Malo sam istrazio pitanje dimenzija i ocigledno "Nemacki kvalitet" daje masti na volju. Baterije Litijumske pune duzine AA imaju oznaku 14500 i najcesce 700-1.000 pravih a ne Kineskih mAh.Vidi ti to.... Čak je i pristojna cena, ako je "nemački kvalitet"
Javljaj utiske. 👍😀
Poručio ovaj i čekam da stigne, pošto je onaj preporučeni u temi skočio na 13000 din.
Izašao me sa kreditom 3000
I ja sam do pre neki dan imao tu akciju, tkzv "150%", da porucim za 4.5k, vrati mi se 3.5k... iskoristih i porucih. Cool 👌😀Moze neko da mi objasni kako ovaj credit back funkcionise tacno. Trenutno narucim korpu od 4500 i dobijem credit back od 3500 u narednih nedelju dana. Onda uzmem tih 3500
sto sam dobio na credit back i opet narucim korpu do 4500 i on mi vrati 3500. Jel to zauvek tako moze, da za 1000 dinara razlike svake nedelje dobijam korpu od 4500 ?
Trenutno radi ali zvuci mi suludo
Pa evo taman ti testiras i saznamo 😻Da li može plaćanje Dina karticom Poštanske?
Neko kaže može, neko da ne može...
Ok, ako mi kažeš zašto bih se registrovao, dao svoje podatke i br kartice negde gde ne mogu da ostvarim ono što sam naumio pri registraciji, ja ću probati plaćanje Dina karticom.Pa evo taman ti testiras i saznamo 😻
Nisam 100% siguran, ali mislim da ti je ovo slucaj za return/refund. Ako ti engleski nije problem, ja bih pisao na engleskom. Pretpostavljam da srpski cak nije ni opcija.Kako na Temuu da otvorim dispute?
Narucio sam ogledalca za mrtav ugao za auto i trebali su da se na moj retrovizor kace nekim kao vakumom to jest da se okrece okvir ogledalca pa da se tako "zalepi" za retrovizor na autu.
Umesto toga stigla ogledalca koja se lepe obostrano lepljivom trakom
Ako moze da se otvori dispute da li se pise na Srpskom ili na Engleskom?
Kolko ja znam dina kartica je samo za placanje u nasoj zemlji.Ok, ako mi kažeš zašto bih se registrovao, dao svoje podatke i br kartice negde gde ne mogu da ostvarim ono što sam naumio pri registraciji, ja ću probati plaćanje Dina karticom.
Budi ubedljiv i probaću pa javiti ovde šta i kako
Ja sam uvek pisao srpski,koriste prevodilac pa odgovaraju😂Nisam 100% siguran, ali mislim da ti je ovo slucaj za return/refund. Ako ti engleski nije problem, ja bih pisao na engleskom. Pretpostavljam da srpski cak nije ni opcija.
Isti slucaj, sad i na 10 000 vraca 2500. Bilo je lepo dok je trajaloI ja sam do pre neki dan imao tu akciju, tkzv "150%", da porucim za 4.5k, vrati mi se 3.5k... iskoristih i porucih. Cool 👌😀
Danas mi nudi tkzv "200%", ali mi nije primamljiva i ispada mi gora solucija od prethodne. 🤔 Da porucim za 3.5k, vraca mi se 2.5k.
Po meni je ona od 150% bila top, i najbolja ponuda ikada koja mi je bila ponudjena do sada.
Uradio,prvo "razgovarao" sa robotom posle me on prebacio na coveka i odobrili refund.@alex1974 najbolje otvori chat i piši uveče dok radi samo AI. Zatraži refundaciju bez povraćaja, kopiraj broj porudžbine, obrazloži (ja sam na primer tražio zbog delimičnog oštećenja) i dobio povraćaj razlike u kreditima umanjenu za vrednost popusta kupona. Obraćaš se na engleskom.
@del botRo ja taj tvoj post ni prvi put nisam razumeo, a nisam ni sada 😄 Ne razumem odakle se odjednom pojavi 17000.
Moje pitanje je, jel se taj iznos dobije na nalogu koji mozes da koristis kako god zelis ili opet ima nekih restrikcija, posebnih uslova i ostalih zavrzlama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari