Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
A koliki je to zum? Ne razumem se u ove oznake ispod
30x, samo sto je dodatno kropovano da bi se videli detalji.A koliki je to zum? Ne razumem se u ove oznake ispod
6.5 satiPa koliko ti sad traje?
Imao sam oko 4, intenzivnim.koriscenjem.Ček, to misliš na sot? A pre si imao 3 sata sot-a?
zvao me lik danas iz A1, dobijam 15u, u petak, eventualno cetvrtak 🥳Ima li nekih novosti što se tiče zamene?
Ne mogu više da živim u iščekivanju, čak sam i muziku rezervisao ako bude 15U. 😁
Ooooo pa da častiš kume!zvao me lik danas iz A1, dobijam 15u, u petak, eventualno cetvrtak 🥳
edit - mada sad kad razmislim, prvi april, mozda me i lozio![]()
To je baš malo za ovoliku baterijuImao sam oko 4, intenzivnim.koriscenjem.
Iskreno 👍kod mene na 14u tokom noći tel skine 7%. wifi, bluetooth, mobile data sve uključeno. stižu mi notifikacije za kamere, meilove, pametni sat svo vreme povezan.
najviše mi troši tviter. punim od 10-80%, barerija izdrži jedan dan plafon
Kakav je signal?Evo, 'vako stoje stvari.
Posao na posao sa 80% a izasao sa posla sa 65% baterije (9,5H vremenski). Upotreba se svela na par KP poruka, par Viber poruka sa posla, 1 poziv i 1 Face brzinski pregled...
Po meni je to nenormalno. Pre ovoga sam koristio iPhone 13 i 14 i na oba mije pad baterije bio max 10% za vreme provedeno na poslu i to sa malo jacom upotrebom.
Znaci, ni Google apk gasenje ni druge optimizacije nisu nesto pomogle.
Sve dok je u Standby-u baterija sporo pada, da ne kazem nikako. Cim se malo koristi odmah krece opadanje iste![]()
Ili imas neku aplikaciju koja ti srce bateriju u pozadini, u zoni si slabijeg signala, koristis telefon na jakom svetlu pa ti je zakucano osvetljenje na max ili je kombinacija svega navedenog. Ta potrosnja nije u potpunosti normalna.Evo, 'vako stoje stvari.
Posao na posao sa 80% a izasao sa posla sa 65% baterije (9,5H vremenski). Upotreba se svela na par KP poruka, par Viber poruka sa posla, 1 poziv i 1 Face brzinski pregled...
Po meni je to nenormalno. Pre ovoga sam koristio iPhone 13 i 14 i na oba mije pad baterije bio max 10% za vreme provedeno na poslu i to sa malo jacom upotrebom.
Znaci, ni Google apk gasenje ni druge optimizacije nisu nesto pomogle.
Sve dok je u Standby-u baterija sporo pada, da ne kazem nikako. Cim se malo koristi odmah krece opadanje iste![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari