mozes i : povučes sa dva prsta prema unutra, kao kad uvecavas nešto samo obrnuto-prema unutra sa početnog ekrana.... dole ti se otvori wallpapers &sett i tu imaš icon style -povecavas,smanjujes... i zaobljenje takodjer podesavas tuJedno praktično pitanje u vezi korišćenja ovog telefona.
Da li neko zna kako da povećam veličinu ikonica na displeju?
Hvala unapred na odgovoru.
ne moraš menjati uredjaj ako si zadovoljan samim uređajem, uzmeš kod Kineza ekran i zamenis za 2000.... nema razlike od originalaSlažem se da je to uradio na kvalitetan način, da je lepo postavio fotografije i napisao detaljno kako se to desilo. Ja kad sam nezadovoljan nekim proizvodom, a to bude reklamiran kao nešto vau, ja lepo objasnim moje viđenje situacije. Ovo deluje kao čisto pljuvanje konkurencije. Nakon tog komentara nije bilo nikakvog novog komentara, a može da se postavi fotografija i detaljno opiše šta se desilo, pa da mi ostali imam iskustvo više, tome valjda i služe ovakva mesta.
Meni nije bitno da krcam orahe, jer za to mogu da koristim čekić ili krckalicu, ali mi je jako bitno da mi telefon bude izdržljiv. Od 2012 do danas ni jedan telefon nisam zamenio zato što mi je bio spor ili mi je imao neki drugi nedostatak, već isključivo zato što mi se polomi ekran i nije mi isplatljivo da ga menjam. Zato me ovaj telefon i zainteresovao. Većina ljudi koje znam ima isti problem, uglavnom polome ekran i posle su primorani da menjaju uređaj inače ga ne bi menjali.
Gde ima za 2000 dinara ekran za S23 Ultra? Ili čak i za Huawei p30 Pro?ne moraš menjati uredjaj ako si zadovoljan samim uređajem, uzmeš kod Kineza ekran i zamenis za 2000.... nema razlike od originala
zato sam napisao ako nije bas flagship, za.njih jesu dosta skuplji ali ako je zamena 20000, uzmeš kineski za 5-7 opet se isplati nego kupovati nov samo zbog ekrana..Gde ima za 2000 dinara ekran za S23 Ultra? Ili čak i za Huawei p30 Pro?
Za Xiaomi mi9T nema za taj novac...
Na većini telefona danas, ekran je glavni deo, tako da to nije baš neka logika.zato sam napisao ako nije bas flagship, za.njih jesu dosta skuplji ali ako je zamena 20000, uzmeš kineski za 5-7 opet se isplati nego kupovati nov samo zbog ekrana..
glavni deo je procesor i uvek će biti...i funkcije koje ti pruža matična ploca.. ekran ako misliš zbog otiska prsta nije nikakav problem, Kinezi sve podrzavaju a displej *** ne možeš očekivati original ali normalno oko to ne primeti... govorim iz iskustva jer sam ih zamenio mnogo, meni ispadaju svako malo 🤣 i jeftini i skupi... jedan od tih kineskih evo 4 godine i dalje radi bez problema a koristim ga svakodnevno kao rezervni... meni su tražili 12000 zamenu ekrana ja ga sam zamenio za 2500... mislim poštujem i tvoje mišljenje nego čisto kažem ako je neko zadovoljan samim radom telefona, ludost je menjati ga zbog ekrana ili plaćati sumanute cifre servisu...Na većini telefona danas, ekran je glavni deo, tako da to nije baš neka logika.
slažem se,mislim realno treba malo i sreće... nego ajd imam sad i ja ovaj 7 lite pa cemo da vidimo koliko je taj njegov ekran "Magic" 😀 necu krckati orahe ali ako mene preživi onda je stvarno sampion 😀 p.s. inače već mi je slučajno pao jednom,skliznuo sa stola, i za sada ništa...preziveoJa sam zamenio i kupio više tik kineskih, al' nije to to. Kratkog su veka i kvalitet je upitan. Nisam doživeo da traje dugo. Samo se pojave linije ili pocrni sam od sebe.
Al' otišli smo od teme.
Svakako bih voleo da telefon može da pada i krca orahe, a de se ne polomi. Jedva čekam to u budunosti.
Toliko od mene u ovoj temi.
Sto se tice VoLTE mislim da uz ovu ukljucenu funkciju moze samo doci do smanjenja potrosnje baterije, iz razloga sto nema cestog prelaska izmedju mreza, pogotovo pri uspostavi veze. Forsira se konstantno 4g i na taj nacin neznatno ali dolazi do ustede baterije. Ujedno ti je dostupan internet u toku poziva.... Po meni, ova funkcija bi trebalo da bude ukljucena.Sto se baterije tice (a prvo moram priznati da sam izuzetno nezahtevan korisnik - max 2 sata dnevno FB,YT i sl. ostalo samo provera maila ili poruka,poneki razgovor,bez igrica) trenutno imam 1 (i slovima jedan) ciklus punjenja a koristim ga evo danas je sedmi dan.Iskljuceno samo 5G i Volte,sve ostalo radi u pozadini.Tako da se sa te strane,bar meni,pokazao kao veoma dobar uredjaj.Naravno,iskustva mogu biti razlicita,u zavisnosti od nacina upotrebe ili aplikacija (npr. meni je na proslom telefonu WhatsApp umeo da potrosi i vise od pola 4000mAh baterije preko noci iz nekog razloga dok kod prijatelja radi bez greske).
Mislim da treba da se aktivira kod operatera prvo. Tako je bar bilo kad se pojavio volte. Mnogi su to i dodatno naplaćivali 100,150din.Nisam pratio - kako taj VoLTE funkcionise?Mislim znam otprilike sta je ali treba li prvo da se aktivira kod operatera,ima li razlike pri/postpejd i sl?Ja sam Yettel ako ima veze....
Moze da se podesi. I poštuje. Mada zna da ugasi i ne pokrene posle restarta. Meni npr zepp app za xiaomi band gasi redovno notifications access I onda ispada kao da nije povezan a zapravo jeste. Mozda neki sigurnosni problem jer je pristup notifikacijama pipav teren za privatnost/sigurnost.Kako stoje stvari sa aplikacijama u pozadini na MagicOS, jel telefon "nauci" koje da ne gasi ili moze da se podesi (ali da postuje podeseno, ne kao Xiaomi)? Ono sto sam probao po radnjama i kod operatera je da sve leti dok se ne ugasi ekran tj. zakljuca telefon a onda pogasi vecinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari