Hvala puno na odgovoru.Ne bih tamo išao sredinom leta, nikako.
Tako će najverovatnije i da bude, kada uporedim povratne vozne karte izaći će isto, ako ne i jeftnije nego opcija odlaska kolima, smeštaja, parkinga itd.Bratislava može da se poseti iz Beča i obiđe za jedan dan.
Vozovi su svakih sat vremena i treba im jedan sat u jednom pravcu.
A zasto ne direktno avionom iz BG u Bec? Naravno, u slucaju da je neko iz Beograda ili mu je blize. Koliko se secam, nisu nesto skupe karte. Mislim da sam jednom prilikom kupio za 70ak evra, a nije da sam kupio mnogo unapred kartu.inace ko putuje u svojoj reziji savetovo bi pre da ide do nisa pa na avion nego npr bus iz Bg-a i to zbog madjarske granice...ono je haos sta ljudi rade...11 sati smo bili zarobljeni jer madjari nisu hteli da rade,drugi put smo od nisa pa na avion i vise se isplati a ispadne jeftinije nego bus...
Za Bratislavu jedan dan puna kapa. Dodjete ujutru, grad se lagano obidje i uvece nazad. Ja sam za jedan dan iz Budimpeste kolima otisao do Parndorfa, odatle do Bratislave, obisao sve i onda nazad u Budimpestu. Vama ce vozom iz Beca biti jos blize, brze i vise vremena za sve. Zapravo jedino sto nisam obisao, a planirao sam je onaj NLO toranj ili kako se zove.Planiram u septembru sa par drugara odlazak kolima do Beča na nekoliko dana i želeo bih u povratku da posetimo i Bratislavu na jedan dan.
Sad kad je @milos88nbg spomenuo voz, razmišljam se da li da tražimo smeštaj za jedan dan u Bratislavi ili da odemo rano ujutru i vratimo se vozom do Beča uveče u smeštaj, pa sutradan kući...?
Skyscanner pa pogledaj datume kad ti odgovara...Nije daleko ali Mađarska granica je problem. Koliko izlaze te avio karte do Beca tj za koliko povoljno nalazite. Nisam do sad leteo avionom pa ne znam gde bi sta tražio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari