih 26e?
Evo konkretno kroz zalivanje kad uđeš na buy with coins, prethodno ušao na link proizvoda, dobijam istu ponudu.Kad tako izbacite da ste ostvarili popuste, napisite da li je u pitanju coins, code itd. da bi i drugi mogli da ostvare popust
Pa snima konstantno na memorijsku. A u slucaju nekog potresa pravi poseban video. A glasovne su bilo nesto cudne koliko se secam tako da ih nikada nisam koristio. To zakacis i zaboravis da imas ne trebaju ti komande. Kawa D5 je kod meneA kako se čuva snimak/slika kad nema glasovnih komandi?
Mislim da je to ok cena, ja kad god sam je gledao bila je preko 32-33$. Može link?Koliko ste plaćali Kawa D6? Da li uzeti sa glasom ili bez njega? Jel ima neka bolja za toj nekih 26e?
Sa kodom FANS111 još 1 dolar popusta. Platio sam 8,44 eura.9.41$ uz kupon prodavnice i mkd novcici
I just found this on AliExpress:
US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection
![]()
SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ja još čekamStigao crveni sonzoon posle 2 meseca, zajedno sa još 6 paketa. U suštini sve što se pazari preko coins dosta duže putuje, ili sam ja umislio?
Ja imam takve, ali sam razmišljao da poručim ženi, ali gde da nosi Tuki!Klikno jedne za poklon
Bas je totalan lutrija sa Sonizoon fleshevima. Mada su i napisali da salju random kontrolere i cipove. Koliko se secam moj "najsporoji" Sonizon od njih 3 je bio duplo brzi od ovoga dok je najbrzi bio 4-5x brzi. U sekvecijalnom testu. U random narucito pisanju jos veca razlika.Stigao crveni sonzoon posle 2 meseca, zajedno sa još 6 paketa. U suštini sve što se pazari preko coins dosta duže putuje, ili sam ja umislio?
Pogledajte prilog 496597
9.41$ uz kupon prodavnice i mkd novcici
I just found this on AliExpress:
US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection
![]()
SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari