Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Za grčku imaš net2go
Sad sam razgovarao sa njihovom podrškom i nista mi nisu konkretno odgovorili. Ni kolka je brzina interneta.
Na pitanje da li postoji dnevni limit za hotspot dobio sam odgovor da to zavisi od udaljenosti predajnika. Mada mi bas i nije jasno. Šta ja sad treba da odem u Nei Pori i da tražim predajnik da vidim kolko mi je daleko pa da ih onda pitam ponovo dal cu imam limit na hotspot.
Oni su se lepo ogradili svojim uslovima korišćenja, tako da ako nisi zadovoljan uslugom možeš samo da se slikaš.

Olimpijska regija (Olympic Beach, Paralija i sve do Nei Pori) Cosmote mreža radi odlično.

What's Up Cosmoteov ima promociju samo još danas za mesec dana neograničenog interneta za 13,5€. Videćemo hoće li puštati novu. Prošle godine na leto nisu imali promociju, pa sam plaćao 7-dnevni flat za čini mi se 6,5€.

Znam da sam plaćao 6,5 evra 7 dana. Moguće da je bilo tek od jula, pa da me u junu nije hvatalo. Nebitno.

Da, da. Počnu obično od jula. Začudio sam se da je ove godine bilo i u predsezoni.
Možda sad dignu cene...

Pa evo ja neznam da i nasi operateri pisu brzinu interneta kada reklamiraju svoje proizvode, brzina varira od mjesta do mjesta. A siguran sam da imas na yoho esim tamo taj FLAT fair use limit koliki je u FAQ.
Evo i kolega jucer stigao na Filipine, radi Yoho bez problema, sve kupio prije puta, cim je dosao tamo mu se sve aktiviralo.

What's Up Cosmoteov ima promociju samo još danas za mesec dana neograničenog interneta za 13,5€. Videćemo hoće li puštati novu. Prošle godine na leto nisu imali promociju, pa sam plaćao 7-dnevni flat za čini mi se 6,5€.
Ja kupio karticu za 10e i imao beše flat za 10 dana u avgustu 2024, nije bilo za 30 dana koliko se sećam prošle sezone.

Da li ima neka dobra dusa koja ima hrvatsko internet bankarstvo da mi kupi bon za 1eur? Uplacujem odmah na srpski tr.
Istekla mi je bonbon kartica koju koristim za putovanja i preko podrske sam uspeo da akviriam broj na 7 dana ali prvo sto moram da uradim jeste da upplatim kredit putem internet bankastva ili papirnog bon.

Aircash je rešenje za tvoje potrebe. Preko nje kupiš Bon i onda ga aktiviraš unosom USSD koda.
Pozdrav

Probao upravo ali mi trazi verifikaciju dokumenta i nema Srbije :(

Koristi li neko ovu tomato, je l ce to ok raditi po Grckoj?

Prilozi

• 20250531_163123.jpg
    20250531_163123.jpg
    56.4 KB · Pregleda: 33
Koristi li neko ovu tomato, je l ce to ok raditi po Grckoj?
Radi sasvim normalno kako u Grčkoj tako i u ostalim zemljama EU. Konkretno osim Hrvatske, u poslednje tri godine koristio sam je u Austriji, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj i Grčkoj i svuda je radila perfektno.

• Like
Reagovanja: M J
Hvala puno...

Je l automatski biras mrezu ili rucno? Grcka, Bugarska..

Grčki Whatsup i dalje prolećna promocija aktivna verovatno do 1.7., ja tad idem pa ćemo videti šta će biti, u svakom slučaju ja ću da dopunim ranije da bude spremno.

Nadješ na internetu generator OIB-a za Hrvatsku i kreiraš nalog kao da si iz Hrvatske.
Pozdrav
Ovo mi ne radi, nigde mi nije trazilo nikakav OIB, probao sam da slikam dokument tj licnu kartu, zavrsio ali i dalje mistoji da nisam verifikovao, verovatno su odbili...

Hvala puno...

Je l automatski biras mrezu ili rucno? Grcka, Bugarska..
Ma često to zna da zaebava, dobiješ 2G mrežu, pa moraš ručno izabrati drugu.
Skoro sam putovao par zemlja Balkana, imam osećaj da je namerno lošiji i signal i internet kad koristiš roaming. Ciganska posla, nadam se da tipujem

• Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno