Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Samo nemoj da zaboraviš da svakog dana klikneš "claim credit". Pošto se meni više puta desilo 🙄

Pa da oni računaju na to da će ljude da smara. U suštini velika većina koji ne gledaju akcije finansiraju nas koji samo tako trgujemo.

Vidi ti to.... Čak je i pristojna cena, ako je "nemački kvalitet"
Malo sam istrazio pitanje dimenzija i ocigledno "Nemacki kvalitet" daje masti na volju. Baterije Litijumske pune duzine AA imaju oznaku 14500 i najcesce 700-1.000 pravih a ne Kineskih mAh.
Kako je ovde na vrhu baterije integrisan punjac za baterije a posto su sve Litijumske nominalno 3.7 volti, treba da bude integrisan osim punjaca i pretvarac napona, koji ce da smanji sa 3.7 na 1.5 Volt.
Tako da se najverovatnije radi o 14430 baterijama koje imaju taj dodatak da se uklope u velicinu sa AA baterijama.
Onde se moze reci da je realan kapacitet posto su krace oko 600-850 mAh.

Meni se više dopala opcija gde potrošim 14.000 a dobijem kredit od 10.000.
Kredit se dobija čim pošalju paket i nema nikakav credit claim smaranje.
I kada uzimam više manjih porudžbina, ne mogu baš da zaokružim na minimum za povraćaj kredita. Uvek moram malo više.

Poručio ovaj i čekam da stigne, pošto je onaj preporučeni u temi skočio na 13000 din.
Izašao me sa kreditom 3000
Javljaj utiske. 👍😀

Moze neko da mi objasni kako ovaj credit back funkcionise tacno. Trenutno narucim korpu od 4500 i dobijem credit back od 3500 u narednih nedelju dana. Onda uzmem tih 3500
sto sam dobio na credit back i opet narucim korpu do 4500 i on mi vrati 3500. Jel to zauvek tako moze, da za 1000 dinara razlike svake nedelje dobijam korpu od 4500 ?
Trenutno radi ali zvuci mi suludo
I ja sam do pre neki dan imao tu akciju, tkzv "150%", da porucim za 4.5k, vrati mi se 3.5k... iskoristih i porucih. Cool 👌😀

Danas mi nudi tkzv "200%", ali mi nije primamljiva i ispada mi gora solucija od prethodne. 🤔 Da porucim za 3.5k, vraca mi se 2.5k.
Po meni je ona od 150% bila top, i najbolja ponuda ikada koja mi je bila ponudjena do sada.

Da li može plaćanje Dina karticom Poštanske?
Neko kaže može, neko da ne može...

Kako na Temuu da otvorim dispute?
Narucio sam ogledalca za mrtav ugao za auto i trebali su da se na moj retrovizor kace nekim kao vakumom to jest da se okrece okvir ogledalca pa da se tako "zalepi" za retrovizor na autu.

Umesto toga stigla ogledalca koja se lepe obostrano lepljivom trakom :(

Ako moze da se otvori dispute da li se pise na Srpskom ili na Engleskom?

Pa evo taman ti testiras i saznamo 😻
Ok, ako mi kažeš zašto bih se registrovao, dao svoje podatke i br kartice negde gde ne mogu da ostvarim ono što sam naumio pri registraciji, ja ću probati plaćanje Dina karticom.
Budi ubedljiv i probaću pa javiti ovde šta i kako

Kako na Temuu da otvorim dispute?
Narucio sam ogledalca za mrtav ugao za auto i trebali su da se na moj retrovizor kace nekim kao vakumom to jest da se okrece okvir ogledalca pa da se tako "zalepi" za retrovizor na autu.

Umesto toga stigla ogledalca koja se lepe obostrano lepljivom trakom :(

Ako moze da se otvori dispute da li se pise na Srpskom ili na Engleskom?
Nisam 100% siguran, ali mislim da ti je ovo slucaj za return/refund. Ako ti engleski nije problem, ja bih pisao na engleskom. Pretpostavljam da srpski cak nije ni opcija.

@alex1974 najbolje otvori chat i piši uveče dok radi samo AI. Zatraži refundaciju bez povraćaja, kopiraj broj porudžbine, obrazloži (ja sam na primer tražio zbog delimičnog oštećenja) i dobio povraćaj razlike u kreditima umanjenu za vrednost popusta kupona. Obraćaš se na engleskom.

Ok, ako mi kažeš zašto bih se registrovao, dao svoje podatke i br kartice negde gde ne mogu da ostvarim ono što sam naumio pri registraciji, ja ću probati plaćanje Dina karticom.
Budi ubedljiv i probaću pa javiti ovde šta i kako
Kolko ja znam dina kartica je samo za placanje u nasoj zemlji.
Nisam 100% siguran, ali mislim da ti je ovo slucaj za return/refund. Ako ti engleski nije problem, ja bih pisao na engleskom. Pretpostavljam da srpski cak nije ni opcija.
Ja sam uvek pisao srpski,koriste prevodilac pa odgovaraju😂

I ja sam do pre neki dan imao tu akciju, tkzv "150%", da porucim za 4.5k, vrati mi se 3.5k... iskoristih i porucih. Cool 👌😀

Danas mi nudi tkzv "200%", ali mi nije primamljiva i ispada mi gora solucija od prethodne. 🤔 Da porucim za 3.5k, vraca mi se 2.5k.
Po meni je ona od 150% bila top, i najbolja ponuda ikada koja mi je bila ponudjena do sada.
Isti slucaj, sad i na 10 000 vraca 2500. Bilo je lepo dok je trajalo

To 150-200% važi i za stvari koje su već debelo spuštene recimo preko Discount card.

@alex1974 najbolje otvori chat i piši uveče dok radi samo AI. Zatraži refundaciju bez povraćaja, kopiraj broj porudžbine, obrazloži (ja sam na primer tražio zbog delimičnog oštećenja) i dobio povraćaj razlike u kreditima umanjenu za vrednost popusta kupona. Obraćaš se na engleskom.
Uradio,prvo "razgovarao" sa robotom posle me on prebacio na coveka i odobrili refund.
Hvala.

Da li je neko narucivao cirade za ogradu ili platna neka za dvoriste ?

Koja je fora sa 10000rsd kreditom. Kao kupim nesto za 2000din i dobijem kredit od 10000din da potrošim na sta god ja poželim?
1000005246.jpg

Kapiram to ali sta... Ja dam 2000din da bih imao 10000din da potrosim kako ja zelim u celoj radnji? Ili je to neki kupon koji je izdeljen na lupam 4-5 kupona koji samo snize cenu necega sto bih zapravo i zeleo da kupim.

Edit: znaci bio sam u pravu da je obična prevara. Hvala @del botRo

Poslednja izmena:
@del botRo ja taj tvoj post ni prvi put nisam razumeo, a nisam ni sada 😄 Ne razumem odakle se odjednom pojavi 17000.

Ispisem poruku sa dodatnim pitanjima, da bih na kraju skontao poredeci sta pise u tvom postu i na slici. Bunilo me je sto se na jednom mestu spominje 20k, a na drugom 10k.

Zapravo, lepo pise na slici da treba da se sakupi 3k coina, u startu dobijes 1700 + 5% od prve kupovine (neka bude 100 coina na 2k kupovinu kao iz tvog primera), a onda sa jednom ili vise kupovina treba naruciti u iznosu od minimum 12k (pretpostavljam da moze vise od jedne kupovine), jer fali jos da se sakupi 1200 coina. E tek kad narokas 3k coina, onda dobijes 10k dinara.

Moje pitanje je, jel se taj iznos dobije na nalogu koji mozes da koristis kako god zelis ili opet ima nekih restrikcija, posebnih uslova i ostalih zavrzlama?

Moje pitanje je, jel se taj iznos dobije na nalogu koji mozes da koristis kako god zelis ili opet ima nekih restrikcija, posebnih uslova i ostalih zavrzlama?

Tako je. Ja to nisam pisao kao uputstvo za tu promociju već je bio odgovor na postavljeno pitanje, pa zato nema info o 17k novčića.
Dobija se kao kredit koji može da se koristi kako ti hoćeš.

Nakon obavljenje kupovine dobio sam tracking number od nase Poste. Medjutim ne lezi vraže u Petak oko 21h pojavljuje se Citz Express niotkuda i preuzima paket. Odmah sam preusmerio na paketomat i....nista....Čamim čekajući.
Ovo mi se prvi put desilo. Obicno kada mi se promeni status da je kurir preuzeo paket dobijem ga za jedan dan.

I meni se promenilo sa poste na city express. Nista nisam dirao, a pošiljka je stigla ekspresno. Pun intended.

Nazad
Vrh Dno