Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Enchen zapravo pravi dosta uređaja koji su deo Xiaomi ekosistema. lako na nekima ne piše direktno "Xiaomi", razvijaju ih zajedno i prave ih po njihovim standardima.

Stigao Easysmx x20 bez dodatnih troškova. Odličan gamepad, zaista premijum deluje što samo kućište, tasteri fenomenalni, pogotovo me oduševio trigger lock dosta je prijatnije za vožnje i sportske igre. Imam machenike g5 pro i easysmx s05 ali ovaj je za klasu iznad.

Prilozi

• IMG_4342.jpeg
    IMG_4342.jpeg
    251.2 KB · Pregleda: 255
  • IMG_4343.jpeg
    IMG_4343.jpeg
    138.9 KB · Pregleda: 122
Bas lepo izgleda, ja sam uzeo one x05 modele, takodje su odlicni, tj isprobao sam ih preko njihovog receivera i preko bt veze na racunaru, u oba slucaja se vide kao xbox kontroleri i samim tim rade na svim igrama koje podrzavaju kontroler. Možda jedina mana ako se to može podvesti pod tako nešto je to što risiver mislim da radi samo sa jednim kontrolerom znači ne može dva ili više da idu na jedan USB prijemnik kao što je to slučaj kod xbox original Microsoft bio slučaj, samo je moglo da radi četiri odjednom.

Prilozi

• 20250616_192441.jpg
    20250616_192441.jpg
    364.6 KB · Pregleda: 112
Stigao Easysmx x20 bez dodatnih troškova. Odličan gamepad, zaista premijum deluje što samo kućište, tasteri fenomenalni, pogotovo me oduševio trigger lock dosta je prijatnije za vožnje i sportske igre. Imam machenike g5 pro i easysmx s05 ali ovaj je za klasu iznad.
Meni danas ceo dan izlazi ova torbica za 3.8e sto je odlicna cena, ako je nahvatas poruci slobodno, extra je

Gledam sad ovaj moj koji sam uzeo na Temu i taj tvoj, ima razlike u nalepnici iza, kod tebe je rukohvat tamniji, a i sa donje strane je hrapav kod mene nije. A nekako vise verujem Aliu :)

MKD, coins 95% popusta, placa se dostava skoro dolar ipo, ukupno 1, 81$

MKD, coins, 1,23$

MKD, coins, 0,62$

Poslednja izmena:
Koliko ste plaćali Kawa D6? Da li uzeti sa glasom ili bez njega? Jel ima neka bolja za toj nekih 26e?

Koliko ste plaćali Kawa D6? Da li uzeti sa glasom ili bez njega? Jel ima neka bolja za toj nekih 26e?
Sad vidim da mi glasovne komande nisu ni potrebne. Ta cena nije loša, jer ispod toga teško je naći nešto približno. Jedino smara ono glasovno obaveštenje kad se uključuje, jer i pored opcije u aplikaciji da se to isključi ona i dalje priča, pa sam isključio sva gl. obaveštenja.

Kad tako izbacite da ste ostvarili popuste, napisite da li je u pitanju coins, code itd. da bi i drugi mogli da ostvare popust
Evo konkretno kroz zalivanje kad uđeš na buy with coins, prethodno ušao na link proizvoda, dobijam istu ponudu.

Ne znam koliko vredi link jer mi iskače u coinima al evo :

I just found this on AliExpress:
€61.28 | 2K Dash Camera For Car DVR Dash Cam In The Car KAWA D5 Video Recorder Emergency Voice Control Night Vision WiFi APP Monitor WDR

Edit: sad videh da je zapravo D5, ne D6 linkovan.
D6 mi iskače sa coinima za 30e.
€73.81 | KAWA Car DVR D6 Dash Camera for Car 1440P Video Recorder EN RU FR JP Voice Control 24H Parking Mode App Control Night Vision

Poslednja izmena:
9.41$ uz kupon prodavnice i mkd novcici

US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection
Sa kodom FANS111 još 1 dolar popusta. Platio sam 8,44 eura.

Stigao crveni sonzoon posle 2 meseca, zajedno sa još 6 paketa. U suštini sve što se pazari preko coins dosta duže putuje, ili sam ja umislio?

CrystalDiskMark_20250618213205.png

Zavisi da li ima praćenje ili nema. Meni nešto stigne između 20 i 30 dana. Bg carina.

I paketi sa praćenjem idu sporije, ili je trenutno neki zastoj. Uzeo sam dosta opreme za automatizaciju zalivanja preko coinsa početkom meseca, ima robe i od po 25$ vrednosti. Kada nešto regularno kupim a da ima vrednost +10$, prosek je nekih 15 dana da stigne, ili se makar pojavi na sajtu pošte onaj status da je pošiljka evidentirana (obično je tada u Mađarskoj). U zadnje vreme kupujem samo preko novčića, i ništa nije stiglo na vreme, bukvalno mesecima putuje.

Prilozi

• IMG_20250618_220056.jpg
    IMG_20250618_220056.jpg
    97.5 KB · Pregleda: 40
  • IMG_20250618_220004.jpg
    IMG_20250618_220004.jpg
    96.2 KB · Pregleda: 158
Meni je onaj Toocki auto punjač za telefon kupljen preko coinsa stigao za 12 dana. Kablovi bez praćenja kupljeni preko coinsa, stigli su za 20 dana.

Paketi sa praćenjem mi obično stižu za 2-3 nedelje, ali zna da iznenadi i nekad bude samo 10 dana. Dok je za UC paketi bez praćenja duže od 2 nedelje, najbrže mi je paket stigao za 18 dana. UB paketi bez praćenja, 40 - 60 dana.

BG carina.

US $0.99 | MECHANIC 4 inches Soft Anti-static Clean-room Cloth for Mobile Phone Laptop Tablet LCD Screen Camera Glass Dust Cleaner Wipes

Cleanroom wipers od poliestera (10x10cm) za 1.81$ preko MKD coinsa. 400 komada u pakovanju.
Dobra cena, nisam našao jeftinije. Mada, ne znam koliko je pouzdan store. Piše da je mechanic ali na slici je drugi brend.

Novo iz edicije slatkog sirceta

0.31$, sklonili su postarinu izgleda, MKD coins ili Save Now, gde prvo nalete.

Lepo izgledaju, a za zvuk - minimum ocekivanja ali opet 35 RSD...

US $18.32 | Toocki HE068 Wirelss Headphones Large Capacity Gaming Heaset Bluetooth 5.3 Sports Earbuds HiFi Stereo Sound Touch Control

0.29$

US $30.48 | Toocki EJ11 OWS Earphones Bluetooth 5.3 Wireless Headphone ENC Noise Cancelling Waterproof Sprots Headphones Touch Control

0.29$ itd itd

US $19.98 | Toocki EJ12 Wilreless Bluetooth5.3 Earphones ENC Noise Cancellation Headphones AAC&SBC Stero Sound Mini Earbuds Touch Control

Stigao crveni sonzoon posle 2 meseca, zajedno sa još 6 paketa. U suštini sve što se pazari preko coins dosta duže putuje, ili sam ja umislio?

Pogledajte prilog 496597
Bas je totalan lutrija sa Sonizoon fleshevima. Mada su i napisali da salju random kontrolere i cipove. Koliko se secam moj "najsporoji" Sonizon od njih 3 je bio duplo brzi od ovoga dok je najbrzi bio 4-5x brzi. U sekvecijalnom testu. U random narucito pisanju jos veca razlika.

9.41$ uz kupon prodavnice i mkd novcici

US $37.98 | SoundPEATS T3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V5.4 Earphones with 4 Mic,12mm Driver,Multipoint Connection

Danas je još bolja cena

Prilozi

• IMG_20250619_094042.jpg
    IMG_20250619_094042.jpg
    101.4 KB · Pregleda: 137
  • IMG_20250619_094106.jpg
    IMG_20250619_094106.jpg
    42.3 KB · Pregleda: 138
Nazad
Vrh Dno