Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

LG TV aplikacija, nema srpskih titlova za 300 i 301. Jel treba nešto posebno da se podešava ili je to feature? Ostali kanali imaju titlove.
Pogle da nemaš ispod stavku za uključivanje prevoda ispod zelene crte na ekranu gde je opcija pauza vrati unazad, treba biti sa desne strane

Ja sam tu ukljucio titlove za Viasat Nature i BBC Earth, iz kog razloga nije ukljucen kao i na ostalim kanalima nije mi jasno.

Sta bi ? Ništa od novih kanala - mislim na filmske .
Ako stanje potraje i u julu raskinuću ugovor - ispadne mi jeftinije da platim ovih par meseci sto koristim Yetel , a bez instalacije , pošto sam uslugu narucio preko akvizitera .
Počeli su gore da baronišu i od SBB i MTSa zajedno .
Niko da se javi i da neko objašnjenje ili obaveštenje .

Sedimo danas u kafani par drugara i jedan koji je akviziter u Yettel-u od jutros veli, samo zvoni telefon svi hoće da predju u Yettel sa Oriona od kako su ukinuli N1.
Dobio je komentare, dokle ćeš više da baronišeš narod.
Tek će on, ne stižu kanali do kraja meseca. Sledeći komentar koji je dobio, aj što se***,nego si počeo i da se mažeš. Muk 😃😃😃

Ne mora ni YT, imaju oni i portal na sajtu za stream, ali pretpostavljam da nisu očekivali ova izvrdavanja ugovornih obaveza.

Normalno je ako potpišeš ugovor da se poštuje, čak i kod nas.
Potpiši ugovor za struju, pa onda da ti jedna firma u nizu ne isporuči istu. I onda kaži- to je za očekivati.
Kao što mi možemo da raskinemo ugovornu obavezu zbog nepoštovanja iste od druge strane, tako mogu i oni, kada im ugovor to dozvoli. Ja ne znam šta su tačno potpisali, ali ako postoji vremenski period za puštanje kanala u ugovoru, onda mora da se čeka, po ugovoru. Ko ih je terao da potpisuju tako nešto? 3-6 meseci za implementaciju ugovora? Ok, mi ćemo da čekamo i komentarišemo ovde, ubacujemo vazduh.
A ovo što je Orion uradio, pretpostavljam da im se menja vlasnička struktura (mislim da će MTS da ih preuzme, zašto bi inače obarali vrednost kompanije), nekako mi je to realnije nego li nešto drugo. Sa stanovišta biznisa da uradiš nešto ovako mi je neverovatno, pogotovo ako je tačno da im ugovor za distribuciju tih/tog kanala ističe uskoro

Aman, vi i dalje o N1? 😂😂😂
Pomislio bi čovek da samo zbog N1 imate televiziju... Jel vam niko nije rekao da nije dobro verovati u stvari na televiziji?

Drugo, vi kao da ste bili tamo i znate šta piše u ugovoru, koji uzgred je tajni i ne videsmo ga?

E sad, sve to na stranu, mislim da je ponašanje Yettel-a po pitanju televizije sramotno. To oatavlja utisak grupe građana koja vodi ceo posao, a ne ozbiljne firme... Biće, neće biti, filmski kanali, od 1. juna, ne od jula...

Blamiraju se. A jedini poslovni model im je da budu najjeftiniji...

Naravno, diskutujemo o najbitnijoj stvari koja se desila operateru koji nam pruža uslugu digitalne televizije od kada se pojavio.
I kao što i sam pišeš, to rade veoma traljavo, neprofesionalno, amaterski.
Kao što kaže Yoda, 'Do or do not. There is no try.'
Ovi savremeni zeleni koje ogovaramo ovde su više u fazonu 'Failure is something we can avoid only by saying nothing, doing nothing and being nothing. ' - Denis Waitley

Priča se da je počela distribucija nove TV aplikacije. Jel' neko dobio? Na šta liči?
Pozdrav

Prvo bi bilo dobro da srede sliku , da slika bude u HD a ne HD redy . Da srede one mrlje po ekranu sto sa jevljaju , pikselizaciju da srede , pa onda neka ubace kanale ako hoće . I pored toga sto je ovo dosta jeftinije od BOX paketa slika i optika su mnogo bolji na BOX paketima .
Tužno

Jaksa jel ima n1 na 999 na orionu. Ja jos 2 meseca im dajem fore a onda videcu

Vec dva dana nemam internet i televiziju. Zovem prijavljujem kvar, ljubazno me saslusaju i toliki od toga... Jos me niko nije zvao, jos niko nije dosao da otkloni kvar... Ubedljivo najgori

Ja više ne mogu screen mirror da aktiviram preko boxa. Može li kod vas? Dva komada imam i ne mogu više da se povežem, kao da nepostoje...

Priča se da je počela distribucija nove TV aplikacije. Jel' neko dobio? Na šta liči?
Pozdrav
Stigao update. Imao sam 2.39.0, sada je 2.43.7. ako mi verujes nista novo nisam primetio. Jedino imam utisak da za nijansu manje laguje dok se krecem kroz meni :( sve ostalo isto... Barem ja nisam primetio nikakav znacajan napredak.

Ne, ne - ne pričam za update aplikacije, već za potpuno novu aplikaciju, najavljivanu za proleće. Vizuelno je potpuno drugačija. Izgleda da je za sada samo za interno testiranje.
Pozdrav

Vrh Dno