Šta je novo?

Kućna multimedija TCL ili Hisense - 65" TV

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

radosma

Zapažen
Učlanjen(a)
20.05.2025
Poena
1
Ljudi nov sam na forumu i potrebna mi je pomoć oko odabira TV uređaja.
Troumim se između
TCL 65C765
HISENSE 65U8KQ
HISENSE 65U7NQ.
Molim vas za komentar i savjet u kupovini. Ono što sam laički mogao naći na raznim sajtovima za poređenje je da je TCL za nijansu bolji od ostalih, ali sam i mogao vidjeti da mu je navodno loša početna kalibracija boja.
Tv bih koristio za gledanje filmova, sporta i ostalih kablovskih sadržaja.

Ljudi nov sam na forumu i potrebna mi je pomoć oko odabira TV uređaja.
Troumim se između
TCL 65C765
HISENSE 65U8KQ
HISENSE 65U7NQ.
Molim vas za komentar i savjet u kupovini. Ono što sam laički mogao naći na raznim sajtovima za poređenje je da je TCL za nijansu bolji od ostalih, ali sam i mogao vidjeti da mu je navodno loša početna kalibracija boja.
Tv bih koristio za gledanje filmova, sporta i ostalih kablovskih sadržaja.
Kao što ti reče Nizda i plus android tv ,a ne Vida sistem.

C6K je za klasu ispod C765, C7K se čeka. Kad se malo slegne cena posle početka prodaje biće ok kupovina.

Cijena za 55C7K je znatno pala u BiH. Može se sada naći za 600eura. Može još malo pasti ali ne previše. Mislim da ti je bolje da ideš na noviji model. C6K dosta zatamnjuje sliku u tamnim scenama, pa to na prvu izgleda kao dobra crna, ali u pozadini ne prikazuje relevantne detalje, što su YouTube-ri potpuno zanemarili u svojim recenzijama, tako da su te recenzije većinom pogrešne. S druge strane C7K je po specifikacijama za klasu iznad C6K ali slika na tvorničkim postavkama nije precizna, ali uz par podešavanja može se doći do prirodne slike. Trebalo bi to sve biti poboljšano kroz update, ali i ovako je za te novce vjerojatno bestbuy TV.

Ako zanemarimo operativni sistem.. Da li ići na Hisense 65U7Q ili na Tcl 65C6K ? Tv je za dnevnu sobu ( znači za sve živo ).

Nazad
Vrh Dno