Šta je novo?

Supernova (2024)

Mislim da uz novi ugovor dobijas otkljucane sve kanale neko vreme.

Na poziciji gde je emitovao Belle Amie ocigledno krece rezimska lokalna tv.
1000031480-png.491979

Prilozi

• 1000031480.png
    1000031480.png
    974.5 KB · Pregleda: 761
  • 1000031481.png
    1000031481.png
    137.8 KB · Pregleda: 22
I na Irisu je na 610 - poziciji gde je bio Belle Amie.

Jel još nekom ovako povremeno bace upload na 0.1mb, bukvalno mi puzi internet, i to nekako uvek se zadesi oko 15-og, kad im je rok za plaćanje :D

sta im tacno znaci ovo sto namotaju kabl oko svake kutije u ulici a ne spoje nista u kutiju? jel znaci da su provukli optiku i spremno sve stoji dok neko ne podnese zahtev za prikljucak pa dolaze i spajaju?

Prilozi

• 20250514_132009.jpg
    20250514_132009.jpg
    161.4 KB · Pregleda: 43
Naravno da ne vredi. Ako si čekao godinama do sad nećeš umreti ni još XY meseci da sačekaš.

Kad sve bude spremno za priključenje korisnika ne brini pojaviće se neko sa flajerima da ti nudi palate 😂

Naravno da ne vredi. Ako si čekao godinama do sad nećeš umreti ni još XY meseci da sačekaš.

Kad sve bude spremno za priključenje korisnika ne brini pojaviće se neko sa flajerima da ti nudi palate 😂
da mi ne treba ne bi se sigurno cimao i raspitivao po forumu sta i kako, ne mogu da radim na mrtvoj supernovoj 400/20 od kojih u najboljem slucaju danju imam 200/13 a uvece i nocu 80/3, naravno praceno sa konstantnim nestabilnim pingom i packetloss-om, prekurcilo mi je vise da im dajem 5k za smece

Plati za biznis optički paket pa ćeš "raditi" od sutra sa koliko god hoćeš Mbps.
u Jagodini ti je dzaba i pare da nudis, jedino sto znaju da kazu je "nema optika na lokaciji"... pitao sam vec na sve moguce nacine i biznis i normalno, nema i tjt, zato sam se i ponadao kad videh ovu mrtvu kutiju prosle nedelje da je osvanula, al' naravno uzalud kao i svaki put

Kod mene u zgradi postoji mts optika još od 2013te, ali za biznis korisnike, tj jednu firmu. Ide kabal kroz podrum pa kod njih direktno fasadom kroz prozor, a na Terazijama su razvukli optiku iz šahte preko bandera do hotela Moskva i do Prizrenske, to koriste kada je maraton i za one kamere na banderama. Ali da uvedu optiku fizičkim licima kažu treba saglasnost. Tako da u zgradi postoji SN coax, mts vdsl do 50Mbps i to je to. Toliko o njihovoj optici i brzom internetu.

Kod mene u zgradi postoji mts optika još od 2013te, ali za biznis korisnike, tj jednu firmu. Ide kabal kroz podrum pa kod njih direktno fasadom kroz prozor, a na Terazijama su razvukli optiku iz šahte preko bandera do hotela Moskva i do Prizrenske, to koriste kada je maraton i za one kamere na banderama. Ali da uvedu optiku fizičkim licima kažu treba saglasnost. Tako da u zgradi postoji SN coax, mts vdsl do 50Mbps i to je to. Toliko o njihovoj optici i brzom internetu.
FiberPro je optički ethernet (nedeljeno vlakno). Cene su raznolike zavisi od slučaja, znam za 150€ mesečno za 50/50Mbps, ali i za 350€ mesečno za 500/500Mbps.

Ako postoji SN Coax - trebalo bi da im ne treba nikakva saglasnost za zamenu Coax-a za optiku. Bilo to mts optika ili SN optika, ista je firma vlasnik.infrastrukture.

znaci sad treba da cekam neke desete indijance da spoje pa tek onda mogu da podnosim zahtev za prikljucak? ne vredi da idem i trazim dok u kutiju ne spoje?
Tehnicki gledano, sutra da spoje ne znaci da ce ti odmah i uvesti optiku :D
Dok ne zavrse sve predvidjeno (npr celu ulicu) i dok ne odrade segmentaciju u bazi, nista :D
Tako da jos koji mesec se strpi :D

znaci sad treba da cekam neke desete indijance da spoje pa tek onda mogu da podnosim zahtev za prikljucak? ne vredi da idem i trazim dok u kutiju ne spoje?
Kada vidiš da te bele optičke kutije obeleže brojevima, onda ćeš svakako čekati još i dok komisija ne izvrši pregled i tehnički prijem mreže, samo da znaš...

Da li se povremeno izloguje aplikacija move sa TV-a? Nakon toga mora da se unese kod sa ekrana u aplikaciju preko telefona da bi se opet spojio TV. WebOS je u pitanju.

History taj plavi je oduvek bio i jedini je on ostao sve ostale nauicne kanale u tom nizu su pogasili. Vazno da digli cenu

Nazad
Vrh Dno